הלו פסיכי שונא ילדים אתה כאן?

הלו פסיכי שונא ילדים אתה כאן?

יש לי משהו בשבילך. שונא ילדים? אולי הם שונאים אותך? לא חשבת על זה? גם אתה היית ילד מעניין איזה ילד היית ולמה גדלת!! בזבוז כסף אמרת? על מי נבזבז אם לא עלהים? ילדים זה עצבים אמרת? לא חבל שאני מבזבזת את העצבים שלי אל אחד כמוך? בטח אתה איזה יצור ענק ומפחיד שילדים פוחדים ממך, לכן אתה אומר שאתה שונא אותם, בלי ילדים אין חיים, אתה יודע את זה? כנראה שלך אין מה להעניק ולתת להם אז בגלל זה אתה לא רוצה אותם הם גם לא רוצים אותך. כנראה שאתה לא אדם אלה מפלצת אז עדיף שלא יהיה לך. אני חושבת שאתה לא רוצה להמשיך את שרשרת המשפחה כי אין לך ואין ובך כלום מה לתת להם. לנו יש הרבה מה לתת וללמד את הקטנים המתוקים פרי אהבתנו. כל ילד זה עולם מלה באושר ושמחה. יש למה לקום בבוקר בחיוך ושמחה. אני אדם מאושר כי יש לי את העושר לא הכסף יותר מכסף לי יש ילד אמיתי שלי רק שלי!!! ולך? מה יש אולי כסף? אולי מה? ולמי תתן את כל מה שיש אם יש? אין לך מושג כמה זה כייף ``לבזבז`` את הכסף על ה י ל ד י ם !!!! למי שיש ילד יש חיוך על הפנים תמיד זה חוק!!! ולך מה יש? אתה יודע מה עוד משהו קטן ממני הלוואי שלא יהיו לך שלא תתעלל בהם!!!! אני יודעת שאולי לא יאהבו את מה שכתבתי אבל זה מה יש!!! ולך ``אדון`` לך לבזבז את כספך על קונדומים שלא יצאו ממך מפלצות כמוך!!!!! ממני טלי שואהבת את הבן המתוק דבש שלי. ביייייייייייייייייייי!!!!!!

@poet

New member
רילקס ממי , לא לעצבן בכח

אם בן אדם הביע את דעתו , לא צריכים להעליב אותו את יכולה גם להגיד את דעתך באופן יותר תרבותי תירגעי קצת זה המטרה של הפורום ככלות הכל , לשמוע דיעות נוסופות גם אם הן שונות משלך poet forums admin

לי28

New member
מהר מהר.. כוס מים קרים ...

היי יקרתי.. מה קרה.... לא מכירה אותך ככה. ממתינה לטלפון בהול ממך בבוקר. אוהבת לי28 ותני נשיקה לליאל

למעלה