הלו קוקו...(ברבים)

חחח תודה אבל

שלח "מזל טוב" ביום הולדת לא יותר משבוע לפני

Cobe Anan

New member
טוב, נו...

(מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה... מחכה...)

Cobe Anan

New member
היי, ילד.. תן כבוד!

בכל זאת- אותך עדיין צריך ללמד לא לרדוף אחרי חצי פורום ולנשוך אותם..

סליחה?

היחיד שהתחלתי לדבר אליו לא יפה הוא צהובשחור בגלל המשיחיזם שהוא עשה פה. כשעניתי לך לא יפה זה היה כי החלטת שמיטל "פוסטמה" וכשעניתי לפירן לא יפה זה כי הוא פשוט התנפל עלי באיזו הודעה. אז תצטרך לסלוח לי אם אני לא שותק. ומה שכתבתי בהודעה הקודמת היה בצחוק, למקרה שלא הבנת.

Cobe Anan

New member
NO SHIT SHERLOCK...

כן, הבנתי את זה. גם עניתי לך חצי בצחוק.. אבל זה עדיין לא נחמד שקוראים לך `כלב טוב`. אגב, לגבי הריבים פה עם אנשים- סיבות לא להיות נחמד לאנשים ספציפיים יש לכולנו, אבל השורה התחתונה היא כמה מאופקים אנחנו יכולים להיות בתגובות שלנו כדי שהם יישארו חברים שלנו, או לפחות כדי לא ליצור מהומה רבתי ולא להתמודד עם עודף עצבים..

Cobe Anan

New member
התנצלות התקבלה..

ואם אין לך כוח לשיחות רציניות, אז אני מניח שאפשר לשכוח מדיון בנושא גידול החסה על אדמת כבול בשטחי הרשות הפלשתינית והשפעתה על מצב המסחר בירקות ירוקים בתוך השטח הריבוני של מדינת ישראל לאור ירידת ערך השקל ועליית מחירי הדשן הכימי, לצד חוסר המוטיבציה של ישראלים לעבוד בחקלאות, והעלאת שכר המינימום. נכון?

Zoharrr

New member
המממ

הספירה הנוצרית מתחילה ב 1.1 שזה יום הולדת של ישו...שזה הסילבסטר שהוא בתוך כריסטמיס אם אני לא טועה... :)

טועה ../images/Emo13.gif

הסילבסטר יוצא בחופשת חג המולד אבל לא בחג המולד עצמו. כעיקרון חג המולד הוא שחוגג את הולדת ישו, כאשר רוב הזרמים חוגגים אותו ב-26.12 ומעטים ב-6.1, וזה בגלל שלא יודעים את התאריך המדויק להולדת ישו. די מצחיק שאני לא מאמין באלוהים ומדבר על דתות.

אני לא יוצא

סילבסטר היה רודף יהודים אני לא מבין מה ההתלהבות לצאת ביום הזה הייתי יוצא עד שמישהו בא ושאל אותי שאלה אם היו חוגגים בכל העולם את יום ההולדת של היטלר וכולם היו יוצאים ביום הזה הייתי יוצא והוא סתם לי את הפה לא היה לי מה לענות לו ואז אמרתי מה יקרה אם יום בשנה לא נצא

למעלה