Xman המקורי
New member
הלו!
אז כן... גם אני איכשהו (לא ממש ברור לי איך ולא ממש ברור לי למה) אבל נהפכתי לדי מכור לסדרה. (האמת שאני כן יודע איך... אם תרצו אני אספר לכם בהזדמנות הסיפור די משעשע למען האמת) ומכיוון שאני לא מוצא יותר מדי חברים שאיתם אני יכול לדסכס על הסדרה (אחד מהחברים שלי הבטיח לי שאם עוד פעם אחת אני אזכיר לידו את המילה OC או אנגן לידו בגיטרה את california הוא ייכה אותי... אז אתם יכולים להבין את מצבי הבאמת לא קל... יש איזשהו אירגון לאוהדי הסדרה המוכים?
) בכל מקרה, אני עוד לא ראיתי את כל העונה השנייה...למעשה בדיוק היום ראיתי רק את פרק 203... ואני לא ממהר לסיים לראות את זה כי יעבור עוד הרבה זמן עד העונה השלישית.. בנתיים אתם יכולים לקבל אותי בחיבוק ידידותי, לעודד אותי שכאן כן מותר לבוא ולומר בחופשיות, ללא שום חשש "אני ארי, ואני מכור לסדרה"
מעניין אותי דווקא כל מיני שמועות ורכילויות על מאחורי הקלעים אם אתם יודעים.. למשל שמעתי שאדם ומישל הם זוג גם במציאות? האם זה נכון והאם זה קרה בעקבות הסדרה? שמעתי גם שהתסריטאי של הסדרה אמור להיות דומה לסת' וזה בעצם סוג של שחזור החיים שלו.. מעניין אותי אם זה נכון ואם אפשר לקבל קצת פרטים בהרחבה על כך. טוב זהו - מספיק לבנתיים יום טוב לכולם.
אז כן... גם אני איכשהו (לא ממש ברור לי איך ולא ממש ברור לי למה) אבל נהפכתי לדי מכור לסדרה. (האמת שאני כן יודע איך... אם תרצו אני אספר לכם בהזדמנות הסיפור די משעשע למען האמת) ומכיוון שאני לא מוצא יותר מדי חברים שאיתם אני יכול לדסכס על הסדרה (אחד מהחברים שלי הבטיח לי שאם עוד פעם אחת אני אזכיר לידו את המילה OC או אנגן לידו בגיטרה את california הוא ייכה אותי... אז אתם יכולים להבין את מצבי הבאמת לא קל... יש איזשהו אירגון לאוהדי הסדרה המוכים?