הלחץ מתחיל להשפיע על קאניה

dod drakon

New member
הלחץ מתחיל להשפיע על קאניה

לא כיף להיות להפסיד הא... אבל אני איתו, MTV היו חייבים לזרוק לו לפחות אחד מה5 פסלונים שלהם הוא היה מועמד, Ye החזיק את ההיפ הופ חי עוד שנה ומגיע לו. עם כל זה יש לו גם את פיפטי על הגב, שבוע לא קל הולך לעבור על מר. ווסט עד התוצאות הרשמיות של סאונדסקאן ב19 למי מכר כמה. holla

חולוני

New member
איזה לוזר. :)

"Give a Black Man a Chance"
בסוף הוא עוד יתאבד.

Big L Corleone

New member
Give a Black Man a Chance

חחחח זה אשכרה נראה כמו חיקוי של שאפל או כריס רוק לראפר ממוצע.. באמת לא מובן מה תותח בסדר גודל שלו מתרגש מזה..

HapoHell

New member
אם כבר קנייה

סינגל חדש עם קליפ מגניב לשיר עם t-pain אחד מהיותר טובים בדיסק

dune d

New member
Good Life הקליפ

יצא הקליפ החדש וסינגל החדש של קניה ביחד עם T pain . בחירה מצויינת לסינגל חדש לדעתי.

dod drakon

New member
big brother

Live תראו איך הקהל בטירוף כשג'יגה נכנס בסוף, הוא לא צריך לעשות אפילו וורס. holla

day day

New member
איזה אפס חחחחחחחחחחח

וואי הוא התבכיין ברמות קשות מה הוא מצפה ? לפי דעתי יש לו חרא של מוזיקה הוא לא מחדש כלום הפלואו שלו לא משהו בכלל כתיבה נורא בינונית מה אתם אהבתם בו אני לא יודע .. אפילו הקול שלו נשמע ממוצע מאוד אין לו כלום מיוחד שאני מדבר על קול מיוחד זה לא חייב להיות בהכרח ראפר טוב קחו למשל את ....young joc..dj unk...jim jones אלה חבר'ה עם קול מיוחד ושונה הוא סתם PUSSY ושימשיך לבכות לא מגיע לו כלום והלוואי שכל העולם יראה את הסרטון הזה ולא יקנה את הדיסק שלו לא שאני תומך בפיפטי או משהו אבל הוא לפחות בא לישראל

comer789

New member
להיכנס בקנייה

ולהביא את Yung joc כדוגמא טובה? Dont get outt'a line! אין הבדל בין Yung joc ל Young jeezy או Lil' scrappy או כל הראפרים בשקל מהדרום שהתפרסמו לאחרונה.

esvee

New member
מצחיק שאני אומר את זה אבל אני נותן את הפרס

של האמסי הכי טוב במיינסטרים השנה ל LIL MAMA. אולי הליריקה TEENYBOPPER-יט כזאת אבל איזה פלואו והגשה.

day day

New member
בוא נסתכל על זה ככה

דבר ראשון לא אמרתי שהם בהכרח ראפרים טובים יותר אבל לפחות נשמעים שונה ממנו הוא נשמע כמו ישראלי שמנסה לשיר באנגלית זה פשוט לא זה גבר באיזה מועדונים משמיעים את קנייה ? לעומת זאת תבדוק איזה מועדונים מנגנים את החבר'ה שאני רשמתי ולא הזכרתי בכוונה את יאנג ג'יזי או את ליל סקראפי השיר היחיד שבלחץ מנגנים של קנייה זה גולד דיגר וזה רק בגלל ג'יימי פוקס דבר שני בקשר לכל הראפרים מהדרום שאתה אומר "שהתפרסמו לאחרונה" לך תגיד את זה להם שהם מוכרים יותר מקנייה ביום הכי גרוע שלהם אני בטוח שהם לא היו בוכים ככה אם זה היה קורה להם שיגיד תודה שהוא היה מועמד בכלל pussy face יאללה שייעלם מהמפה ומהר שיפנה מקום לחבר'ה כמו קאמיליונר וכו'..

HapoHell

New member
אם המדד שלך לאם מוזיקה היא טובה או לא...

...הוא כמה משמיעים אותה במועדונים כנראה שהויכוח הוא קצת סתמי. ובכל זאת, אני דיי בטוח שהאלבום החדש של קנייה ימכור יותר מכל ראפר דרומי (ולא רק) שהוציא דיסק לאחרונה. ובלי קשר, קנייה הוא בכיין.

comer789

New member
המכירות של הדרום

הורסות את ההיפ הופ.אשכרה. Chamilionaire אבל הוא משהו אחר, הוא ענק. 2 האלבומים האחרונים שלו מעולים.

dod drakon

New member
היום יצא Ultimate Victory

יש שם את ליל ווין, באן בי, פימפ סי ודווין, אחלה דבר. holla

comer789

New member
כן

אני התכוונתי לאולטימט ויקטורי.כרגע הסינגלים Hip hop police ו Evening news עדין הבולטים אצלי אבל משמיעה ראשונית יש שם עוד דברים טובים.

למעלה