הלו! Wake Up Call

MayTheBee

New member
הלו! Wake Up Call

איפה כולם? הפורום ישן בזמן האחרון.... קדימה להתעורר!!! אפשר להזמין אתכם לבלוג הדנדש שלי? :) www.gymania.net רוב הקליפים מיוטיוב הם באנגלית או עם כתוביות באנגלית, אני מבטיחה לתרגם את חלקם, למתקשים. מבקשת מאוד מכל מי שיודע/יודעת על אירועים המתקיימים בעולם ההתעמלות והאקרובטיקה בארץ לעדכן כאן או במייל שלי - [email protected] אני מדברת על הופעות, תחרויות ודברים מיוחדים שמתקיימים אצלכם באגודות כדי שאעדכן בדף האירועים בבלוג... מקווה שתאהבו. כמובן שכל המגיב (לפוסטים) הרי זה משובח. נועה - אפשר להוסיף קישור לפורום? תהנו וחג שמח (ושקט...), מאיה.

אמא לה3

New member
בוקר טווווב!!!

באמת הפורום קצת נרדם לאחרונה, אז קדימה בנות, להמתח, ידיים למעלה, פוינט למטה ומהר! לפני שיסגרו לנו את הפורום!!! בכל מקרה, מאיה, האתר שלך באמת מקסים, הוא שמור אצלי במועדפים. אמרתי בעבר למתעמלות שלי להכנס ולהרשם, אבל גם אמרתי להן להכנס לכאן ולכתוב ו...נאדה. אז יאללה להתעורר, יום נפלא לכולם/ן

ערב טוב

הבלוג שלך מקסים! ביקרתי ונהניתי. כמובן אפשר ואף רצוי להוסיף שם קישור לפורום! המשך חג שמח !

אמא לה3

New member
רציתי גם להמליץ

לכל מי שנכנסת לבלוג שלך, לראות ביוטיוב (במשבצות הקטנות שמתחת לסרטונים, יש שם אוצרות, ראיתי את כל הקטעים של הMAG7 ואת הקטעים של הראיונות עם המתעמלות ועוד על הסיניות, פשוט מדהים, גם קיבלתי המון רעיונות חדשים. תודה

למעלה