הליגה היום בתבור

חגי

New member
והיום אחרי סיפתח הצלע מאתמול הוספתי ספידבר

בתבור היום רוח חזקה יחסית וטסק סביר (אבל כבר נמאס מהטסק הזה). יצאתי ראשון ולא מספיק גבוה כרגיל ב- 1100 כשאילן יושב כ- 300 מטר מעלי (אחרי שטיפסנו באותה טרמיקה מאותו גובה - רק הוא תפס את המוקד החזק). מיד אחרי עזיבת התבור סינקקקקקקקקקקקקקקקקקק עד מערבית לכפר כמא שם תפסתי את הטרמיקה האחרונה ליום זה מגובה 400 עד 1180 נדמה לי. עזבתי מעל הואדי שיורד לבקעת יבנאל ושוב אחרי זמן קצר סינקקקקקקקקקקקק עד לנחיתה. עוד הספקתי לקחת את פורייה אבל היה לי ברור שרק נס יוציא אותי משם כשהרוח עם רכיב אף חזק וכולה נשארו לי 200 מטר מעל הקרקע. לקראת נחיתה כשאני טס מעל הכביש לכיוון אלומות החלטתי לנחות ברגע האחרון בצד המזרחי של הכביש בגלל שני עצים שעשו קצת צל. חלפתי בגבית מעל חוטי החשמל שלאורך הכביש ואחרי כ- 60 מטר התחלתי פנייה חזרה מערבה דרך צד ימין. בשלש הזה שוב סינק פתאומי חזק ותוך רגע קצה הכנף הימני כשאני רק בתחילת הפנייה כמעט נוגע בקרקע. דחפתי חזק כדי לסיים את הפנייה מהר וכדי למנע איבוד גובה והצלחתי להגיע מסודר לנחיתה ...רק שברגע הדחיפה האחרונה נכנס משב שהספיק להרים את כנף ימין -כנף שמאל פוגעת בקרקע והנחיתה מסתיימת בשתילה קדימה ושמאלה . בשלב הזה נכנס משב חזק ואני מרים את האף דרך משיכת הצלעות - כל הלחץ עובר לספיד בר ובום - הוא מתבקע בשני הצדדים בצורה סימטרית. לאחרים היה קצת יותר קל - צדר טוען שעד כורסי היה לו ממש קל ורב הזמן היה מעל 1000 מטר. חברה דיווחו על גבהים של 1700-1800 אילן שהוביל את הטיסה נחת רק כ- 0.5 קמ מהגול אחרי שהחליט שאולי הוא לא מצליח לסיים את שדה הבננות שהיה לפניו. צדר נחת כ- 1 קמ מהגול וירון נחת למרגלות הסוסיתא שזה בערך 10 קמ מהגול. גרט נחת גם בלג האחרון רק אין לי פרטים. לגול עצמו הגיעו גיא, בר טוב וולנסי שהביא אותה בטיסה מוצלחת . עמיר דיווח שעשה גול ובחר לנחות במקום אחר. הסיפור של היום שייך כנראה לשוויצר שממעט מאד לטוס , אבל הוכיח שהוא בהחלט מתמודד חזק וטוב....רק מה, התבלבל וטס מצומת פורייה ישר לכורסי במקום לעבור דרך מבוא חמה קודם. הנל סיים את המשימה בזמן טוב מאד רק שברור שבשל הטעות שעשה הוא ינוקד רק עד מבוא חמה. חבל. אגב הנס שחיכיתי לו לקראת נחיתה כנראה המתין לשוויצר וגיא שלטענתם היו בגבה 100 מטר מעל הקרקע מעל אותו שדה בו נחתתי ושם תפסו טרמיקה חזקה מאד של פלוס 5 וחצו בלי בעייה את הכנרת. אני כנראה אכלתי את כל הסינק שהצטבר כדי לאזן את הטרמיקה הזאת.

דוגמה לגולש שלא מתבייש לספר גם

אודות שגיאותיו. כל הכבוד. זה מלמד משהו גם את האחרים. ואני שואל, חגי, גולש מנוסה כמוך שטועה ביומיים רצופים, האם אין כאן בעיה של מצב רוח? תקופה לא טובה? משהו שמעיק עליך ואתה אולי לא מודע לו כל כך? קטונתי מלתת עיצות, אבל אולי כדאי לתת את הדעת גם לזה.

