הלו שם סוף סוף נרגע ועכשיו גם אזובי

123max

New member
הלו שם סוף סוף נרגע ועכשיו גם אזובי

הקיר יגידו דבר או שניים אני רוכב עם מספר חברים ובתור קבוצה אנחנו מהירים מאד ורציתי לדעת האים יש תחרות קבוצתית נגד השעון בארץ?חוץ מזה אני חית עליות קטנה מאד ואשמח לאיזה תוכנית אימונים לשיפור היכולת

cobra_1

New member
אין-יש-יש-אין../images/Emo183.gif

אין כיום בנמצא אבל הרעיון הוא ענקקקקק-יאללה תארגן... תכנית אימון אפשר לבקש ממאמן מוסמך , מותאמת לנתונים האישיים שלך אתה יכול לפנות לנתי ים 0523-863413 או לכל מאמן מוסמך אחר, אין בעיית מאמנים בארץ, יש רק בעייה להתחייב לתכנית האימון..

ido mazor

New member
../images/Emo24.gif היי קוברה

טוב לראות אותך פה, איש. תישאר תישאר.

cobra_1

New member
עידווווווווווווווווווווווו../images/Emo72.gif,

תודה שרוט, צ'מע: לא תמיד אפשר ולא תמיד נגיש אבל בגלל שרוטים מסוגך קופצים לבקר כאן מדי פעם! , רגע, מה לא?

למי שלא יודע מה זה קוברה -

פעם, לפני מעט זמן במושגים היסטורים והרבה זמן במושגי הזיכרון הקולקטיבי של ארץ זבת, אירע חיסול טראגי של שני רוכבי אופניים על ידי שחקן נוער בקבוצת הנוער של מכבי תל אביב. הנער חזר מבילוי במסיבה והיה לאחר שימוש בסמים ואלכוהול (על פי עדותו). שני הרוכבים ששילמו בחייהם היו עמי קוריצקי ודורון רובין. היה זה בראש השנה של שנת 2001. שנתו הראשונה של פורום האופניים אז עוד IOL. קוברה הצליח לארגן, תוך ימים ספורים, את הרכיבה המרשימה ביותר שאני זוכר בתולדות תרבות האופניים של ארץ זבת. מאות רוכבים אופניים התקבצו בזכות הדחיפה של קוברה ורק בזכות הפורום וחבר מביא חבר. המשטרה עמדה בפני עובדה מוגמרת וסגרה את כביש החוף לטובת המסע. באחד השלבים של הרכיבה יצא לי לרכוב עם קוברה מצד אחד, איציק (כן, המנהל של היום) מצד שני ואיציק אמר "צריך להפוך את זה למסורת". וזה הפך למסורת -"רכיבת הזיכרון". קוברה ממעט לבקרנו ואת כל הסיפור הזה חלקתי עימכם משום שגם אני, כעידו, שמח לראותו כאן ולמען ידע הדור "שלא ידע את משה" או במקרה זה את - קובררררררררהההההה

למעלה