הלו odedg ושבת שלום!!!

NOK6476

New member
הלו odedg ושבת שלום!!! ../images/Emo51.gif ../images/Emo52.gif ../images/Emo13.gif

זו אני שוב מולדת שראשית ברצוני להודות לך על התשוב ולהתנצל על האיחור בתגובה מהסיבה הפשוטה שמשום מה היתה לי קריסה של יומיים של מערכות בזק שנודע לי עליה רק היום וזאת לאור שעות העבודה (משמרות - אתה יודע ולפעמים אף כפולות, מה לעשות.) המטורפות שלי, שבגינן אני נאלצת לעיתים אף לשהות מחוץ לביתי אף ימים מספר, וכעת מאחר שממש בשנייה זו הטכנאי עזב את דירתי אני יכולה סוף סוף להשיב; ובכן, כפי שבודאי אתה זוכר שאלתי אותך לגבי טיפול רפואי דיאטתי פרטי בעזרת מחטים שלא התאים לי; אז כן זה נכון, ואתה צודק ב-100% שגיאתי הייתה שאכן שלמתי מראש, לגבי המסמך שחתמתי עליו הוא מסמך שמאשר את בריאותי (וכאן כבר באותה הזדמנות אני משיבה לשאלתך האחרונה לגבי הימצאות מסמך רפואי לגבי כושר בריאותי שבגינה תוכנית ההרזיה ושיטת טיפולו הם אינם מתאימים לי - אינני יכול להמציא מסמך כזה משום שעקב בריאותי הטובה הוא פשוט אינו קיים) התקינה וויתור סודיות רפואית במקרה הצורך ובכל זאת מאחר וניסיתי ואינני מעוניינת בהמשך טיפולו אני חושבת שאין לו סיבה וזכות הן לגאלית והן הומנית לתפוס בעלות על כספי ובכך לכפות עלי את טיפולו בי. בתודה מראש ובברכת סוף שבוע מ-ד-ה-י-ם ושבוע טוב ושקט לנו, מולדת

למעלה