כדאי לדעת:
בקשר למתכון לחם טחינה ופיצוחים המופיע כאו:
חזרתי לעדכן על אווריריות הלחם וגובהו :
עירבוב ידני של המצרכים שבקערה- ייתן לכם עיסה סמיכה והלחם יצא פחות גבוה, אך משביע ועשיר בטעמים,
לעומת זאת, לחם אוורירי יתקבל בעת העירבול של התערובת כ-חצי דקה במיקסר- או במעבד-מזון ואז הלחם יהיה אוורירי וגבוה יותר.
בכל מקרה, הכנתי פעם במיקסר,ובפעם השנייה בעירבוב ידני,
וב -2 המקרים ייצא לחם מאוד טעים -בזכות 4 סוגי הפיצוחים הקלופים שהוספתי ,
(אגוזי -מלך, גרעיני -דלעת ,שקדים וחמניות) שהוסיפו ללחם המון טעם.
בקשר למתכון לחם טחינה ופיצוחים המופיע כאו:
לחם טחינה משוגע בלי קמח בכלל
לחם טחינה משוגע בלי קמח בכלל! תקשיבו רגע, לעיתים ממש רחוקות אני מתרגשת ממתכון. זה קורה ממש לעיתים נדירות. והנה הגיע רגע נדיר כזה.
www.krutit.co.il
חזרתי לעדכן על אווריריות הלחם וגובהו :
עירבוב ידני של המצרכים שבקערה- ייתן לכם עיסה סמיכה והלחם יצא פחות גבוה, אך משביע ועשיר בטעמים,
לעומת זאת, לחם אוורירי יתקבל בעת העירבול של התערובת כ-חצי דקה במיקסר- או במעבד-מזון ואז הלחם יהיה אוורירי וגבוה יותר.
בכל מקרה, הכנתי פעם במיקסר,ובפעם השנייה בעירבוב ידני,
וב -2 המקרים ייצא לחם מאוד טעים -בזכות 4 סוגי הפיצוחים הקלופים שהוספתי ,
(אגוזי -מלך, גרעיני -דלעת ,שקדים וחמניות) שהוסיפו ללחם המון טעם.
נערך לאחרונה ב: