הליגה למקומות עבודה - חמשיר

eOfer

New member
הליגה למקומות עבודה - חמשיר ../images/Emo140.gif

סתם חשבתי לספר על הליגה ה"ביתית", שמתנהלת במקביל לליגה המקצוענית. האוירה תמיד טובה וחמימה, עם טעם של 'עוד' לפעם הבאה. לא חייבים להיות אלופים, פשוט רצים על השבילים. אחת לחודש נפגשים, ותמיד תמיד יוצאים מרוצים. מארץ הסינגלים ועד לכרמל, אבינועם ינאי אותנו יסנגל. ובסוף העונה מחכה הפתעה, התחרות באילת וזו אינה בדיה. נכתב למען אנשים שעושים לנו טוב על אופניים
(סתם להשכלה, כ 135 רוכבים השבוע בתחרות מס' I)

רֶשֶף

New member
סתם להשכלה ../images/Emo123.gif

חמשיר הוא שיר בן חמש שורות, בד"כ עם חריזה במבנה הבא: חרוז A חרוז A חרוז B חרוז B חרוז A אבל למה להיות דידקטי
העיקר הכוונה

sCharlie

New member
למה לזרוק רפש, רשף ?

הבן אדם התאמץ וחיבר שיר מדליק ואתה נדבק לחוקי דקדוק קטנוניים ?

רֶשֶף

New member
למה לעשות דרמה מכל דבר, צ'רלי?

עופר מכיר אותי ואת השטויות שלי. אני מכיר אותו ואת הקטעים שלו. עד היום הסתדרנו יפה מאד. שיבחתי אותו ש"העיקר הכוונה" והענקתי לו
אוהד. אין צורך לחרחר. תודה.

sCharlie

New member
אז מי באמת מחרחר ?

למה אי אפשר פשוט לפרגן בלי לקטול
אפילו ההסבר שלך קצת מתנשא ("העיקר הכוונה") אתה במקרה מורה לספרות

shl17

New member
יאללה מכות!!!!!

אולי תפגשו לאיזה מירוץ ראש בראש ואני אהיה השופט והמחמם!!!!!

רֶשֶף

New member
עופר, אולי תסביר בבקשה לבחור

את הסידור עבודה ביננו? אתה מלמד אותי לטפס עליות, לזרום דרופים, לעבור נדנדות, לקפוץ ראמפות, לדהור בסינגלים, לעשות ווילי, לקנח בסטופי, לקלף סברס... ואני... אני מלמד אותך לכתוב חמשירים. פייר אינאף?
שלמה! תזהר אתה. יש לי פו-פייס. יאללה, הגיע הזמן שנסיים את מה שהתחלנו. תביא את הבן שלך ואת הג'ינג'י הנחמד ונלך לקרוע שרשראות בחורשן.

shl17

New member
אמרתי לך מזמן

תקבע יום (מחר לא) ואנחנו כבר נהיה שם ,אמנם דני הגינגי לא יכול באמצע השבוע אבל אנחנו רוכבים שם די הרבה ,גם מירב בא בחשבון אבל בכל מקרה צריך להתחיל מוקדם ,בערך 1400

moisip

New member
ברכות על היוזמה....

ובאמת העיקר הכוונה, לכל מי שלא יודע ביום שישי נפתחה הליגה למקומות עבודה,הליגה תערך בסבב של 10 תחרויות במקומות שונים בארץ. ממליץ לכולם גם לרוכבים בתחרויות האגוד. נהדר כתחרויות אימון. ולחובבים הזדמנות לטעום מהאוירה סביב תחרויות אופניים. טעימה קצרה בקישור המצורף

davidho

New member
עופר - כתבת יפה מאד! ../images/Emo47.gif

מסתבר שאתה כשרון לא רק בסינגלים וטיולי אופניים! גילוי נאות: עופר הוא ראש קבוצת הרוכבים שלנו (תעשיה צבאית) ומוביל אותנו לטיולים מדהימים כמעט כל יום ששי (כשאין תחרות)!

maoz277

New member
עופר ספר להם אודות בן קבוצתך....

הבחור השלישי (לא יוסי)איזה כח רצון ונחישות יש לו ספורטאי אמיתי , אני מצדיע לו.

eOfer

New member
חבר'ה חבר'ה, תודה על הפירגונים אבל

משורר אני לא. סתם יצאו לי כמה שורות בפוקס
לעומת זאת לאורי שרוכב איתי כבר כמה שנים באמת מגיע
ע-נ-ק, על המאמץ הגופני והנפשי שהוא משקיע אף על פי ולמרות המגבלות
שרק נמשיך להיפגש מדי שבוע..(להתראות ב'חוצה'
).

Tweenies

New member
רכבתי איתך ואיתו פעם אחת ואכן מגיע

כל המחמאות שניתן על ההתמדה וכוח הרצון הבלתי נגמרים של אורי. ישר כוח והמשך רכיבות מהנות. רונן

maoz277

New member
עם 2 רגליים הוא היה משאיר לנו אבק.

עופר שלך לו חיבוק גדול מקבוצת התעש"א.

uridr

New member
תודה למעוז ולכל המפרגנים.

אתם גורמים לי להסמיק. תודה אמיתית מגיעה לכל החבורה הנפלאה שאיתה אני רוכב, ובראשה עופר הבלתי נלאה. זה כיף גדול לרכוב אתכם, ובזכותכם החיים שלי הרבה יותר מעניינים.

למעלה