הלו
ל ה ת ע ו ר ר

הלו../images/Emo124.gif ל ה ת ע ו ר ר ../images/Emo1.gif../images/Emo70.gif

נכנסתם לקומה? יאללה להתעורר פאדל'ה. חמותי החלה עם הזיוני שכל לקראת המלחמה. החם שלי (הווכחן הלאומי) רב איתה שלא תהיה מלחמה והיא הפרנואידית משכנעת אותו שכן תהיה וצריך לאטום. ומי באמצע? נחשתם נכון!!!! בעלי מנסה לתווך בין שניהם ולהצחיק. ולי עלתה ה "סנטה מריה" המרוקאית וצרחתי על שניהם בטלפון, שלחתי את בעלי ביום שישי שיקנה להם דברי אטימה ושילך אליה הביתה לאטום. (רק שתסתום את הפה) חשבנו בהתחלה לעשות את המלחמה איתם (הם איתנו לא בא בחשבון, גם סגריות וגם מדרגות - אין מצב) או אנחנו אצלהם אבל הכל תלוי בזמן האעזקה וכמה זמן יקח לנו לרוץ במדרגות, להניע את האוטו ולטוס אליהם (3 דקות נסיעה על השעון). אני באופן אישי מעדיפה אצלי בבית. גם בגלל הנוחות וגם בגלל הנוחיות (חדרי השירותים שלהם על הפנים בלשון עדינה). אבל........ (אלא מה? , בכזו קלות?) הזיוני שכל שלה בזמן אזעקה יהיו כמו טילים כימיים. "תבוא, אמא שלך מתעלפת" "תבוא, אמא שלך מעצבנת אותי" בקיצור ., ב ל א ג ן !!!!! ועכשיו הדילמה או בזמן אעזקה לנתק הטלפונים ושיחפשו את אחיו האחר. או לשלוח את בעלי אוטומטית אליהם. ההההההההההההההההההההה?

ר של ניב

New member
ובדיחה שקיבלתי

אחת רואה את חברתה בוכה בכי מר, אומרת לה , למה את בוכה? מה קרה? עונה לה חברתה: חמותי מתה. שואלת חברתה: למה, מה היה לה? עונה חברתה: אפילו לא דירה

jif

New member
לא הבנתי נכון../images/Emo12.gif

את מי בעלך אטם? את אמא שלו או את החדר?

אבל הדילמה מטרידה

אם לשלוח את יקירי אליהם ארוז לתפארת מדינת ישראל עד לתום המלחמה (ואז אכריז על עצמי "אלמנת קש") או לנתק הטלפונים בזמן אזעקה ולתת להם לדבר אל המנורות בבית (שילמדו להסתדר, מה אני אמא שלהם?) בעלי אומר לי : "וואייייי כמה הוראות תפעול יש למסיכה של אמא שלי, איך היא תדע לעשות את זה?"(מצידי שתרכיב רק את הפילטר על הפה) לא עדיף שאני אקבל זיכוי על הזוג הזה? דחפו לי וו'אחד חם וחמות - סוף הדרך.

הגנובה

New member
סיגלי... אין כאן שום דילמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא צריך להישאר איתך ולעזור לך לעבור את התקופה המלחיצה הזאת. את במצבך לא צריכה להתמודד עם לחצים נוספים ולטפל באנשים אחרים - אלא קודם כל בעצמך
לכן,עם כל הכבוד לאימו היקרה - אם היא לא מסתדרת עם המסכה - שתשכור שרותיו של מאבטח צמוד ותעזוב את בעלך לנפשו ולנפשך

זהו בדיוק הפרצוף שעשיתי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אבל למדתי להיות צבועה משהו ולשחק אותה נחמדה במצבים מהן אילו. אני למדתי מולה להיות ה"פולניה " בהא הידיעה ולשחק אותה משחק הפוך. "אין בעיה יקירי
, מה שתחליט
מקובל עלי, קח בחשבון שלי אין את היכולת לרוץ במדרגות ולהיתצב אצל אימך תוך שלוש דקות
, אתה יכול ללכת לשם ואני אשאר בבית או אלך לאמא שלי
". בשיא המתיקות והרוך שאופיני לי כשאני רוצה משהו. ואח"כ............................................................. שיחזיר את עצמו לסורים
כי הביתה הוא לא יחזור
ואז ארקוד על מדרגות הרבנות או ההה............ (ומי אמר שאחותי הקטנה היתה האחרונה?
)

למעלה