הליכה / סרוקסט - האם יכול לעזור?

mic25mic26

New member
הליכה / סרוקסט - האם יכול לעזור?

הי, אני סובלת מ - CFS , רופאה המליצה לי לקחת סרוקסט כדי לאזן את רמת הסרוטונין בגוף או לעשות הליכות. רציתי לדעת האם יש בדיקה רפואית שבודקת את רמת הסרוטונין בגוף והאם הליכה מעלה את רמת הסרוטונין או פועלת בכיוון אחר. תודה.

daud

New member
כעיקרון פעילות גופנית מומלצת.

אם אני לא טועה אז פעילות גופנית מעוררת את יצור הסטרונין וגם אמפיטמינים שזה בכלל לא רע לנו. אבל אני לא יודע עם הליכה פשוטה מספיקה לכך אבל בכל מקרה יציאה לשמש היא מומלצת ו גם הליכה אפילו שזה קשה וכואב!!! זה פשוט לא ינותן לגוף לשקוע עוד יותר אני משתדל ללכת ולעשות פעילות גופנית מתונה אפילו אם לפעמים זה מאוד קשה כמובן שלא רק' שכדאי לפעול לפי הנחוית רופא אלא שגם לא יזיק להתיעץ איתו לגבי רצ מת הפעילות הגופנית כי עד כמה שהבנתי לחלק מאיתנו גם יש בעיות בלב או בעיות שקשורות בלחץ דם. ו לגבי בסרוקסאט כן זה טיפול מקובל ואם אני לא טועה רוב מוחלט של החולים המאובחנים נוטלים סרוקסאט או משהוא דומה. המון בריאות

dodo281

New member
אתייחס רק לנקודה אחת....../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

זהירות עם המלצתו של סוני - לעייל - !!!! הליכה - זה טוב, אבל חלילה מלנהוג כדבריו של סוני - : ".... גם הליכה אפילו שזה קשה וכואב!!! " -
רופאים ופזיולוגים ממליצים חד-משמעית - לחולי התסמונות - : לא להגיע לנקודת הכאב - !!!!!! לא לעשות מאמץ המפיל אותנו - !!!! לעומת זאת - ממליצים - כן לעשות פעילות פיסית מתונה - והליכה - מומלצת מאוד ! - ולשפר במתינות !!! - את יכולת המאמץ הפיסי/ההליכה - מבלי שייקרה המומלץ לעייל - !!!!!

למעלה