הליכוד מנצל בני המיזרח

אד

New member
הליכוד מנצל בני המיזרח

אתר הליכוד ממשיך להציג את דיברי טופז מלפני 20 שנה לגבי "הצחצחים". לא יודע מי אחראי לאתר הזה,אך זה מעיד על לחץ בליכוד. מצבם נואש שהם משתמשים בתחמושת מלפני 20 שנה. טופז היתנצל,ומזמן עושה עבודת קודש למען ניזקקים. דברים שהליכוד לא עושה. הליכוד בהיסטריה שלו מישתמש שוב בבני עדות המיזרח כנשק. הליכוד מנסה ליצור שוב עימות אחים על חשבון בני עמי בני המזרח. תיזכורת קטנה למנהלי האתר:דוד לוי. מה עשו האליטות של הליכוד,שמיר,ארנס,נתניהו לדוד לוי. איך הם עשו הכל בכדי לעצור אותו מלהנהיג את המפלגה. מה אמרו עליו שמיר,ארנס ונתניהו. מדוע עזב דוד לוי מנהיג אותנטי את הליכוד?? תומכי הליכוד בני המיזרח אל תיתנו להנהגת הליכוד להסית אתכם לשינאת חינם. אל תיתנו להנהגת הליכוד להתסיס אתכם נגד בני עמכם. אל תיתנו להנהגת הליכוד להסית את לבכם מהאמת. האמת היא שהנהגת הליכוד שרון ונתניהו הם אליטה. שלא יטעו אתכם.קל להם להשתמש בכם לצרכים פוליטיים. שרון מחזיר אתכם שנים לאחור,פתח פער חברתי עצום שיקח שנים לשקם. אל תיתנו לליכוד להחזיר אתכם לימיה האפלים של המדינה. בני עמי,בני המיזרח תילחמו על הזכות שלכם להיות שווים בין שווים. הליכוד,שרון פוגע בעיקר בכם בתוכנית הכלכלית שלו,יותר עניים,פחות רווחה,פער גדול יותר בין עשירים ועניים. עם אחד אנחנו זכויות לכולנו בני מזרח ומערב. בימי שלום הליכוד לא יוכל לנצל אתכם לצרכיו. בימי שלום כספים רבים יושקעו ברוחה,בחינוך בסגירת פערים. בימי שלום לא יהיו ילדים רעבים ללחם. זה הזמן לסלוח.... זה הזמן לחיות בשלום ובכבוד.

ושוב תודה

מאז שהתחלת לדבר כאן על האתר, המנהלים שלו מספרים לי שקצב הכניסות עלה פי כמה והצטרפו עוד מספר לא מבוטל של אנשי ליכוד לרשימת התפוצה. הם ביקשו שאעביר לך את תודתם, כי הם סטודנטים ואין להם זמן להודות לך. כמו כן הם צינו שלאור העובדה שהאתר שלהם גורם לך להגיב בצורה כזו היסטרית, שאופיינית למי שסובל ממניה-דיפרסיה חמורה, הם החליט להוסיף עוד שתי סקירות חדשות. הם ביקשו שאוסיף את הקישורים וכך עשיתי.

אד

New member
דמגוגיה,העם חכם יותר../images/Emo39.gif

העם יודע לעשות חשבון. העם רואה לאן שרון מוביל אותו. אני סובל מעודף אהבה,מסובלנות ומידת הרחמים. בני המיזרח כבר לא תמימים,הליכוד לא יצליח להחזיר אותם לימי ישראל השניה. אין לכם סיכוי.בני העם בישראל רוצים לחיות בכבוד,כולם בני המזרח ובני המערב.שרון פוגע בבני השכבות הנמוכות,בעיירות פיתוח,בשכונות מצוקה. מישחקי דמגוגיה לא עובדים עלי,אתם מכסים על האמת בצביעות. אני יותר מאשמח אים יבקרו באתר,אני ניבהלתי כך גם חברים מהליכוד. רבת עמון שלנו......? דודו טופז..........? מנהיגיך אלה שמשתמשים בך בשם המולדת לא נעלבים בשבילך כ"מיזרחי". הם חיים ממך וריגשי הנחיתות שלך. לא אתה ולא מנהיגיך היתייחסתם לדבר מהכתוב מלבד השמצות כמובן. אין לכם מה לומר,אתם בהיסטריה. אתם מנותקים מהחיים ומהעם.מתי םעם אחרונה ראיתם חדשות על המצב בארץ? מתי דיברתם עים הנכים? מתי דיברתם עים ילדים רעבים ללחם? מתי דיברתם עים מובטלים נואשים לפרנסה? מתי דיברתם עים אנשי הנגב? מתי דיברתם עים הסטודנטים? מתי דיברתם עים הומלסים? מתי דיברתם עים משפחות מתחת לקו העוני? מתי ביקרתם בשכונות מצוקה? מנהיגי הליכוד מנסים לעשות הון פוליט על חשבון עדות המיזרח. אתם מנותקים מהמציאות. אין לכם תשובות לכל השאלות,הליכוד במצוקה,הליכוד פוגע בבוחריו. אתה מאמין למנהלי האתר????????????????????????????????????. תן למנהיגים שלך להיתיחס לנאמר כאן,אתה לא מסוגל להיתמודד. ביום מן הימים תתעורר ותבין את שכתבתי. לעד מנהיגיך ירצו שתישאר ה"מיזרחי החשוד". יש בך כוח לשנות זאת. אתם יוצאים להפגין מול החוה עים ישובי הנגב???? זה הזמן לסלוח......... זה הזמן לשלום שיביא תיקוה לילדים.

