הלו..

gntk

New member
טרנט אולסן

נולד ב-22 במאי 1984 משמע הוא בן 18 הופיע ב: The Case of the US Space Camp Mission, Sleepover Party תחביב: לצייר קומיקסים

../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

ובעתיד מתחתן איתי
LOL

מריה12

New member
נכון.. טרנט באמת לא משהו../images/Emo4.gif

אבל יש לי הרבה כוסונים בשכבה

לכולם! בקשר למועדון+ניצול שירשור

טרנט הוא בדיוק אבל בדיוק הפרצוף של התאומות! זהו...זה הניצול שירשור..אה.רגע..תגידו...נכון שזה קצת מבאס עם היית האח או האחות של התאומות ואז כל יום היית רואה איך הן הולכות לצילומים, ומתפרסמות וכל זה...תגיבו..... דבר שני-המועדון אוקיי, מי שלא שלחתי לו איי-מייל אני ישלח לו מיד אחרי שאני יאכל ויתקלח(נכנסתי ישר אחרי שהגעתי הביתה, אני מפנטזת על הפורום כל הזמן....פשוט מאוד כיף פה...) עכשיו שוב ל-מועדון כמו שאמרתי אנ י ישלח לכולם לא לדאוג. לענבר-רשמתי אותך...אז זהו! מי שרוצה להרשם שוב, בפעם ה4 מסר,הודעה,איי-מייל... הכל הולך.....ולמי שרשום-כדאי שתתחיל לחשוב על שם למועדון... חוץ מזה אין היה ביית ספר.אני יודעת שכל יום שואלים את זה...אתם חייבים לשמוע משהו, בשיעור האחרון היה לנו שיעור אנגלית, ואני הייתי נורא עייפה והמורה נתנה לנו עבודת כיתה שאלות כאלה בספר, עכשיו שתבינו, יש לנו מורה שהיא כזאת עם מבט מפחיד ועם שיער אדום כהה(בורדו) בקיצר ממש מפחידה, ויש מאחורה צמה, צמה? כן כן יש לה שיער קצר עם צמה קטנה מאחורה
אני שמה את הראש על השולחן ואז אני שומעת שמישהו קורא שרון ואני מסתכלת אחורה שמאלה ימינה, ורק לא ישר ואז אני רואה פתאום את המורה הזאת, "שרון תעשי את העבודה" עם האצבע על העמוד בספר... בקיצור-לא נעים. אה..ותראנו מה למדתי היום
שאלהקומו טו טפל? זה מפל שרון אתווה קומו טו טפל? זה מפל..קארין? חחח...
טוב..זהו..ביי-זה ממני ב

אמממ.שכחתי...

כרגע ראיתי את המסר של אושרת....אני רשמתי אותך. ומה שכתבתי קומו טו טפל וכל זה זה צרפתית..סליחה שכחתי להסביר.....

למעלה