חגי

New member
יש תקופות ויש תקופות - אני מקבל

את העובדה שאי אפשר תמיד להיות למעלה. אם אני לומד משגיאותי - הכל טוב. בספורט שלנו לא צריך לפרוש בגיל 40 לשמחתי וכמו שאמרת - צלע וספיד בר הם רק עניין כספי קל

Hawk17

New member
יום מענין

אבל מי טפס תעילוי הכי חזק היום? משהו בסגנון 6 צפונה..אם יש דבר כזה ביום כזה בעונה הזו. סה"כ היה היום יום מעניין- אחה"צ היה מענין בעמק יזראל, קמולוסים דשנים במיוחד, וניתן היה לראות דאונים ודורסים מטרמלים אפילו בחמש.

Hawk17

New member
כדי לעודד פה סיפורי קרב והחלפת חוויות, אספר..

יום שישי טיסה שעתיים וחצי, הכוללת בתוכה פעם אחת שתפסתי טרמיקה +4 - +3 אשר העלתה אותי עד 794 מ' מעל העמדה... מאוד קריר ונעים למעלה. הדרך הכי טובה לברוח מהחום של הרמה בקיץ, בלי לשלש(ם) את חשבון החשמל.....(בדיחה למקומיים...). היום זה "כמעט" קרה לי שוב, ואז זה היה יכול להיות נחמד להגיד לכם שלום על הדרך... ***** ואורן - המריא אתמול, לטיסה שניה לקראת השקיעה, כשהרוח החלה לרדת, תפס אפקטון כינרת וטס טיסה רומנטית עם גלשנו בשקיעה... אחח.. אך לי אז כבר לא היה כוח... הוא גם נחת למעלה אגב. שבוע הבא- ליגונת...

ג ל נ ט י

New member
ואלה היה קשה

גיא אומר שאולי כדאי שאני ארגיש חולה בכל ליגה - אולי אחשוב פחות ויותר אטוס... המראתי בין האחרונים ודי מהר עליתי ל 1200, בשעה שאני חושב אם אני יוצא - מאבד גובה ומתחרט שלא יצאתי. מתבשל בתבור כ 40 דקות, אוכל קש גם ממרינה (המישקל נוצה הזאת תוך פחות מדקה 300 מטר מעלי...) לאט לאט התנאים מבשילים ואני יוצא. לקח מליגה קודמת וטיפ מאילן... לעבור את המדרונות שאחרי רכס שרונה מהר. מישם למבור חמה וכורסי - פוגש בדרך את ברטוב ושוויצר, רואה גם את עמית בדרך. בדרך לצמח שר לי את השיר "מגיע.. לא מגיע... לא מגיע... אלף סינקסיקים לא יצליחו לסנקסנק אותי" - מגיע וכמעט מתעלף מעייפות, מפרק את הגלשן בקושי רב. בגול מתפתח דיון לגבי עמיר שטען שטס מעל הגול וחזר לעין גב, לטפל באוטו שלו שנתקע. אף אחד לא ראה אותו בדרך לגול או בגול ונשאלת השאלה מה בעצם קורה פה... אם היה לו רווח גובה אז בתיאוריה היה משקיע אותו במהירות ועל מנת לנצח... לא? מספר אנשים מצטרפים לבקשת הבירור ועמיר מתבקש למסור את הגיפיאס לבדיקה או לישלוח את הטרק הדיגיטלי החתום של הקומפיאו. כמובן שלעמיר מפריע לימסור טרק תלת מימדי ומחליט "להעניש" כביכול את המיתלוננים (למרות שהיו הרבה יותר ממה שנדמה) שיגישו את המכשירים שלהם לבדיקה גם הם. לבסוף המכשיר של עמיר נימסר לבדיקה עם אזיקון - המשמש כפלומבה "נוטריונית" שלא יתעסקו לו במכשיר ללא נוכחותו - מגוחך. אתמול נישאלתי "למה אנחנו עושים לו את זה" ושהספורט מבוסס על אמון... ושאף אחד לא הצליח לזייף טרקים מלבד ולנסי... אז כנציג המשיבים... זה לא אישי נגד עמיר (שמתייחס לענין בצורה מגוחכת). הוא צריך להוכיח שהיגיע לגול, ואף אחד לא ראה אותו שם או בדרך. זה שאני היצלחתי לזייף טרק מוכיח שכל אחד אחר יכול (אני לא סופרמן). שבוע טוב.

