הלו!!! פורום!!!! :)

Kido2222

New member
הלו!!! פורום!!!! :)

שלום שלום!!! קודם כל... יש לי רגילה!!! :) מי שלא יודע מה זה... זה שבוע חופש מהצבא... קיצר.... אני רוצה להיות השבוע בצילומים של ארץ נהדרת! :) גל... יש כרטיסים השבוע? ככה... מה קורה עם הפורום? מה נשמע כולם? דרך אגב... עכשיו אני אהיה יותר בבית... סיימתי את הקורס שלי... היציאות שלי זה יומיים בצבא יומיים בבית... :) אז מה קורה כולם?!

Yuvalenko

New member
תגיד לי!! ../images/Emo26.gif

אתה באמת חושב שאנחנו רוצים לשמוע על היציאות שלך??? .... אה.. מהצבא.. יפה סוף סוף תהיי כאן יותר!

~*~gaL

New member
ברוך השב, חייל ../images/Emo98.gif

ראה הודעתי לגל.

Kido2222

New member
אני יכול להשיג ביקוש לעוד שלושה...

כרטיסים... יש מצב שאת מנסה להשיג לפורום שלושה כרטיסים? פליייייייייייייייייייייייז!!! :) ותודה! :)

greeneye

New member
אהההם

אדון אביעד, ספיר ואני ביקשנו 3 כרטיסים, וגל הפנתה אותך אפילו להודעה שלי. למה אתה לא מקשיב?!

Kido2222

New member
עוד שנייה תהרגי אותי! :)

חשבתי שביקשת שניים... אז אמרתי שאני יכול למלא את השלושה כרטיסים שחסרים... אבל כן... אני יכול למלא גם את השניים שחסרים... אבל העיקר כרטיסים... למרות שיש לי הרגשה שזה כבר לא הולך לעזור לנו... :/

די לקטר.

אתה חוקי לגמרי מבחינת הגיל!!!! (וגם כל אותם האנשים שמתחת לגיל 18 תמיד יכולים להסתדר איכשהו...) 03-7676221 תתקשר ותזמין לעצמך כמה כרטיסים שאתה רוצה!!! [:)]

Yuvalenko

New member
ותסמוך עליה, היא יודעת.

היא היתה שם. מה, לא ראית בטלוויזיה?

פIלי

New member
אני ראיתי!

וואי רוית, כיכבת בטלוויזיה. אין ספק. ראיתי את זה עם כל החברים ובדיוק ראו אותך והתחלתי להצביע ולצעוק "זאת רוית! אני מכיר אותה! אם אתם פוגשים אותה תמסרו לה ד"ש!".

זה קטן עליי

תפקיד חיי היה בגיל 8 הופעתי ב"קצפת" עם מיכל-המלכה-ינאי היה לי אפילו טקסט מורכב שנאלצתי להתמודד איתו, אמרתי שם לאבנר (הבובה המעצבנת עם הכובע ההפוך...) "מזל טוב, אבנר!!!" וגם בפתיח של ה"חרצופים" הופעתי. רצתי שם עם עוד 5000 ילדים על דשא עם יונים שמתעופפות באוויר. ראו לי את הגב. סלבריטי או מה

למעלה