הלזו תקראו דמוקרטיה?

הלזו תקראו דמוקרטיה?

כשהייתי ילדה סיפרו לי סיפורים יפים. שהעם היהודי הוא עם נבון וחכם, שוחר שלום, מוסרי מאד, ושכל מלחמותינו הם מלחמות של אין ברירה. וזה היה נכון, עד מלחמת ששת הימים. אז באמת לא היוונו איום ושנים רבות היה שקט מאד במדינה. אבל - אחרי מלחמת הקיום, עלה לנו השתן לראש, פתאום היו שנזכרו שאלה שטחים שלנו, הפלשתינאים היו אויר, או סתם פועלי זבל וביוב, התייחסו אליהם כמו אל אבק-אדם. אחר כך נחתמו הסכמי שלום עם המדינות מצרים וירדן, ובכל זאת נשארנו ביחסנו המכוער לעם האומלל ןהקטן הזה, שבאמת לא יכול להוות עלינו איום קיומי. אז גם את המדינונת הגמדית , השסועה, ללא אוצרות טבע, וללא מוצא לים, סתם משהו שבקושי רואים על המפה מחזיקים כמו איזה שד כזה שמי יודע מה יעשה לנו אם נוותר לו קצת. ובינתיים העם שלנו הנאור, הליברלי, אוהב האנושות גידל פירות מפוארים של נאצים קטנים ששורפים חנויות,(כמו בגרמניה?) שמגרש אנשי עמל שקטים מעבודתם, ותוקע סכין בגב המשטרה שלו. וכבר כמה וכמה אנשים גירשו אותי להולנד, לאמריקה, חלק הציעו לי להתאסלם. ומזל שלא באו לשרוף את ביתי, כי בדעותי אני מסכנת את שלום הציבור... כיום אני מאד גאה בחלק מעמי, ``יפה הנפש,המוסרי, שוחר החרות לכל אדם באשר הוא אדם, הדמוקרטי מאד, הליברל.``.. מזל שיש גם אחרים, אחרת באמת לא הייתי נשארת במקום המכוער הזה. אני עוד קצת אופטימית.

felix

New member
תקשיבי לחדשות !!

חגית !!! כדאי לך מאוד להכנס כרגע לאינטרנט או להקשיב לחדשות ולהבין עם מי יש לנו עסק . כדאי מאוד שתבקשי סליחה מכל עם ישראל על הסגנון שלך. את צריכה להתבייש להיות ישראלית והייתי מאוד ממליץ לך לא להזדהות בשמך כשאת כותבת בשגנון שלך. יש לנו עסק עם רוצחים זה כבר הבנת !!??

ilanithe

New member
תתביישי לך

אני חושבת שאת צריכה להתבייש לך לכתוב דברים כאלה כמו שאת כותבת. בגלל אנשים כמוך מרשים לעצמם הערבים לקבל לגיטמציה למעשים שהם עושים. אולי באמת את צריכה להתאסלם ולעזוב את המדינה שלנו כי אם את מרשה לעצמך לדבר ולכתוב איך שאת מדברת כדאי שתעילמי לפני שאת וכדוגמתך תביאו עלינו אסון. כי העם המסכן שאת מדברת עליו בינתיים רק הורס בנו , משמיד בנו ומבצע פרוגרום בכל מקום.(ודרך אגב הם כבר לא כלכך קטנים)

TOVA

New member
במקום לכתרג בואו נעשה שינוי

האמת שתגובתי הראשונה היתה לקלל אותך כי באמת זה מגעיל אותי שיש אנשים שחושבים בצורה כזו כמוך לרחם על רוצחים מי שמרחם על רשעים סופו..... אבל היגע הזמן לדעתי להפסיחק לכעוס אחד על השני וקלל אחד את השני עלינו לעשות שינוי . קודם כל זו ארץ שלנו הקב``ה נתן לכל העמים ארצות יפםות גדולות מרובחות וגם לערבים הוא נתן בשפע לנו הוא נתן ארץ זבת חלב ודבש לנו היא קדושה היא הכי קטנה מכל הארצות אנו עם הנבחר קיבלנו את החלק הכי קטן בכל העולם למה לתת אותו לערבים שהם קיבלו את חלקם ביד רחבה תגידי!!! אבל בו לא נדון בזה בואי תוציא את הכעס שלך ושימי את האנרגיה שלך בדברים טובים בואו נעזור אחד לשני נפסיק להתלונן כי הכוח שלנו נחלש בזה בואו לא נלך ראש בראש את לא תשיגי כולם עם זה וגם אני לא תני יד ותחשבי על אחינו בית ישראל קודם כל ואחרי זה על הערבים ``המזקנים`` קודם אנוחנו כי גברת עם לא נחשוב על עצמינו מי יעשה זאת אין עם אחד בעולם שידאג לנו לפני חמישים שנה חשבנו שצריך לחשוב על הגויים ושרפו אותנו בתנורים לא ניתן לזה לקרוא עוד פעם חג שמח ומבורך טובה

למעלה