הליכוד-ימין קיצוני??? עבודה- ערבים!

הליכוד-ימין קיצוני??? עבודה- ערבים!

אם בגלל 5 אחוז שיש לפייגלין הפכה התשקורת את כל המפלגה ל"מפלגת הפייגלינים" אז מפלגת ה"אבודה" שיש בין המתפקדים כחמישים אחוז ערבים למה לא אומרים שהיא מפלגה ערבית??!

ומה תגיד על קדימה?

הרי אחד מהנושאים המרכזיים שמדברים במערכת הבחירות מתייחסת למלחמה במשפחות הפשע. את רוזנשטיין הסגירו. מתי יגיע תורה של כל משפחת אל-קאפון- שרון?

surfEU

New member
נעמי בלומנטל היתה על דוכן הנאומים

בנאום של ביבי, אחרי שנבחר ליו"ר הליכוד

גם עיתונאי שמאל מובהקים מודים

שארגון ישיבה שעלתה עשרת אלפים שקלים היא בהשוואה זוטי דברים ,ואינם משתווים לעבירות של עשרות מילוני דולריים של שרון עם איים יוונים וסיריל קרנים. מדובר כאן על שוחד ברמה בינלאומית. אבל יותר מהעובדה שמדובר בארכי-פושע צווארון אפור מה שצריך להטריד הרבה יותר עם ישראל מפוכח יותר זה העסקת טיעון שהוא עשה עם מושחתי הפרקליטות ובג"ץ. מכירת דרכו המדינית ככופר תמורת ראשו. אותם מושחתים שפרופסור גביזון עקב לצד אגודל מנסה לטפל בהם ולהקטין את עוצמתם.

surfEU

New member
כבר אמרת בית המשפט שולט ברוה"מ

אני חושב שראש הממשלה כבר מזמן החליט על דרכו המדינית, בלי קשר לבית המשפט לפי מה שאתה אומר, כאשר האשימו את נתניהו היועץ המשפטי היה זורק אותו לכלא ולא סוגר את התיק אני חושב שתאורית הקונספירציה שלך לא עומדת במבחן המציאות

התיאוריה לא שלי , אלא מוכחת

ע"י רבים כולל כאלה שלא היה להם אינטרס לאמר, להעפך עיתונאי שמאל כמו שלח ודרוקר ב"בומרנג". ההבדל בין נתניהו לשרון שלראשון לא היה כל עניין ממשי מאחורי מעשיו, לכן לא היה על מה להפיל אותו מלבד שטויות וזוטי דברים(הובלות ברכס) לעומת שרון שחסר במיליונים באיים, והשקעות ענק כוללת הקמת קזינו עתידית של מרטין שלאף פטרונו ברצועת עזה.

surfEU

New member
אני מבקש לראות את ההוכחה

אני רוצה לראות הוכחה לכך שבית המשפט הגיע לסיכום עם אריאל שרון, על ביטול ההאשמות בתמורה לוויתורו על שטחים והמשך התהליך עם הפלסטינים. ללא הוכחה הדבר נשמע בלתי שפוי

"תהליך עם הפלסטינים" זה נשמע

בלתי שפוי, אבל בהחלט מזכיר שיח נוסח הארכי-פושע יוסי ביילין. עם מי בדיוק עלה על דעתך יש תהליך עם החמאס או עם אבו מאזן שרק לפני חודשיים אמר בקולו בערבית כי ממשלת תל אביב לא תוכל למנוע את "החזרת הפליטים ליפו, חיפה ,עכו ובאר שבע".

trigotrigo

New member
ברגע שביבי קורליאונה יוסגר

מחפש משפחות מאפיה? אני יכול להביא לך את כולן מתוך הספר של מריו פוזו.

להזכירך פייגלין זכה ב - 15% ולמקום

השלישי בהתמודדות אחרי נתניהו ושלום ולפני כץ מזכיר הליכוד !!!! להזכירך עוד כי רבים מחברי הכנסת בליכוד נשענים ונתמכים ע"י אותם אלה המתקרים "פייגלינים" , במיוחד "מורדי הליכוד" הידועים לשימצה . היום יצא נזעם אחד מחברי כנסת "מהמורדים" רצון שמו , על רצונו של נתניהו להוציא "מהעדה" את הפייגלינים !!!! כתבתי ואחזור שוב , נתניהו בליכוד נמצא בין הפטיש לסדן , מחד הוא בעד ההתנתקות(הוא גם הצביע בעדה!!!, הוא ביצע התנתקות מחברון) ומאידך הוא מחוייב ללנדאו ופייגלין . אתה יודע ידידי , ימים יגידו וזה לא בעוד הרבה זמן סה"כ 3 חודשים . נחכה , סבלנות היא מצרך יקר וחשוב

Archibald

New member
ואם פייגלין היה מקבל 1% מהקולות

הוא היה זוכה במקום הרביעי!!!! יואו הפייגלינים הבאים, הציללללללללללללו

להזכירך,הוא קיבל רק 12% למרות

שאנשיו הגיעו במאה אחוז ואילו מכלל המתפקדים הצביעו רק 45 אחוזים. תעשה חשבון תמצא שהוא שווה 5 אחוז בדיוק! מול 50 אחוז ערבים במפלגת קדימה! רמון-פרס-איציק-הם 10 אחוז ממפלגת קדימה. אז קדימה זו מפלגת שמאל קיצוני!

