הלו תימונים, לאן נעלמתם כולכם??

תרבות אחת שחצתה גבולות

יוגה. כי כל מה ששמעתם נכון. levayoga.tipo.co.il והיום במחירים חסרי תקדים!!!

אני מחפש דיג'י שמבין בתימנית/מזרחית טוב!

אהלן חבר'ה. אני עומד להתחתן ומחפש דיג'י טוב כמו גיא מחבוש למשל. התקשרתי אליו ולצערי הוא כבר תפוס לתאריך של לפחות חצי שנה! מה זה התבעסתי... מישהו מכיר מישהו כמוהו באופי וברמה שלו? שמבין גם בתימנית והכל?..... זה חשוב לי.. תודה!

נואם5

New member
מחפס זמר לשירים שלי,

שלום לכולם שמחתי לימצוא את האתר היפה, אנוכי כותב שירים בארצנו קצת שונים והייתי רוצה שיקירו אותם,תודה

g a b b i

New member
ריקוד תימני

חברים אני זקוק לעזרתכם אני תימני שלא יודע צעד תימני ... איפה אני יכול ללמוד ? ועוד משהו תעיפו מבט בקישר הזה : http://www.youtube.com/watch?v=U8FEDev08uo איך קוראים לריקוד הזה ואיפה אני יכול ללמוד אותו ? עזרתכם חשובה תודה יאמאנים ויאמאניות

נעסי

New member
חינה תמנית....

שלום לכולם!! אני חדשה כאן... רציתי לשאול- אם מישהו/ מישהי מכירים זמרות תמניות ומלבישות טובות לחינה?

lirons80

New member
הדבר התימני הבא!

כל מי שרשום לפייסבוק אני מזמין אותו להצטרף למשפחה תימנית הגדלה מדי יום. אתם מוזמנים לתרום חומרים משלכם, תמונות או סרטונים לקבוצה המונה כבר כ- 350 אחים. בנוסף, הוספתי חידון הבודק עד כמה תימנים אתם ככה ששווה להכנס
מי שאין לו פייסבוק עדיין, אני מציע לו להרשם- חבל להפסיד הזדמנות שכזו. לינק לקבוצה: http://www.facebook.com/group.php?gid=10566195529&ref=mf

שושי 13

New member
הלו תימונים, לאן נעלמתם כולכם??

אני שוב מתנצלת בפניכם על העדרות ארוכה, שלא באשמתי. ואני שוב מקווה לראות אותכם כאן.....אנא חיזרו לפורום. חבל לי שיסגרו לנו את המקום.....אז קדימה חברה, בואו, חיזרו לכאן.

שושי 13

New member
אהלן אליאור....לאן נעלמו כולם?

יש לך קשר עם חברים שכתבו כאן?? אולי תעזור לי אתה להרים שוב את המקום הזה על הרגליים, או על המילים?? מה אתה אומר?

הלוואי, אבל תימנים זה בעיה..אף אחד לא משתף פע

פעולה. לא יודע אם שמת לב, אבל אין תימנים מצליחים (מקסימום זמרים) לצערינו... אולי מקום המדינה היו במצטבר אולי 6 ח"כים תימנים, אין פרופסרים תימנים או שופטים תימנים, ואם יש, זה פחות מאחוז אחד מכלל בעלי התפקידים... כל הבעיה של העדה לצערי זה חוסר הפרגון. עד שתימני אחד מצליח למצוא את הדרך למעלה, 2 תימנים כבר מושכים אותו למטה בשני הרגליים..
ביום שפתחו את הפורום הזה ידעתי שהוא לא ישרוד מהסיבות האלו (הלוואי שאני טועה, כי אפילו קומונה בקושי הצליחה..) מישהו אמר קללת עזרא הסופר?

שושי 13

New member
נורא חבל שכך, אליאור, אבל לא נוותר, הא??

תנסה מצידך לקרוא לחברה שאתה מכיר מכאן, או מכל מקום אחר. אני מאד מקווה שאתה לא צודק.....לא מרימה ידיים ומנסה הלאה, תעזור לי ואולי נצליח ביחד.....מה אתה אומר??

yairmur

New member
משיהו ידוע האם אפשר להיכנס לגנזך משרד הבריאות

מישהו יודע האם אפשר להיכנס לגנזך משרד הבריאות או המדינה לגבי פרשת ילדי תימן ? האם יכול להיות שישנה רשימה כלשהי חבויה או שמישהו דאג להחביא אותה לגבי שמות של ילדים שהועברו למשפחות אשכנזיות?

שושי 13

New member
אהלן יאיר וברוך הבא ../images/Emo140.gif

מצרפת לך כאן לינק שיוכל אולי לעזור לך http://www.tayman-child.gov.il/ מקווה שתמצא שם את מה שאתה צריך.

yairmur

New member
את האתר הרשימי של הוועדה אני ידוע אותם בוודאי

שושי את הלינקים שכתבת דווקא אותם אני לא מחפש נוסע כאוב ולא פתור זה נשאר כפצע פעור מדממם ולא ייתכן שאותם הרישמות של אותם הילדים אבדו נגנזו ולכן חשבתי האם יכול להיות שהמדינה מסתירה רשימות? נראה שהזניחו את העניין

שושי 13

New member
איך שר המלך? זוהר ארגוב...........

יש דברים נסתרים - לא נבין לא נדע........

batzir

New member
מעולה

ב"ה תודה מקרב לב נירשמתי אשתדל בקרוב להיות יותר בעינינים

למעלה