הלו!

adipo

New member
הלו!

היי לכולכם, חזרתי לאחר העדרות ממושכת... המקופ האחרון שהייתי בו היה מחנה ז של הנוער העובד והלומד- הייתי מזכירה שם (לא חשוב מה זה אומר...) והכל היה ממש כיף, רק דבר אחד העיב קצת על השמחה- אכלתי בשר... אוףףףףףף, אני ממש כעסתי עליהם, הם שמו במקום של הצמחוניים נקניקיות בשריות (המחלקים לא אשמים, הם לא ידעו) ואני אכלתי אותם בעודי סומכת על תנועתי היקרה שלא תעשה שטויות כאלה- אבל טעיתי והייתה לי בחילה! אבל אני כמובן סלחתי, כי באו וצעקו עליהם (רק קצת) שזה לא בסדר ובלה בלה והכל בסיידר עכשיו (בכל זאת, קצת בי12 חחח) אז סתם רציתי לשתף מישהו. שיהיה לכם יום טוב וחג שמייח עדי

Gal-Mo0D

New member
רק צעקת עליהם ?

את לא חושבת שזה מאוד לא בסדר שעשו דבר כזה ? את לא ממש נגעלת ?

devotchka

New member
אהמממ..

את לוקחת את זה ממש בקלות...רק צעקת עליהם?! אני גם לא חושבת שהייתי סולחת..עדיף כבר להביא אוכל מהבית ולא לסמוך על התנועת נוער הדפוקה שלך...תלמדי מזה לקח....

adipo

New member
לא לא לא

חבר´ה שלא תבינו אותי לא נכון- בתנועת הנוער המאוד-לא-דפוקה-שלי יש הרבה צמחוניים וטבעוניים ומתייחסים אלינו בסוודר גמור. מה שקרה היה שהביתן ממנו לקחתי את הג´יפה הזאת היה צמחוני אבל כנראה שמתישהו נגמר והחליפו בלא צמחוני בלי שאף אחד ידע. אז גם המחלקים לא ידעו, זאת לא אשמתם, גם הם הרגישו לא טוב אח"כ, בשבילי, וראשי המחנה באו לבדוק ונזפו קשות במסכנים. אני לא לוקחת את זה קשה כי זה לא אשמתם!

LucyMania

New member
מי קרא לתנועה

שלי דפוקה?! הא? אני אביא לו מכות.... :) בצחוק אבל באמת קצת כבוד

bilbibilbi

New member
נתקלתי בדילמה קלה ביום הפוך,

בתור פלוגית אני צריכה להיות שם כשצריכים אותי, כי אני הכוח אדם שלהם. מצד שני אני לא בטוחה שאני מרגישה כל כך טוב עם לדחוף כמויות ענקיות של נקנקיות לתוך לחמניות כי אין מספיק אנשים שיעשו את זה.. אז כן הכנתי לחמניות עם נקנקיות אבל הרגשתי עם זה רע.. מה דעתכם?

devotchka

New member
את צריכה להרגיש רע.

אני לא מבינה איך את, כאחת שמודעת לאלימות בתעשיית הבשר, מוכנה לעזור בחלוקת בשר?! אני לא מבינה....איך אנשים מתפשרים על האידיאלים שלהם בכזאת קלות? לדעתי היית צריכה להגיד שאת פשוט לא מוכנה לעשות את זה וללכת לעשות משהו אחר..הם צריכים לכבד את רגשותייך ודעתך...ולדעתי מההתחלה לא היית צריכה לעשות את זה ...זה מעיד על אופי חלש. אל תעלבי או משהו...אבל אני פשוט לא מבינה אותך..

yellow cheese

New member
הנוער העובד והלומד לא תנועה דפוקה..

בתנועה שלנוּ יש המון צמחונים, בטיולים ובכל מיני סמינרים למינהם דואגים היטב לצמחוניים שמביננו.. אם חלה טעות-זה בטח שלא אמוּר להכליל את כל התנועה,יש מבין
וזהו. הנוער העובד והלומד שולטים
צמחונים 4EVER
שי שגאה להיות צמחונית וגאה להיות נוע"לניקית

LucyMania

New member
גם אני הייתי ביום הפוך פלוגית אבל..

הקן שלנו יש בו הרבה צמחוניים וטבעונים והקומונרית שלנו טבעונית אז אנחנו אוכלים לחמניות עם חומוס ומלפפון חמוץ!!! :) אז לא אכפת לי לשבת ולמרוח קצת חומוס... דה דה דה - פלוגת עבודה דים דים דים - פלוגים חמודים!!

Brurya

New member
טל, האם זאת את?!

האם את היא טל ברנע? חיחי, אם כן, זאת ג´ניה פשוט הכינוי שלך, וזה שהקומונרית טבעונית.. גורם לי לחשוב על טל.. אניווי.. בלעעעע!! ביי ביי, ברוריה

adipo

New member
חח, הנוער העובד והלומד משתלט על

הפורום... "חברת מופת בישראל ביחד נקימה!" עדי

Ayelet 1986

New member
לאו דווקא!

אני שומרת צעירה וגאה. יש פה עוד מישהו בעל שרוך לבן או שכולם נכחדו...?

ולחשוב ש...

במקור מדובר על פורום שהקימו טבעוני נוער מרצ ונספחיהם... למעשה במקור במקור זה יוצאי פורום צמחונות ב"דיבורים" אבל גם אלו היו טבעוניי נוער מרצ ונספחיהם.

LucyMania

New member
ג´ניה!! חזרת מהקורס!!

אני צריכה להביא לך איזה פלייר אז צרי איתי קשר בקשה... סליחה על השיחה הפרטית בפורום הציבורי.. לא יקרה שנית! נצעק יאללה הופה נצא מאירופה...!!

Brurya

New member
פסססט...

אני אצור איתך קשר.. :) אני כבר מצלצלת... ביי ביי.. :) ברוריה (גם אני מצטערת על השיחה הפרטית.. :))

למעלה