להזכירך רבים ממתפקדי הליכוד כבר

אינם ליכוד ה - 45% שהגיעו מהווים כמעט את כלל מתפקדי הליכוד הבוחרים ליכוד ידידי. כך שגם בחישוב שכזה הוא שווה יותר מ - 5% . בכל מקרה , אתה שוכח שרבים ממורדי הליכוד או כמעט כולם חייבים לו את מקומם בכנסת אם לא הנוכחית אז אולי רק אולי את הבאה . פייגלין ידידי , אינו מייצג "עוף מוזר" בתנועת הליכוד , להזכירך הממשלה נפלה בגלל "מורדי ליכוד" כאלה ואחרים שתומכים בחזונו ובדרכו של פייגלין . לנדאו (כבר אמרתי לא אחת שאני מוקיר ומעריך את יושרו למרות שחטא לה בעת שחבר לנתניהו , זה שהצביע בעד ההתנתקות פעמיים !!! ) אינו "עוף מוזר " בליכוד ידידי ודיעותיו קרובות יותר לאלה של פייגלין מאשר לאלה של נתניהו . ע"פ תפיסתך או הבנתך קדימה היא מפלגת "שמאל קיצוני" , אני בהחלט איני רואה עצמי כאיש שמאל ובטח לא קיצוני (בעבר הקרוב והרחוק הייתי חבר ליכוד מאלה שנלחמו עם השיניים בעד "המפלגה" ) , אני רואה עצמי כאיש מרכז מתון שהתפכח עם השנים לטוב ולרע וכמוני ידידי רבים וטובים בכל רחבי הארץ שהתפכחו ויצביעו עבור מפלגה הרואה "קדימה" את חזון העם והמדינה בישראל . המשך יום מהנה וטוב ידידי

הייתם רוצים שככה יהיה,אבל לא...

גם בהצבעות הקודמות לפני שנופחה "בלון קדימה" הגיעו רק כ50 אחוז בהצבעות!

תומרס1

New member
רק 12%??

פייגלין הצליח להשיג תמיכה של 12% שזה יותר ממה שהצליח להשיג ישראל כץ שהוא כל כולו חלק מהליכוד וגם מאוד סביר שהיה עוקף גם את עוזי לנדאו אם לא היה פורש מהבחירות לראשות המפלגה... אם הוא לא חלק מהליכוד ולא משקף את דרכה של הליכוד כמו שלבנת אמרה: הוא עשב שוטה. אז מדוע הם כ"כ חוששים ממנו, מדוע הם כ"כ נלחמים להוציאו ולהוקיעו מתוך המפלגה?? אבל מה?? זה לא כ"כ דמוקרטי בעצם זה ממש לא דמוקרטי, זה נהוג במשטר קומוניסטי והליכוד כתנועה דמוקרטית ופתוחה לא יכולה לנהוג כבמשטר קומוניסטי.. אין לזלזל בפייגלין הוא פוליטיקאי ולמד בתקופה האחרונה כמה דברים מאוד חשובים בפוליטיקה, ולכן.. מה שעשה, הוא לאט לאט החל להכניס לתוך התנועה את אנשיו הנאמנים... אי אפשר להתעלם מהאנשים ולא ניתן להעיף אותם החוצה.זהו לא מעשה דמוקרטי כמו שלא ניתן לזרוק מתוך המפלגה חרדי או ערבי או מזרחי או אישה... ומה לעשות יום אחרי הבחירות לראשות המפלגה עלה אור היום והשמש זרחה ואז החלו להתגלות כל מיני כתמים כאלה שמתביישים בהם, אבל זה לא כמו כביסה מלוכלכת שניתן לפזר קצת אבקת כביסה והכתמים יעלמו, מדובר במפלגה דמוקרטית ובעלת פלורליזם רעיוני מאוד מובהק שהייתי אחד מתומכיה.. אבל כעת זוהי הרוח החדשה שמנשבת בתוך תוכה של התנועה, הרוח החדשה שהחלה עוד בימי ההתנתקות כשהמורדים נולדו ובאו לעולם..ועשו את המוות לשרון רה"מ.. זוהי אותה רוח ימנית קיצונית ואין ספק אפילו עוזי לנדאו שקרוב מאוד לדעותיו של פייגלין ולשם ההגינות אני רק אציין שהוא לא בעד מדינת הלכה.. אבל עכשיו מאוחר מידיי הפרצוף האמיתי נגלה, ובכירים בליכוד כמו שכבר הזכרתי, לבנת ואפילו עוזי לנדאו רוצים להיפתר מעונשו של זה אבל מאוחר מידיי ואם באמת יוקיעו את פייגלין ויוציאו אותו מתוך המפלגה והתנועה זה ייראה לא טוב.. ובמיוחד לא דמוקרטי.. אז בבקשה אל תדברו על מה שקורה בקדימה והמריבה לכאורה על המקום השני כי זה באמת לא משנה מי יהיה מקום שני של שרון, אולמרט וגם ציפי ליבני שאני אחד מתומכיה הנלהבים, שניהם ראויים... אולמרט עם נסינו הפוליטי רב השנים ובעיקר כמ"מ רה"מ צבר עוד נסיון וגם ליבני שמאוד אהודה בציבור וגם בתקשורת, פוליטיקאית מעולה, שרת משפטים מצויינת... אין ספק שניהם ראויים. ושניהם יהיו בתפקידים מאוד בכירים.. אבל זה לא הזמן לזה יש עוד דרך ארוכה וצריך לדאוג שקדימה תזכה בבחירות.. וששרון יהיה רה"מ..

אגב ידידי תומר איך ניתן "להעיף " את

פייגלין מהליכוד במיוחד לאור העובדה שרבים מבין חברי הליכוד עוד זקוקים לו על מנת לשפר את מעמדם ואולי אולי להיות בין 10 ח"כ הליכוד בכנסת הבאה ?

תומרס1

New member
והנה מה שביבי עושה בשביל

לגרום לכך שפייגלין לא יהיה בליכוד ולא יתמודד ברשימת הליכוד ח"כ מיכאל רצון בתגובה: "זה ציד מכשפות"...

למעלה