הלו...

Spide girL

New member
הלו...../images/Emo8.gif

אמממ...זה הפורום היחיד שעלולים להיות בו אוהבי ספיידי כמוני אז באתי לכאן. אם אני כבר כאן....אפשר לקבל הפניות לאתרים בהם מציגים את הקומיקס החדש של ספיידי אם יש לכם?? אני מכירה כמה אתרים עם הישן אבל סיימתי לקרוא וזה מתחיל להימאס בפעם המיליון... אל תדאגו, אני לא כאן בעקבות הסרט -קראתי את הקומיקס הרבה לפניי הסרט או השמועות עליו. אני אישית מאד מאד מאד מצפה לראות אותו. ברור שבערך חצי ממכם ראו אותו אבל אני לא גרה בארץ ובבריסטול (עיר מסרחה בדרום בריטניה בה יש מיליון אולמות קולנוע וכולם לוקחים לא פחות משלושים פאונד על כל כרטיס מסכן.) טוב לא צריך לסיים את המשפט. אז.....אני מקווה שאתם לא כמו בפורום ה"פ ואתם מתעצבנים על כל משתמש חדש שמגיע לכאן. בה ביי.

Spide girL

New member
מי יסרוק לי???

יה לי ידיד בפורום הקודם שסרק כמה חוברות שהיו לו אבל נגמר וזהו. איבדנו קשר ונגמרו לו החוברות. אין לכם שום אתר???? נדה??? נישט.??..????????????????????????? ודרך הגב - אתמול הייתי מהופנטת לגמריי. שני סרטים *שולתים* של טובי אחד אחרי השני והו כזה טוב וכזה חמוד וכזה...כמו שדה איקיד וויקיד וויטש אוף דה ווסט אמרה: "איים מלטינג!!!!" זה נתן לי חשק לקנות וואן ווי טיקט לאמריקה ולבצע עבירות מין על אותו יצור חמוד בצורה משגעת. יש לו קול כל כך סקסי ואני ומשעמממת אתכם ואף מפחידה אתכם עם התיאורים הללו. אני אשתוק.

green lantern

New member
דתי דברים

אם הבנתי את השאלה... אז פעם היה את וויזרד וורלד שהפך ללהיות בתשלום.... והחתימה שלך לא בסדר זה או WHO או HOW את צריכה להחליט

למעשה

זה צריך להיות Who am I? R´you sure you wanna know? I´m spider-man לגבי אתר. התכוונתי לX-Scan זה האתר הכי טוב בנושא. חינם ואת יכולה לבקש שיסרקו לך דברים מסויימים.

Spide girL

New member
ווי ת´נק יו על התיקון....

זה ממש דבילי אולי בהתחשב במקום מגורי אבל יש לי קצתתתת דיסלקציה באנגלית ולכן - אמממ...דברים כאלה קורים. זה בסדר - לא פגעתם ברגשותי, ואם התכוונתם לעשות את זה : נה ונה נה!!!

אם מידיי פעם אתם רואים תכינוי הזה->

אז זאת ספיידי גירל (בל זה שמי) אני בלי כוח להחליף כינוי. אסטלביסטה ... *שולפת גרזן והורגת את כוווולכם!!!!*

למעלה