מאמין להם ועוד איך...

זה אתר מעולה, והראיה הכי טובה לכך היא שאתה מגיב בכזו צורה. שומעים את הצעקות שלך דרך מסך המחשב. מדגיש מילים, אלפי סימני שאלה. מה עובר עליך? אולי תשתה כוס תה ותירגע? הרי אמרת שזה לא נוגע לך? אני מוכרח להודות: זה פשוט תענוג לראות אותך מתרגז. קראת את הסקירות החדשות? חושפות את הפרצוף האמיתי של אנשים כמוך. "אל תירתח, אדון עזריאל... כל ישראל חברים".

אד

New member
הליכוד מטיף לשינאת אחים

איך פורום מפלגה הופך להיות פורום שמטיף לשינאת אחים. הליכוד מפלגה שחצנית מיתנשאת נילחמת באד . מפלגה נילחמת באדם אחד ונוחלת תבוסה. לליכוד אין מונופול על המיזרחים. הליכוד לא פטרון של המיזרחים. הליכוד ממשיך להתעסק בציטטות של דודו טופז. הליכוד עדיין לא ענה מה עשו\אמרו יצחק שמיר,משה ארנס,בנימין נתניהו על דוד לוי "המיזרחי".ומדוע עזב דוד לוי את הליכוד. הבגיניסט ממשיך להיסתתר מאחורי בגין,ממשיך לעסוק בהשמצות אישיות. מי זה הבגיניסט שמייצג את הליכוד?למה הוא מיסתתר?מי עומד מאחורי מסע הפצת שינאת האחים שלו? האים זה פורום רשמי של מפלגת השילטון בישראל????????????? הליכוד במבוכה,אין לו תשובות אל מול שאלות נוקבות. מלבד השמצות,והפחדות אין לליכוד מה להציע. החברה בישראל חזקה יותר מכל ניסיון של הליכוד ליצור קרע בין עדתי. החברה בישראל חכמה יותר מכל ניסיון כושל של הליכוד ליצור שינאת חינם. הליכד מפלגה אנטי חברתית............ זה הזמן לסלוח...... זה הזמן לחיות בשלום

אד

New member
תומכי הליכוד מוזמנים../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

בני עמי חברי הליכוד ובכלל מוזמנים ליקרוא את דבריהם של מנהלי האתר הרשמי של הליכוד שמטיף לשינאת אחים. הליכוד שנימצא בממשלת אחדות,מנהל במקביל מסע אנטי חברתי. הליכוד מנסה להבעיר החברה בישראל ששואפת לחיות בשלום. לבאים ממזרח ממערב -כולנו בני עם אחד לא ניתן לליכוד ליצור מתחים מיותרים בחברה.הליכוד משתמש בציטטות מלפני 20 שנה. הליכוד עושה ככל יכולתו ליפגוע בשלום ששורר בחברה. בישראל מזרח ומערב מתמזגים. לא ניתן לליכוד לגרום לסכסוך בין עדתי בישראל מזרח ומערב מתמזגים. תרבות המיזרח מפוארת. תרבות המערב מפוארת. כולנו בני עם אחד,שווי זכויות. כולנו בני עם אחד חפצים לחיות בכבוד. כולנו בני עם אחד חפצים לחיות בשלום. הליכוד מחפש דרכים ליצור שינאה בעם,ליצור מתח בין עדתי. כולנו,כל באי הפורום נגנה ניסיון זה של הליכוד. למרות הבדלי הגישה הפוליטיים שלנו לא ניתן לאף מיפלגה לגרום לשינאה בעם. לא ניתן לאף מיפלגה ליגרום למילחמות מיותרות בעם. העם רוצה לחיות בשלום,העם עייף ממילחמות. אל תיתנו לליכוד להישתמש בתחמושת הבין עדתית ולסכסך. זה הזמן לסלוח........ זה הזמן לחיות בשלום.

