הלו!

הלו!

אז כן... גם אני איכשהו (לא ממש ברור לי איך ולא ממש ברור לי למה) אבל נהפכתי לדי מכור לסדרה. (האמת שאני כן יודע איך... אם תרצו אני אספר לכם בהזדמנות הסיפור די משעשע למען האמת) ומכיוון שאני לא מוצא יותר מדי חברים שאיתם אני יכול לדסכס על הסדרה (אחד מהחברים שלי הבטיח לי שאם עוד פעם אחת אני אזכיר לידו את המילה OC או אנגן לידו בגיטרה את california הוא ייכה אותי... אז אתם יכולים להבין את מצבי הבאמת לא קל... יש איזשהו אירגון לאוהדי הסדרה המוכים? :)) בכל מקרה, אני עוד לא ראיתי את כל העונה השנייה...למעשה בדיוק היום ראיתי רק את פרק 203... ואני לא ממהר לסיים לראות את זה כי יעבור עוד הרבה זמן עד העונה השלישית.. בנתיים אתם יכולים לקבל אותי בחיבוק ידידותי, לעודד אותי שכאן כן מותר לבוא ולומר בחופשיות, ללא שום חשש "אני ארי, ואני מכור לסדרה" :) מעניין אותי דווקא כל מיני שמועות ורכילויות על מאחורי הקלעים אם אתם יודעים.. למשל שמעתי שאדם ומישל הם זוג גם במציאות? האם זה נכון והאם זה קרה בעקבות הסדרה? שמעתי גם שהתסריטאי של הסדרה אמור להיות דומה לסת' וזה בעצם סוג של שחזור החיים שלו.. מעניין אותי אם זה נכון ואם אפשר לקבל קצת פרטים בהרחבה על כך. טוב זהו - מספיק לבנתיים יום טוב לכולם.

Nitzan122

New member
אוהבים אותך ארי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

אל תדאג המקום הזה הוא כמו קבוצת תמיכה אני מבינה לגמרי את המצב שלך גם לחברות שלי חוץ מלאחת שגם רואה או סי נמאס שאני מקשקשת על זה (לא שזה מפריע לי להמשיך לשגע אותם....
) זה לא נכון שאדם ומישל הם זוג במציאות אבל זה כן נכון שאדם ורייצ'ל זוג במציאות וכן הם נפגשו על הסט בקשר לתסריטאי באמת שאין לי מושג השתלבות נעימה בפורום

ברוך הבא!../images/Emo13.gif

האמת אני קצת מבין לליבו של חבר שלך כי אחותי גם דיי המאיסה עלי את הסידרה... ועוד עכשיו היא עברה למחנה של "מגרש ביתי" והיא הולכת גם להרוס לי אותה אז..
לא משנה... בקשר לאדם... הוא יוצא עם רייצ'ל (סאמר) לא יודע מי זו מישל (אני לא הכי בקיא בשמות האמיתיים שלהם). בקשר לתסריטאי... כן הוא אמר בתוכנית על מאחורי הקלעים של הסידרה שבאמת גם הוא היה כמו סת' אאוטסיידר כזה... מקווה שתהנה בפורום

Tinty

New member
גם אני מבין אותך, ארי.

בתור מכור רציני לסדרה גם אני עובר את זה... "התימני": מישל = מישה ? מישה בארטון משחקת את מריסה.

רק תיקון קטן../images/Emo3.gif

סת' הוא לא ה"אוטסיידר" הוא ה"מיספייט" ריאן הוא האטסיידר.

dalida1988

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gifשלום שלוםם

ברוך הבאא
אתה לא לבדד
אף אחת מהחברות שלי לא מכורה לטלוויזיה (או בכלל לאו סי...הם לא ראו סדרה מזה שנים...שיהיה
) אז כאן תרגיש חופשי להשתולל חחח
טוב הרבה ברכו אותך אז כתיבה נעימה
ובקשר למה שאמרו על התסריטאי... באחד מהפרקים שמאחורי הקלעים של הסדרה הוא אמר בעצמו שהדמות סת' היא בעצם נכתבה על עצמו...
כמו שהוא היה...(אולי עדיין...)
ותאמת לא רק אתה מתעניין במה שקורה מאחורי הקלעים את כולם זה מושךךך....
שבוע טוב

אז זהו,

רפרפתי פה קצת בעמודים ולא ראיתי שדברתם על "רכילויות מאחורי הקלעים"... הרוב זה ספוילרים (I hate that! grrr) בנתיים אין לי מה לתרום בנושא... אבל אל דאגה... אני אמצא רכילויות מעניינות.

מוסיקה וOC

אחד הדברים שאני מאד אוהב בסדרה הזאת (ולדעתי מבדיל אותה ובגדול) מסדרות אחרות זה הפסקול המעולה!!! אני יכול לומר שהם באמת מגוונים ומאד יצירתיים במוסיקה שהם שמים. אז יש לי כמה המלצות לשירים מאד נדירים באינטרנט ששמעתי בסדרה (בפרקים האחרונים של העונה הראשונה) שאני ממש אהבתי ולקח לי (ולעוד מישהו שמומחה בחיפוש מוסיקה) ימים למצוא אותם ולהוריד אותם - הסיבה הייתה שבאתר כתבו את השם של השיר לא נכון. בכל מקרה, אני מאד ממליץ על השירים הבאים: mocean_worker-right_now Montserrat -Orquesta del Plata (האהוב עליי) Ryan Adams- wonderwall (מצויין אבל לא נדיר) Eels - love for the loveless (גם מצויין מהפרק שראיין היה מקורקע בבית בריכה שלו.. ממש מסכן) K.G.B - I'm a player (זה בכלל מהפרק הראשון - הפיילוט במסיבה שהם עורכים שם) בכל מקרה - אשמח לשמוע על המלצות שלכם (קחו בחשבון שעוד כמעט ולא ראיתי את העונה השנייה אז אני לא מכיר שירים משם להמליץ) - חוץ מהדברים שיש באוספים OC MIX (1,2,3,4.

Aviad1987

New member
הפסקול משתפר בעונה השניה אפילו

לפי מה ששמעתי. השירים מעולים.

mAdGirL2

New member
נצל"ש

http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=36GSBJBJ48TTE0Y130US5X9OES מומלץ בחום.

למעלה