ולנסי, ברכות על ההגעה לגול ובוז גדול לדרישה.

ולנסי אתם צריכים להתבייש כספורטאים העוסקים בספורט הנפלא הזה ולהסתכל טוב טוב בראי. מיקי וייס לאחר פציעתו (אחת מהן) כתב לכם מכתב פרישה שכדאי לכם לקרוא שוב. אני הוא אשר שאל אותך במה שונה עמיר ממך, אילן או חגי ולמה רק הוא צריך להוכיח את חפותו בעוד שאתם לא הוכחתם קודם את אשמתו. על פי דרישתך (או דרישתכם) כולכם מתחרים רמאים ושקרנים ועל כל אחד ואחד מכם למסור לגיא את מכשיר ההקלטה על מנת להוכיח את חפותו. ענף הספורט בו אתם מתחרים הוא ענף של הבנוי על אמון וג'נטלמניות בכל העולם ! ולנסי אתה ורק אתה רק אתה כבר הוכחת שאתה מסוגל ואפילו ושלחת טרקים ששונו ונערכו ואפילו הומצאו על ידך ! עמיר לא מסוגל ולא יודע לערוך ולחבל בטרק שלו דרך המחשב (תאמין לי אני עוזר לו רבות בנושא התוכנה) ! אני במקום עמיר (לאור העובדה שאין דבר כזה בתקנון) לא הייתי מוסר דבר ובטח לא את המכשיר פיזית. רוצים תפסלו אותו ואז תסבירו מדוע ותמודדו עם ערעורו על כך או שתלכו בדרך הישר, חכו לניקוד ואז תערערו על תוצאותיו ותנסו להסביר בערעור מה לא בסדר בטרק של עמיר. תאמין לי אני מכיר את עמיר היטב והוא ספורטאי ישר אשר לא צריך עזרה ממחשב על מנת לנצח או להפסיד תחרות. אתם לא חייבים לאהוב את האיש אך אל תהפכו אותו לרמאי ואויב המתחרים בליגה. תנסו ליהיות קצת יותר ספורטאים ופחות פוליטיקאים. לידיעה כללית לכל המודאגים - עמיר טס אתמול מכורסי חזרה לגול בתוך הגל של הבריזה (למי שמכיר את התופעה) ובאויר שרק עלה כל הזמן. הוא טס במהירות של 100 קמ"ש בממוצע והגיע לגול בגובה 1000 מטר ומשם חזר לרכב התקוע שלו בעין גב. בדרכו לכורסי הצתלבה דרכו עם אילן סלם. הרמז לו היה לעמיר גובה מדוע לא השתמש בו למהירות הוא רמז גס ומכוער. מדוע לא תשאל את אילן סלם איך ההרגשה של לטוס מהר מידי ולא להגיע לגול? עמיר הגיע ראשון לגול והיחיד שהיה קרוב לשם באותו שלב עסק בפירוק הגלשן (אילן) וסביר להניח שהוא לא ישב וחיפש גלשן בגובה 1000 מטר. האם כתוב בתקנון שלכם שחובה לנחות בגול? האם כתוב שחובה שיהיה שם איש קרקע שיאשר הגעה? מדוע לא עלתה הדרישה הנ"ל קודם (אולי כי ולנסי לא הגיע לגול) ? תסתכלו כולכם טוב בראי ותגידו לי שאתם נראים שם טוב כספורטאים ישרים ואמינים (מדובר כמובן רק באלו שדואגים לטרק של עמיר ולא ברוב הדומם) . מעניין אם מישהו מכם גם יתנצל לאחר שתראו את הטרק ? כן אני חבר של עמיר, אך אני חושב שלו הדרישה היתה עולה כלפי כל אחד מכם היה עליכם לשאול את עצמכם את אותן השאלות בדיוק. איתי

חגי

New member
היית צריך רק לאמר שהוא

ספורטאי וג'נטלמן וזהו... בשביל מה כל השאר? רק בגלל שהוא כזה כולם חושדים בו...מרב קינאה כמה הוא ספורטאי וג'נטלמן. אז מה חדש איתי?

