הלידות "הקלות" שלי.

123כריס

New member
הלידות "הקלות" שלי.

הי בנות\בנים! כבר מזמן שאני מתלבטת אם לכתוב את מה שמעיק עלי כ"כ בנושא שביני לבין חמותי, אך היום החלטתי לכתוב לכם ולשמוע את תגובותיכם בעניין: אז ככה: יש לי חמה מיוחדת במינה, אישה מקסימה בעלת לב טוב שתמיד מחפשת ורצה לעשות רק טוב לכולם ואכן אם אני אמשיך לכתוב את מעלותיה לא אסיים לעולם! הכל טוב ויפה עד שהעניין מגיע לנושא הלידות שלי. אני אישה די צעירה שעברתי כבר 2 לידות בהפרש מאוד קטן בין אחד לשני . עבורי הן היו לידות מאוד קשות (בלי אפידורל שלא רצו לתת לי!!!) ובמשך שעות ארוכות עם צירים איומים. איני חושבת שפה המקום לפרט את סיפורי לידותי, אך הדבר המעיק עלי ביותר זה שתמיד כשמדברים עךל נושא הלידות שלי , היא חייבת לברך את כולן ב"לידות קלות" כמו שהיו לי, ואיך שאצלי זה הולך כ"כ מהר ו"קל". ותאמינו לי - אם תשמעו איך היא מדברת על הלידות שלי תחשבו שזה לא כאב לי בכלל. זהו, עד כאן סיפורי. מה אתם אומרים על דבר כזה?

smagi

New member
כל לידה היא קשה, והשאלה כמה

קשה היא בעיני המתבונן בלבד. לדעתי חמתך לא מנסה לדרוך לך על יבלות או להקניט אותך פשוט לדעתה הלידות שלך היו יחסית קלות(אולי באורך הלידה לעומת הלידות שלה...) אבל בכל זאת אם זה מפריע לך למה פשוט שלא תגידי לה כי לפי מה שהבנתי אתן ביחסים די טובים.

שלום גם לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היא כך כך טובה אלייך אז למה לך להתעכב על פרט פעוט זה.
יש לה "חשיבה מעוותת" ואולי גם בעיה קלה של "שיפוט לקוי", זהו "מום" קטן ולדעתי גם לא נחשב. בחייך,
אנחנו פה קוראות את השערות ומתחברות לסלילים של טישו
ואת מספרת לנו מה אומרת על הלידות שלך?
שלחי לי אותה אני רוצה לאמץ אותה
אל חיקי (עד שיגמר לה האויר
) שיהיה לך כל טוב וב"ה לידות קלות וקלילות בהמשך. אני מחכה לסטייק ונותנים לי סלט חסה, מה זה? החלטתם לעשות לי דיאטה

כפרות שוש´קה (לא יעזור לך)

לחמותך מה שיעזור אולי : "מחלקה סגורה וטיפול בשוקר חשמלי" וגם זה בספק רב

הגנובה

New member
לידות קלות../images/Emo35.gif - קטן עלינו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יודעת כמה זמן ארכו הלידות שלך - ואם לא נתנו לך אפידורל - אולי הן היו באמת מהירות.... אתן לך פרספקטיבה ללידה קשה (למרות שכל לידה היא קשה לזו שעוברת אותה... אל תשכחו שאנחנו מעבירות ראש של בן אדם דרך....בררררררר
): הלידה של הילדה הראשונה שלי היתה בת 48 שעות... לחץ דם גבוה (רעלת הריון מהחודש הרביעי)... זריקות גליצרין להורדת לחץ הדם... מי שלא עבר את זה לא יכול לתאר לעצמו את הסיוט.... - אחרי 48 שעות של צירים וכאבים איומים איבדתי את ההכרה והריצו אותי לחדר הניתוח שם עברתי ניתוח קיסרי והוציאו את הזאטוטית ממש ברגע האחרון
- היום היא בת 14 וחצי וילדה מקסימה - כך שהיה שווה
רוצות לשמוע על הלידה השניה שלי.... או לחסוך את זה מכם.... הנקודה שלי יקירתי - שאלת את חמתך איך עברו הלידות שלה
- או לידות אחרות שהיא מכירה
- אני חושבת שאת צריכה פשוט להניח לזה ולתת לה חיבוק גדול כי היא חמה מקסימה בכל תחומי החיים האחרים

ציפי ג

New member
גם אמא שלי תמיד מתברכת בלידות שלי

ויותר מזה, היא גם מתפלאת שילדי נולדים תמיד קטנים. אז הלידות שלי היו סבירות, חוץ מהאחרונה שהיתה איומה, והילדים שלי, למעט אחד, נולדו גדולים. אז מה, אמא שלי מתעלמת מהמציאות? היא פשוט משווה אל עצמה. יחסית אליה הלידות שלי היו באמת קלות, ויחסית לילדיה ילדי קטנים. לנשים יש לפעמים מדד אישי לגמי לידות הריונות וכו´, והכל הן משוות לעצמן. ואומרים שנשים שוכחות איך זה ללדת.

הגנובה

New member
מה ז"א שוכחות../images/Emo35.gif

אני זוכרת שכאב לי מאוד - אבל - אני לא זוכרת את הכאב
- האם זה לשכוח

ציפי ג

New member
אני לא יודעת מה זה לשכוח

כל פעם שמדברים על לידה קשה, יש לי צירים.

נוי3

New member
היי כריס

אני עברתי 3 לידות בלי אפידורל - סיוט!!! אבל גם אמא שלי תמיד מספרת לכולם על 3 הלידות הקלות שלי. הכל יחסי. תתעלמי מהעניין הקטן הזה. כולן פה רוצות להתחלף איתך בחמות וגם אני, אפשר??

מנופ

New member
חמותי......

כשגיסתי ילדה בניתוח קיסרי, חמי וחמותי התביישו לספר שהיא עברה ניתוח, שלא ידעו איזו "לא יוצלחת" היא ללדה רגילה. בדיוק שנה אח"כ אני ילדתי בניתוח ואז לא היה אחד שלא ידע את זה. אז מה אם הם משוויצים כמה ההריונות שלי עוברים בסדר יחסית? כבר מזמן הפסקתי לשמוע את הסיפורים שלהם. למרות שבסך הכל הם (החם והחמה)די בסדר.
שיהיה לנו יום קסום

למעלה