הלטאת זנב שמן אפריקאית שלי לא אוכלת

lizard boy

New member
הלטאת זנב שמן אפריקאית שלי לא אוכלת

כבר זמן מה ואני לא יודע מה לעשות יש לי זכר שהוא אוכל הרבה והוא שמן שהוא יליד ארץ והנקבה שהיא מיובאת והיא אצלי כבר 4 חודשים והיא לא אוכל כבר דיי הרבה זמן.. מה לעשות תודה רבה

מכיוון שהזכר אוכל טוב ואני מניח שהם

נמצאים ביחד כנראה שטמ"פ זו לא הבעיה. לכן כדאי לבדוק שני דברים. 1. שהזכר לא מפחיד או מלחיץ אותה דבר שעלול לגרום לה להפסיק לאכול. רצוי להפריד אותם ולראות האם יש שיפור. 2. שהתנאים לא מתאימים לה, חיות מהטבע לוקח זמן לאקלם לחיים בשבי ולכן כדאי לסדר להן טרריום שיהיה דומה עד כמה שאפשר לתנאים להם הם רגילים מהטבע. 3. שהיא סובלת מטפילי מעיים כמו שממיות רבות שמגיעות מהטבע, אני מציע לך לפנות לוטרינר שמבין בתחום שיוכל לעזור לך במקרה כזה. האם היא אכלה טוב כשהיא הגיע אליך? מקווה שעזרתי יונתן

lizard boy

New member
היא אכלה ממש מעט...

היא אכלה ממש מעט... ואם אני אפריד אותם אז להפריד רק למצב של אוכל או לכל הזמן עד שהיא מספיק שמנה??? תודה רבה

yair lotan

New member
fat tail

שמת לב אם היא רזתה מאוד, או שלא רואים שינוי בנתיים ? היה לי מקרה דומה שהנקבה שלי הפסיקה לאכול, והסתבר שהיא הייתה עם ביצים, עכשיו זו העונה שלהם... תסתכל אם היא נראת שמנמנה, יכול להיות שהיא עם ביצים...

גם אפשרות

אבל להפריד אותה עד שהיא תתחיל לאכול בצורה סדירה ותעלה במשקל זה רעיון לא רע בכלל.

למעלה