הלו

gozlan8

New member
הלו../images/Emo70.gif

כדור הארץ קורא לכולנו!!!!! איך אף אחד מאיתנו (כמעט) לא עלה על התוכנית ששודרה והסתיימה לפני כשעה בערוץ ההיסטוריה "עב"ם בשמי אוסטרליה"? שנחזור לסדר, נתמקד....

כריסטין

New member
למה לא הודיעו לנו ??

אוףףףףףףףףף אני הודעתי על הסרט של טרוויס וולטון אתמול..

Majestic12

New member
הסרט על טרוויס וערוץ ההיסטוריה

מסתבר שערוץ ההיסטוריה ממש הפתיע הפעם - ולא ראיתי שיש שידור חוזר (למרות שאיבדתי 5 דקות מהתוכנית) - במקרה ניתקלתי בה. לגבי הסרט על טרוויס - לא מצאתי איזכור לכך, שאכן הסרט ישודר היום בלילה...

gozlan8

New member
כריסטין

מי בדיוק צריך להודיע לנו? במקרה לחלוטין ניתקלתי וגם מאוחר מדי בערוץ ההיסטוריה. פשוט צריך לעקוב בעצמנו ולנסות להתעדכן........

כריסטין

New member
צודקת.. בכל אופן מעניין אם

היתה תוכנית מעניינית.. אגב שמתם לב שיש התעוררות בנושא בערוצים שונים?

Gilliana

New member
זאת "התעוררות"...

שנמשכת כבר כמה שנים - אם תעקבי אחרי הערוץ תראי שאין שום דבר חדש. הן ערוץ ההיסטוריה והן נשיונל ג'יאוגרפיק מרבים להקרין תכניות בנושא.

כריסטין

New member
הסרט של טרוויס וולטון

הסרט שודר , שעה 01:45 בלילה זה כבר יום שני , אני אתמול בבוקר הודעתי על כך שהסרט יוקרן וכתבתי "מחר" כי מחצות זה יום חדש....

Majestic12

New member
הסרט...

אמנם כבר ראיתי אותו מספר פעמים, אבל אני מקווה שיהיה שידור חוזר (בעצם - אם לדבר על "רמת" ערוצי הסרטים, אני בטוח שיהיו לפחות כמה וכמה שידורים חוזרים וממוחזרים), למען כל אלה שלא ראו את הסרט....

כריסטין

New member
כן השעה שהוא שודר בכלל מגוכחת

2 בלילה ?!?! אני מאוד מקווה שיקרינו אותו שוב בשעה נורמלית ...

ולכן מה שהולך לקרות מעכשיו

היא שנפתח אחת ליום שרשור "שידורי היום בטלוויזיה" ואליו נשרשר את כל התכניות שידוע לנו שישודרו. אם אני לא אפתח, הראשון שמגיע ורואה שאין שרשור כזה- מוזמן בהחלט.

נאה דורש- נאה בעבודה

הצעתי את זה כי היו תלונות (מצדך דווקא) על כך שיש פספוסים של שידורים. אתם באמת לא חייבים.

gozlan8

New member
חרפושית

התלוננתי עלי ! איך פיספסתי ולא הייתי עירנית לענין. לכן מוצא חן בעיני הרעיון.

למעלה