הלחם המפתיע של הטחינה והפיצוחים:

ויוי 25

Well-known member
כדאי לדעת:
בקשר למתכון לחם טחינה ופיצוחים המופיע כאו:

חזרתי לעדכן על אווריריות הלחם וגובהו :
עירבוב ידני של המצרכים שבקערה- ייתן לכם עיסה סמיכה והלחם יצא פחות גבוה, אך משביע ועשיר בטעמים,
לעומת זאת, לחם אוורירי יתקבל בעת העירבול של התערובת כ-חצי דקה במיקסר- או במעבד-מזון ואז הלחם יהיה אוורירי וגבוה יותר.
בכל מקרה, הכנתי פעם במיקסר,ובפעם השנייה בעירבוב ידני,
וב -2 המקרים ייצא לחם מאוד טעים -בזכות 4 סוגי הפיצוחים הקלופים שהוספתי ,
(אגוזי -מלך, גרעיני -דלעת ,שקדים וחמניות) שהוסיפו ללחם המון טעם.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה