הלו.

i married Isis

New member
הלו.

אהלן חבר'ס, מה שלומכם? [דאמ, לא הייתי פה ה-מ-ו-ן זמן]. אני מתפנקת לי עכשיו על אלבומים של דילן, שסוף- סוף גם אני יכולה להגיד: "קניתי דילן". אז בשעה טובה רכשתי לי שלושה דיסקים של בוב דילן היום- shot of love, hard rain, dylan and the dead.
. הוא פשוט עושה לי טוב על הלב. וכדי שלא תצא לי הודעה סתמית, אצרף שאלה. המוכרת החביבה אמרה לי שהייתה בהופעה שלו לפני מספר חודשים וממש לא אהבה. היא אמרה "הוא לא הדילן של פעם". האם אתם מסכימים איתה? האם עידן הדילן עייף ואולי, דילן צריך קצת מנוחה? ביי
.

Chocoholic

New member
היי

תתחדשי על שלושת האלבומים! בחירה מעניינת ומגוונת. בוודאי שהוא לא הדילן של פעם. דילן הוא אף פעם לא "הדילן של פעם" כי הוא לעולם אינו משחזר דברים ותמיד משנה סגנון. סגנון זמר הקאונטרי-פולק המזדקן שהוא מציג כיום הוא אולי פחות אטרקטיבי לקהל הרחב, ביחס לדברים שעשה בתקופות אחרות וגם הקול לא בדיוק מה שהיה.

תגידי למוכרת החביבה

שתפנה לדילן, ותתלונן בפניו, שהוא לא הדילן של פעם. באותה הזדמנות היא יכולה גם לבקש חתימה וראיון, ולשאול אם הוא מוכן לספר קצת יותר על עצמו, ולמה הוא מתכוון במילות השירים שלו.

youngG

New member
אממ..

האם לא הגיוני שבן אדם בן 60+ יהיה בעל אנרגיות שונות מאשר בן אדם בן 20+?

i married Isis

New member
ברור,

אבל אני לא חושבת שמדובר בהכרח באנרגיות. דברים משתנים, מבחינה פיזית וגם נפשית. לך תדע מה עובר על דילן שלנו.

youngG

New member
תני לי להבין אותך

מה שאת אומרת בעצם זה שדילן צריך לפרוש באופן רישמי?

i married Isis

New member
אתה שמעת אותי אומרת את זה?

אמרתי, שאולי הוא צריך טיפה חופש. אמנים נוטים לעשות הפסקות, וזה לא שהוא לא עשה את זה בעבר.

youngG

New member
אולי את לא שמעת אותי

משפט שאומר "תני לי להבין אותך" כנראה אומר שלא ממש הבנתי אותך תנסי לקרוא לפני שאת תוקפת

garcia

New member
יכול להיות שהיא תפסה אותו בלילה

לא טוב. עייף? מנוחה? הלוואי של-90% מהאמנים בעולם היה את המרץ והאנרגייה לתור את כל העולם בלא הפסקה ולנגן אינספור הופעות כמו שיש לבוב דילן. היום הולכים לראות את בוב דילן כי הוא כבר אגדה בימי חייו. עוד כמה שנים טובות כשדילן יילך לעולמו, אלה שאמרו ש"הוא לא הדילן של פעם" ינצרו את החוויות בלראות את דילן כחוויה לכל החיים ויעבירו אותם לנכדיהם.

i married Isis

New member
אה ברור, הוא אגדה והוא יישאר כזה.

אין שום ספק. ושוב, אני מסכימה עם זה. בעיניי, דילן הוא אפילו עוד יותר מאגדה. יכול להיות שהיא ראתה אותו בהופעה לילית, לא שאלתי.

Chocoholic

New member
אגב

לזכותו (או שלא לזכותו...) יש לציין שהוא בעצמו כן מודע לכתיבה שלו, ואף אמר במספר ראיונות אחרונים (בין היתר גם בסרט) שהיום הוא לא כותב כמו פעם. פרט זה איכשהו נשכח ולדעתי זה לא אופייני מצידו לאמר דבר כזה.

למעלה