חגי

New member
ועוד אנקדוטה בשבילך

כשאתה רואה מישהוא בהקפה (של שדה תעופה)חולף מולך בעם הרוח ...התגובה המיידית היא..."איזה אידיוט" אבל אחרי 60 שניות כשחולף עוד אחד כדאי להתחיל לפקפק מי באמת האידיוט אגב - צר לי שאני חוזר על זה כמו תקליט שבור , אבל ה"ספורטאי" שלך ,שלא צריך עזרה ממחשב כדי לנצח נעזר בסעיף נלוז כדי לנצח ליגה שלמה שלא הגיעה לו באלפית המילימטר ושאותו סעיף עמד כנגדו היוא הפליא להדגים בשקרים כמה שמצבו שונה. אבל בתור חבר שלו אני מניח שיהיה קצת קשה לשנע אותך ועדיף שככה. אגב - הערה אחרונה - אני יוצא בפורום המשמיץ הראשי של עמיר וכנראה שלי יש הכי הרבה סיבות אבל כמו שאמרתי בפתיח ...אני לא היחידי בהקפה.

ג ל נ ט י

New member
איתי אני מתפלא עליך

להבדיל אלפי הבדלות - אפילו ללאיס ארמסטרונג עושים בדיקת דם לאחר זכיה בטור דה פראנס. האם הבדיקה באה להשפיל ולהוכיח שהספורטאי תיכמן? אני לא בטוח. ליפעמים מטרת הבדיקה היא הפוכה, ותסלח לי אני ממש לא מתבייש בעובדה שאני מבקש בדיקה ובירור. ועכשיו לעובדות: 1. אנשים שטסו ליד עמיר ציינו שהוא נעלם באיזור מבוא חמה והם לא ראו אותו בדרך לגול 2. אנשים לא ראו אותו מעל לגול 3. הוא לא נחת בגול 4. ניתן לשנות טרקים באופן מעשי - וזה לא משנה אם הספורטאי לא יודע להקליק על עכבר. אף אחד לא חושב שהוא מרמה, אם היתי טוען כך והוא היה יוצא דובר אמת היתי אוכל את הכובע ומתנצל. מה שאנחנו טוענים הוא שהדבר דורש הוכחה (כמו בטור דה פראנס). לא צריך להתנצל על הישגים, ליפעמים צריך רק להסיר ספקות. תפסיקו להיתרגש מכל דבר ותהיו ענייניים - אנשים מבקשים בירור, אם הבן אדם פתוח והוגן, שיסכים לבדיקה או שישלח טרק חתום.

ג ל נ ט י

New member
וכמובן

ששוב כשלתי בלשוני והתכוונתי ללאנס ארמסטרונג בתקרית בדיקת הסמים

תגיד לי למה יש ספקות בכלל.

כי המתחרים האחרים לא ראו? בושה !!! מי ראה מאיזה זוית זה בדיחה עצובה בספורט כזה. אולי הוא טס גבוה יותר, מהר יותר, נמוך יותר? אולי הוא הסתתר מאחורי הקינג פוסט של זה שמקבל 20% בונוס על טיסה עם גלשן קינגפוסט? ולנסי, אם חגי נעלם לך בזיכרון ומצלצל שהוא נחת במבוא חמה או בגול בבית השיטה זה קביל מבלי שנסעת לבדוק? חגי - שקרנים ותקנונים לא קשור לנושא ואל תסיט מהנושא. עמיר נעלם במבוא חמה לאנשים שעסקו בשלהם ולו בשלו. גרט שאמון על כולכם ראה את עמיר נוחת וראה את המסלול בג'י. פי. אס של עמיר מיד לאחר הנחיתה. אבל לספקנים זה לא מספיק. אולי מר תקנון וחברו יראו לכולם איפה בתקנון מתאפשרת בכלל דרישה כזאת של המתחרים כלפי מנהל הליגה? יתרה מכך - גיא אשר מנסה לצעוד מבלי להתלכלך בין גושי החרא והליכלוך שעפים באויר, נפל בפח וביקש בשמכם מעמיר את המכשיר. גיא היה צריך לשלוח אתכם לתקנון, להגיש ערעור או חזרה לתבור להביא רכבים. גיא - כמנהל הליגה אתה עדין יכול לומר טעיתי. ולהחזיר לעמיר את המכשיר מבלי להתערב בנושא. כתוצאה מההתנהלות הנוכחית של יוכל מעכשיו כל גולש לבוא באיזו דרישה שמתחשק לו ולטעון: כבר היה תקדים עמיר. ברור לי שאתה מנסה לפתור הכל ברוח טובה מתכוון בליגה הבאה לתת לולנסי (כפי שהתחייב מעל דפי הפורום) לאכול את הכובע. לאור דבריו של ולנסי - "ניתן לשנות טרקים באופן מעשי - וזה לא משנה אם הספורטאי לא יודע להקליק על עכבר". ולאור האמון הרב ששורר בין משתתפי הליגה, אולי הגיע הזמן לשינוי התקנון ושיטת הדיווח.

