הלו!

• פותח הנושא 2x-x
  • פורסם בתאריך

2x-x

New member
הלו!

מה שלומכם? רציתי לדבר איתכם על ספרים, מאז תחילת השבוע,זו פעם ראשונה שלי שאני קורא ספר רציני, ומעצם עובדה, אני נורא נלהב שאני עומד לגמור את ספר הזה, כי מעולם לא הצלחתי לגמור לקרוא ספרים רציניים. אני קורא כעת ספר של ג´ון גרישם "פרקליט רחוב"...ספר כל כך מדהים להפליא,וברצוני לשאול אותכם , אילו ספר הכי טוב שקראתם בחיים, כדי שתוכלו להמליץ לי...ואיזה סופר מועדף לדעתכם?? למי שעוד לא קרא את הספר "פרקליט רחוב"...אז מומלץ שירוץ לספריה...וישיג משם את ספר הזה!!! להתראות בפעם אחרת ומצפה לתשובתכם

black_magic

New member
הספר הכי טוב שקראתי הוא:

"אני כריסטיאנה פ" לא ידוע מי הסופר.. כי זה סיפור אמיתי לכל דבר

קראתי שלושה ספרים

של איין ראנד - "כמעיין המתגבר", "מרד הנפילים", "אנו החיים". וגם "החטא ועונשו" של דוסטוייבסקי הרשים אותי. על שלושה מתוך ארבעת הספרים היו סרטי קולנוע.

2x-x

New member
תודה רבה על המלצות

כעת סיימתי את הספר "פרקליט רחוב" של ג´ון גרישם, הוא עדיין חרוט בזכרוני, ממש מדהים!!! לקחתי מהספריה את 2 ספריו, "השותף" ו"תיק שקנאי"...את "השותף", כבר התחלתי לקרוא אותו, גם הוא מפתיע אותי,את "תיק שקנאי" עדיין לא התחלתי לקרוא...זהו.. מיד הפכתי למעריץ הנערץ של ג´ון גרישם..מדהים!!! ל-black magic ולאוקספורד...תודה רבה רבה על המלצותיכם!!! עזרתם לי מאוד להתראות בפעם אחרת

המרחפת

New member
2X-X

אני חושבת שהתכוונת יותר לספרים עבים, מאשר ספרים רציניים.... הספרים שציינת הם ספרי מתח מאד מעניינים, ולתוך ההגדרה הכוללנית של ספרים רציניים נכנסים ספרים כמו שציין אוקספורד (את "כמעיין המתגבר" לא אהבתי במיוחד....). הספר האהוב עליי הוא "מר אל, כאן אנה". ספר מקסים, שמדבר על העולם והמבט עליו מזוויות שונות ומיוחדות. ובחרתי אותו אחרי שעברתי על הרבה מאד ספרים.... אבל הכי חשוב- זה טוב שאתה קורא! ישנם אנשים שלא מנסים אפילו את ההנאה שבקריאה ואת הדרור שהיא קוראת לדימיון. הפסד ענק...
המרחפת.

2x-x

New member
תודה רבה גם לך

אבל לא ציינת את שם הסופר של ספר "מר אל, כאן אנה"..מפני שיהיה לי יותר קל לאתר את ספר הזה בספרייה עפ"י שם של הסופר מחכה לתשובתך

המרחפת

New member
קוראים לו

פין, בלי דגש בפ´. פין היה ענק במיתולוגיה האירית, ורוב הדמויות בסיפור הן איריות. הספר יצא בסדרת מרגנית. אני גם מאד אוהבת את סדרת הספרים "גריפין וסבין" של ניק בנטוק, בעיקר בגלל העיצוב שלהם, וגם בגלל התוכן. תהנה מהקריאה!

לאוקספורד ו2X-X וכולם ../images/Emo13.gif

גם אני התחלתי לקרוא את ה"חטא ועונשו" מאת פיודור דוסטוייבסקי כשהייתי בחן"ל הייתי תקועה עם הספר הזה והספקתי לסיים את מחיצתו אך משחזרתי לישראל לא הייה לי ממש חשק לקוא את ה"חטא ועונשו"..... אז בעיקרון קראתי בינתיים רק חצי מהספר
כעת אני תקועה עם האף בתוך הספר "פרחים בעליית הגג" מאת...שניה אלך לבדוק
אה, כן, מאת וי. סי. אנדרוס ובו קראתי עד עכשיו רק שליש וכבר מאוד התרשמתי
מממ... אין לי ממש ספר אהוב, אני אוהבת המון ספרים, בינתיים אני מציינת את הרציניים והמרתקים כמו "ציפורים מתות בסתר", ספר מהמם, אני בטוחה שרובכם קראתם אותו אבל אני לצערי לא זוכרת את שם הסופרת, כן, זו הייתה סופרת
יש סדרת ספרים מהממת, ואל תתחילו "זה לילדים" כי זה לכל הגילאלים, אפילו אימא שלי קוראת אותו, כן, "הארי פוטר" מאת ג´י קיי רולינג. הארי פוטר מתאים לכל הגילאלים, מגיל ארבע עד 120
תאמינו לי..
אוהבת
דינוש

דוריאן

New member
זה לא אמיתי

פה הוא מודיע שהוא מנסה להרגיז אותו ופה הוא כותב שהוא בחור טוב?

לא היבנתי

מה הכוונה לאוקספורד הוא היה מנהל של 2 פורומים אחד של אורט והשני של ספורט חרשים ותמיד אהב לעזור ויש כללל תמיד צריך להגיד דברים טובים לאנשים למרות מה שמרגישים באמת ומה מפריע לך בכלל כאן זה בסה"כ ויטרואלי

למעלה