הליכה והרזייה

אפרת29

New member
הליכה והרזייה../images/Emo92.gif

שלום לכולם, אני בת 32 אחרי לידה בניתוח קיסרי, אני רוצה לחזור למשקלי ע"י הליכה בהליכון חשמלי שיש לי בבית (8 ק"ג נוספו ...) אני הולכת מדי יום 20 דקות בשיפוע 3 ובקצב 4.5 קמ"ש. האם יש תועלת בהליכה של 20 דקות בלבד לגבי שריפת קלוריות? אם אעשה 20 דקות פעמיים ביום זה יהיה שווה ערך ל- 40 דקות ברציפות? אני שואלת כי קשה לי להתמיד 40 דקות ברציפות. תודה מראש על תשובותיכם, אפרת

בהחלט יש השפעה עם תעשי זאת

לטווח ארוך כלומר יום יום. אם את יכולה לפצל לפעמיים 20 גם זה מצויין. אני הולכת את זה רק בכמעט 75 דקות ברצף (כן זה קשה מודה, לפעמים בא לי לצרוח אבל זה מוריד לי את המשקל). דרך אגב מהירות של 4.5 זה ממש איטי תנסי להעלות עד 6 בהדרגה או עד מהירות של ריצה קלה אם את מסוגלת, פשוט שורפים יותר קלוריות באותו פרק זמן וגם המסה של לב-ריאות עובדת יותר טוב ויותר יעיל. בהצלחה!

אפרת29

New member
הליכה

תודה על התשובה המהירה, כל הכבוד לך על התמדה של 75 דקות !!!! וואו !!! אני אעלה את המהירות בהדרגה, אני עדיין עם קצת כאבים מהניתוח אז אני לא מגזימה...

אתי אתי

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif

לפעילות גופנית אחרי לידה, כמו הליכה יש יתרונות הרבה מעבר לקלוריות וחזרה לגזרה. מוכח כבר שזה מונע דיכאון שאחרי לידה, משפר את הההרגשה גם פיזית וגם נפשית, ועוזר לך לחזור לעצמך בכל המישורים. תהיי סבלנית לגבי קצב החזרה לגזרה, זה לוקח זמן, וממש לא דומה למצב רגיל בלי הריון ולידה. ויופי שאת הולכת עם הקצב שלך, זה הכי חשוב. העיקר להתמיד.

למעלה