ג ל נ ט י

New member
שמע

אתה מתרגש ומתלהם - לא מבין על מה בדיוק. אם אין לבן אדם מה לחשוש, למה אתה נפגע בשבילו? מדובר פה בספורטאי שאומר שעשה גול מבלי שיראו אותו, ונוחת במקום אחר, וזה קורה בפעם השניה ברציפות. בפעם הראשונה הוא טוען שטס מהגול לצמח, היה מקופל ומתוקתק ובא לבקר בגול כשאנשים עוד לא קיפלו (והם טסו איתו). בפעם השניה הוא טוען שטס עד עין גב, ולמרות זאת לפני שאנשים קיפלו הוא כבר היה בשליש הדרך הביתה ובקושי רצה לימסור את המכשיר כי כבר התקדם לכיוון הבית. תן לאנשים שתוהים ומבקשים בירור את הזכות לקבל בירור, לא מבין מה הבעיה עם זה (למעט ההתנגשות עם האופי הסגור של הבחור). זה מנקה את האווירה ופותח את הצאקרות - רד מהעניין של "וואלה ניפגענו קשות"... אין מה לאכול את הכובע, אני חושב שיש לאנשים זכויות להבין מה קורה פה.

ואת הטרק של הליגה הקודמת קיבלתם?

אי פעם היתה לו בעיה בטרק? אני לא נפגע בשמו אני רק מנסה להסביר לך שאתם לא מתנהגים כספורטאים אלה כפוליטיקאים. חוסר האמון שלכם במתחרה וטייס כמוכם הוא פשוט לא יאמן - אולי תכתבו בתקנון סעיף הדורש תנאים מיוחדים למסירת מכשיר הקלטה למי שנראה למתחריו כטייס "בעייתי". יש לכם תקנון עבדו לפיו על תמציאו דרישות מהבטן שלא קשורות לנושא. בשורה התחתונה לא נתתם פה שום הסבר או תירוץ מספיק טוב אשר תואם את רוח הספורט. לא ראינו = קינאה וחוסר אמון. אני בטוח שזאת לא הפעם היחידה בה גולש עושה טיסה ומדווח על פי מכשיר הקלטה מבלי שראו אותו בדרך (ואת עמיר ראו במבוא חמה). לא נראה לי שאתה מבין את ההבדל או שאתה לא רוצה להבין את ההבדל בין הגישה הספורטיבית לענף לבין הגישה שלכם. המשך שבוע נעים וכובע טעים. איתי

ג ל נ ט י

New member
אוכל לומר לך

שבליגה הקודמת, הורמו גבות ועלו דרישות לטרק של עמיר ובסוף גיא הוריד את המבקשים מהסיפור. בפעם השניה זה פשוט היה סיפור שחזר על עצמו ודרש בדיקה. תפסיק להיתרגש בשם עמיר, גם עמיר לא צריך להיתרגש מהסיפור - מקסימום להיתגאות במידה והוא צודק. שכח מפוליטיקה, הפעם לא ניראה לי שכיוונת נכון (לפחות לדעתי).

ג ל נ ט י

New member
טרקים חסרים../images/Emo218.gif

שוויצר, עמיר, ולנסי, גרד, חגי, מיקי נא להזדרז

למעלה