הלחישה

Just Me

New member
הלחישה

הלחישה

מסתכלת בתמונה אחר תמונה חודרת לעיניים שלך עמוק לא שומעת שום קול וגם לא עונה. חודרת עם העיניים שלי עמוק עמוק מנסה להקשיב לשמוע בכי או צחוק. העיניים שלך נראות לי עצובות רק אהבה הן צריכות. האם אתה בודד? לאן ליבך כל לילה נודד? האהבה שלי אלייך כל כך חזקה לעולם לא תוכל להרגישה לעולם לא תוכל לשמוע את הלחישה. הלחישה שאומרת ``אני אוהבת`` הלחישה שכרגע מתארת אותי סובלת. העיניים שלך מדברות אליי מבעד למסך הן מגבירות את הרגש... מגבירות את ... אני אוהבת כל כך!

MICHEL R

New member
שיר מדהים..

אני מנסה לחשוב על מה השיר, וכמו שנראה לי זה על גבר שלא מחזיר לך אהבה? או שפשוט הוא לא מסוגל לומר לך ``אני אוהב אותך``.. בכל אופן הצלחת לרגש אותי... עד דמעות... מיכל

Just Me

New member
תודה מיכל.. :)

השיר הוא באמת על גבר שלאמחזיר לי אהבה כי הוא לא יודע והוא בחיים לא יידע כי זה ממש בלתי אפשרי... זה מסובך! אני לא צריכה שהוא יגיד לי שהוא אוהב אותי או שיאהב אותי בכלל העיקר הוא שאני אראה אותו ואגיד לו שאני אוהבת... תודה רבה על התגובה... שני

אין מילים - איזו שלמות :)

את כותבת מקסים בעברית !!! ממש אוהבת ! איזה מדהימה... ואיך ריגשת אותי... איזה כיף לי - יש לי עותק משלי :) תודההההה ענבל

Just Me

New member
שלמות? זה את....

חמודה שלי... את זה שלמות לא הכתיבה שלי.... ולך יש עותק יפה יותר (אם את מבינה למה אני מתכוונת) חחחח..... אוהבת מאד! ואולי אני אתחיל יותר בעברית! באהבה אני

למעלה