הלו שוב אני הפעם לגבי אולם

הלו שוב אני הפעם לגבי אולם ../images/Emo53.gif

ההתלבטות היא בין שניים עיקריים כפר המכביה ונחשונים גן נחשונים יותר יפה וגם יותר זול אבל במכביה מבטיחים לזוג מנוי שנתי לבריכה לשנה ולהגיד תאמת זה די מפתה.... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד ממי שהיה באירועים באחד מהשניים הנ"ל אגב החתונה מיועדת למרץ אז צריך להזדרז עם ההחלטה

shelycat

New member
וההמלצות שלי....

הייתי בחתונה בכפר המכביה לפני שבוע בערך והמקום מאוד יפה אבל האולם עצמו למרות שמאוד אלגנטי הוא קצת מרופט, אם הם מתחתנים בקיץ ועושים הכל בחוץ אזי כי טוב כי המקום מדהים (לגבי המנוי שיחשבו טוב אם המקום נוח להם מבחינת הגעה-בשעות מסוימות האזור פקוק נורא למרות המתכנים האיכותיים) אני חושבת כי יותר חשובה העובדה (אם אני לא טועה) שמקבלים באותו יום ולילה חדר במלון מה שעושה את הארוע נוח יותר ולא מצריך לחפש מקום ללון בו את הלילה הראשון. לגבי נחשונים הייתי שם כשחיפשתי מקום לעצמי והמקום הגיע לשלישיה הראשונה אצלי (שרתון סיטי טאואאר ניצח) ולפי מה שראיתי ומהורי שהיו שם במספר ארועים לא היו תלונות, המקום יפה ומתחדש מידי פעם ומעבר לזה אין לי מה לאמר. בהצלחה לדעתי 2 המקומות יפים והכל תלוי מתי אתם מתחתנים ואני ממליצה מאוד לקפוץ גם לשרתון ברמת גן המחיר לא מפחיד כמו שחושבים וממה שהבנתי מחברים שהתחתנו בכפר המכביה הם הגיעו לתקציב לא רחוק מזה שאנחנו שילמנו (45$ למנה אצלנו). והמקום הןא דרגה או שתיים מעל לסטנדרט שנהוג היום.

שירי71

New member
נקודה למחשבה...

אינני מכירה את כפר המכביה. בנחשונים הייתי באירוע לפני בערך שנתיים והיה אחלה. ולשאלת המחץ: אם אהבתם יותר את נחשונים אז: האם בהפרש שבמחיר לטובת נחשונים לא תוכלו לרכוש לכם מנוי שנתי בכפר המכביה ועוד להשאר עם עודף???!!!

אתי@

New member
מצטערת להיות שונה, אבל...

הייתי בנחשונים ולא התלהבתי. המקום חמוד, האוכל סביר, אבל לא ראיתי שם שום דבר שיכולתי לתת לו ציון 10. הכל היה די בינוני - לא היה רע, אבל גם שום דבר ממש ממש טוב. sorry...

הילית*

New member
אני הייתי בחתונה בנחשונים

לפני כשלוש שנים (אולי דברים השתנו מאז) ולא אהבתי- לא את עיצוב המקום ולא את האוכל (אוכל די סטנדרטי)

הי בנות תודה על התשובות

רק רציתי להגיב ושוב אני מזכירה לכן שלא אני המתחתנת אלא חברה טובה שלי ואני רק עושה לה שרות בתור המתוכת אז ככה הזוג מתכנן להתחתן במרץ ועדיין לא סגור על תאריך כי יש התלבטות בין האולמות אני לא אתחיל לבלבל אותם עם אולמות/גנים נוספים כשכל ההתלבטות היא בין שני הנ"ל (נחשונים/המכביה) ולגבי מי ששאלה הבנתי שהמנוי לבריכה הוא די יקר (וזה לא משהוא שהם ילכו לרכוש בעצמם מיוזמתם) אבל זה דווקא יכול להתאים כי בחודש הבא הם עוברים דירה לרמת גן ככה שמנוי לבריכה יכול להיות אחלה צופר בשבילם אבל עדיין אני חושבת שהם מעדיפים את נחשונים מבחינת איך המקום נראה ואיפה החופה נמצאת לגבי מזג האויר בטח יהיה קריר כי זה אמור להיות בתקופה שלפני פסח מתי שהוא בסוף מרץ אז מה אתן אומרות...

יעלי2

New member
נחשונים../images/Emo45.gif

היות ואני מבינה שאת נעולה על אחד משני המקומות האלה. אני היתי בחתונת חורף (2/1/00) והיה אחלה. קבלת הפנים היתה באיזור אחד סגור כמובן, החופה באולמון סגור אחר, שזו יופי של פריבילגיה ושינוי לאורחים, והאוכל באולם הגדול. היה שמח ונחמד מאוד. לדעתי המקום הרבה יותר סימפטי מכפר המכביה שאני חושבת שהוא מיושן עד מאוד. (למרות השיפוץ שעשו, זה נראה ממש ישן נושן). אגב בנחשונים עשו הגשה אם זה משנה.

למעלה