הלו

הלו

היי אנשים אני ניצעע (אך לשם הנימוס אציג עצמי בתור ניצן) ואני חדשה ונדחפת לפורום הנחמד שלכם.. (הוא נחמד?!) סתם המונים זמן אני משוטטת בו בגלל חיבתי העזה עד מאוד לשייגעצ ובמיוחד ליובל הגאון (גאון עלק..) אז.. מקבלים אותי? (פליזז תנו לי להרגיש שיש לי חברים..ממ) סורי על החירפון אני בהשפעתם של סמים קלים ושלשמיעת יתר של משקאות חריפים.. -ניצע-

פרקשון

New member
מגניב

גם לאף אחד פה אין חברים :) ברוכה הבאה ניצע לא אמרת מאיפה את ובת כמה את

י-ש!

רוצה גם היקף חזיה? (אוי זה לא רושם ראשוני טוב.ניצע סתמי.) סתם אני בת 15 בקרוב מאוד.. כיתה י' ומחור נידח בארץ.. ואת זה את כבר לא רוצים לשמוע :)

dsol

New member
למה לא... אם את יודעת מה ההיקף

אז לא מפריע גם לנו לדעת

קטנטן

כ"כ קטנטנן שתצטרכו זכוכית מגדלת בשביל לקרוא.. אז נשאיר לימים אחרים..שאני יעבור לסמים קצת יותר רצניים.. אמן כן יהי רצון.

או הו או! גמני מחור גמאני מחור!

חח מאיזה חור את? איפה החור הזה? החור שלי למטה XD XD XD אני בת 14 כיתה ט'. רותם.=]

dsol

New member
ברוכה הבאההההה

ואני דודי ואת לא צריכ הלהרגיש שיש לך חברים אנחנו פורום של מתבודדים כולם פה חסרי חברים

דודי =)

היי.. המנומס הראשון שחשף את שמו.. אמא אמרה פעם שאם אני יעשה מצוות יהיו לי חברים!! אז די לבאס..

אמת.

ממ.. אחוזת אתרוג.. עכשיו השפילי את הראש שלך ותודי שתלא מכירה.. אהא.. סתם זה ליד אשקלון אשדוד רחובות ככה..

dsol

New member
הי הי !

אני מאשדוד ואני לא ערס ! נכון שיש לנו מלאאאא ערסים פה אבל גם קהילת הפריקים (חעחח איך זה נשמכ) פה דיי גדולה ומתפתחת וכן אני מכיר...

למעלה