שיבושם להם, איך אפשר לשחק משחק שמזעים,בעירום? האם שיחקו מול קהל? מי עמד מאחורי הרעיון?השחקנים בצעו את המשחק בעירום מלא,,,קשה לי למצוא הגיון במהלך זה
אולי אתם מוצאים??
מסתבר שאפשר, אחרת איך עשו את זה?שיבושם להם, איך אפשר לשחק משחק שמזעים,בעירום? האם שיחקו מול קהל? מי עמד מאחורי הרעיון?
שיבושם להם, איך אפשר לשחק משחק שמזעים,בעירום? האם שיחקו מול קהל? מי עמד מאחורי הרעיון?
[/QUOאדם חכם בטח לא עמד ברעיון ,או אדם שמימדיו הפסיים קטנים מאד,
חובה למצוא מי עומד מאחוריהרעיון, ולעמידו לדין.מסתבר שאפשר, אחרת איך עשו את זה?
יש איזה קישור לדבר הזה? זה אמיתי?השחקנים בצעו את המשחק בעירום מלא,,,קשה לי למצוא הגיון במהלך זה
אולי אתם מוצאים??
שום הגיון אין במעשה שלהם כפי שאין הגיון בהפגנת הציצים של השמאל בישראל.יש איזה קישור לדבר הזה? זה אמיתי?
טוב, אז הלכתי לגוגל הגרמני וחיפשתי סימוכין לדבר.
אז לא ליגה ולא נעלים. מדובר בשתי קבוצות מקומיות בעיר שבחיים לא שמעתי עליה ואשמח לדעת אם מישהו מכם שמע: Oer-Erkenschwick שיחקו בעירום, כמחאה נגד הכסף שמושקע בכדורגל. בקישור שאני מצרפת יש יותר מידע, ואפילו מהתמונה שבו אפשר להבין שלא מדובר בליגה הגרמנית.
צפה בקובץ המצורף 2055
Football players in Germany go naked in artist protest – DW – 09/09/2020
In an act of protest against the commercialization of their sport, two teams played a football game completely naked. The organizer said he sought to convey authenticity, something he says football lacks.www.dw.com
מרוב שהכול טוב להם מחפשים צומי.בדיוק כך,,היתי מכנה זאת הגיון חולה,
חבל שלא קיבלו טיל (כדור) לאיזור הרגישיש איזה קישור לדבר הזה? זה אמיתי?
טוב, אז הלכתי לגוגל הגרמני וחיפשתי סימוכין לדבר.
אז לא ליגה ולא נעלים. מדובר בשתי קבוצות מקומיות בעיר שבחיים לא שמעתי עליה ואשמח לדעת אם מישהו מכם שמע: Oer-Erkenschwick שיחקו בעירום, כמחאה נגד הכסף שמושקע בכדורגל. בקישור שאני מצרפת יש יותר מידע, ואפילו מהתמונה שבו אפשר להבין שלא מדובר בליגה הגרמנית.
צפה בקובץ המצורף 2055
Football players in Germany go naked in artist protest – DW – 09/09/2020
In an act of protest against the commercialization of their sport, two teams played a football game completely naked. The organizer said he sought to convey authenticity, something he says football lacks.www.dw.com
נכון, שום היגיון.שום הגיון אין במעשה שלהם כפי שאין הגיון בהפגנת הציצים של השמאל בישראל.
למה זה כל כך אכפת לך?חובה למצוא מי עומד מאחוריהרעיון, ולעמידו לדין.
חוכמתו לא קשורה לעונש שיקבל.
אכן חבל,חבל שלא קיבלו טיל (כדור) לאיזור הרגיש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.