הלו...שפי!!

Galel

New member
הלו...שפי!!

שפי, נו...באמת...מה נסגר? כבר 10 בבוקר ועוד לא קיבלנו עידכון על איך היה אתמול המפגש הראשון... אל תשאיר אנשים במתח...לא נעים. :))) מת כבר לדעת מה היה. גלאל.

MAGIC39

New member
היי GLAL

מה שלומך? הייתי במפגש אתמול אצל שפי, ולמדתי דבר אחד מאד פשוט, שידעתי אותו למעשה כבר קודם אך חיזק אצלי את התובנה הזאת, שכדי ללמוד משהו חשוב להיות בחברת אנשים שמבינים את השפה שלך, וזה מה שהיה אתמול, השפה שלי היתה מוכרת וכך יכולתי לחזק דברים ולעבוד עליהם יחד עם אנשים שהיתה להם את אותה מטרה, ללמוד, לשפר את איכות החיים ולפעול קדימה לכיוון המטרה, היה מעולה. ותודה לשפי. וזה אגב אחד הדברים שאני משתדלת ליישם ללמוד כל יום משהו, גם משהו שקשור למקצוע שלי, כדי להגיע למצויינות, וגם משהו שקשור לרוח, שיחזק וישפר את התובנות, וזה מה שעשינו אתמול.כי בשניים קל יותר לפצח את החידה... ח ח ח

les miserables

New member
מרגישה שזו זכות להיות בחברה כזו

יישר כח על הבית והפתוח ועל הלב הרחב שהרגשתי במפגש.זכיתי מבחינתי לשני מורי דרך חמים ומלאי ידע.

רק רציתי להגיד ש LM היא נפלאה

ושהיא נתנה לנו מיקוד לפגישה באופן כזה משהרגע שהיא הגיעה, כל התהליך הפך הרבה יותר פרודוקטיבי. לצערי אני לא יכול כרגע להכנס ליותר מידי פרטים, אבל בואו נאמר שהפגישה תוכננה בהתחלה להיות עד 21:30 וסיימנו אותה לקראת 23:00 היה כייף בברכה שפי

Galel

New member
את יודעת ש...

זה גל-אל (gal-el) ולא ג'לאל כמו באלופה, כן? כי קיבלתי על זה הרבה תגובות מהחברים פה בתפוז, שהם היו בטוחים שאני ג'לאל עד שהם פגשו אותי :) סתם כידע כללי. והייתה לי הרגשה שיהיה מצוין! כל הכבוד לשפי על הבית הפתוח...:) גלאל.

MAGIC39

New member
גל אל

האמת לא ניסיתי לקרא את שמך בשום דרך אז תודה על תשומת הלב, ומי זה גגלל מהאלופה??? לא חשוב . העיקר שהיה אתמול מועיל ומהנה.....אותך בטח מן הסתם נראה מתי שהוא במפגשים הללו. ערב טוב .

למעלה