תגיד, איך זה שאין כאן...

ליכודניק אחד לרפואה שיתמוך בך ויטען שאני אכן איני מייצג את מורשת בגין ואת הליכוד כהלכה? אה? איך זה? במקום כל הסיסמאות הנבובות שלך, תביא לי ציטוט אחד מהאתר שמטיף לשינאת אחים. אחד בלבד. בדיוק להפך: הסקירה על פרשת הצ´חצ´חים מביאה את דברי בגין, שהם מדיניות התנועה, אשר מתנגדת לכל סוג של שנאת אחים. אבל למה להגיד את האמת כשאפשר לצרוח שקרים? עשית לי כבר חור באוזן.

אד

New member
הבגיניסט לא מתפקד

הליכודניקים בהחלט נגד המגמה שאתה וחבריך מנסים ליצור-שינאת אחים.בוא נדבר מעט על הסיסמאות שלך ושל הליכוד. מה קשור דודו טופז למה שקורה היום?? פרשת הצחצחים משוייכת לבני עמנו בני עדות המיזרח שלליכוד אין מונופול עליהם.ואכן בעשותכם שימוש בדברים שנאמרו לפני 20 שנה,מעיד על כך שאתם בלחץ.העם לא יתן לליכוד ליגרום לפילוג בין עדתי. העם לא יתן לכם ליגרום למלחמה בין עדתית. אל תשחק את מישחק התמים,הליכוד במצוקה,יש לו רק 19 מנדטים,המדינה נימצאת בקטסטרופה חברתית כלכלית.אתם תשתמשו בכל נשק כדי להסוות המציאות העגומה שלכם.הליכוד בעד ממשלת אחדות ונגד אחדות בעם? אחי,נשמה,אתה מנהל פורום ובתור שכזה עליך להיות סבלני,גם כאשר עפות סביבך דעות שונות,אנחנו לא במילחמה. הליכוד=אין אמת רק הזיות. עדיין צוות הליכוד לא הצליח לענות ולו על אחת משאלותי. קשה,קשה אחי לחיות עים האמת שניצבת מולנו. אף פעם לא טענתי שאני צודק,לא טענתי שאני במילחמה נגד בני עמי מהימין. מעניין ליראות שצוות רישמי של מפלגת שילטון,מיפלגה דמוקרטית מתחמקים בשיטתיות ממתן תשובות. מה קורה למנהל הפורום??למה הוא לא עומד בלחץ השאלות?? אולי מנהיגי הליכוד יכולים לשלוח לבגיניסט עזרה? זה הזמן ליסלוח... זה הזמן לחיות בשלום.

דמגוג! תפסיק לקשקש!

הליכוד היא המפלגה היחידה שקראה וקוראת גם היום לקירוב לבבות ולאהבת אחים. מילים מודגשות וססמאות ריקות וטפשיות לא יעזרו לך בעניין הזה. אד, אתה אדם מאוס, שפל ורשע. אתה מנסה לזרוע שנאה סביבך אך אינך מצליח. מאחורי ססמאות ה"אהבה" כביכול מסתתרים מסרים של תוהו ואנארכיה. אתה מסית, אתה הוזה ואתה משקר. צוות הפורום ענה על *כל* שאלותיך, אחת אחרי השניה. מה לעשות שאחרי פעם, פעמיים ואף שלוש כבר נמאס לחזור על אותם מסרים שוב ושוב. אתה ממשיך להשתמש באותן רטוריקות זולות, תוך דמגוגיה לשמה. אתה קרציה - במלוא מובן המילה - אחד שעונים לו והוא שוב שואל אותה השאלה. אם אתה מסרב לקבל את תשובותינו, אדרבא! אין טעם בלשאול שוב!

../images/Emo45.gif

ואגב זה רק אני או שאד כל הזמן מדבר בגוף שלישי ולא משתמש בקישורים בין המשפטים שלו, כלומר כל התוכן שלו זה משפטים אסוציאטיביים בלי אף טיעון אחד לנחמה. באמת סתם דמגוג הנה דוגמא טובה : אד הורס את המדינה אד לוקה באשליות וחושב שהוא תמיד צודק. אד משתמש בדמגוגיה זולה על מנת להעביר את המסרים הנלוזים שלו. בגלל אד יש מצוקה בנגב. בגלל אד אחוזי האימפוטנציה בארץ עלו פלאים!!!! זה הזמן לסלוח... זה הזמן לשכוח לה לה לה לה רק החמאס יביא ביטחון...!
|אידיוט!!!|

אד

New member
Whitey...W...A-זה הזמן ליסלוח../images/Emo45.gif

שם ארוך יש לך אחי. גם אני כמוך כניראה חי בפלנטה אחרת ומרוב שהכל כל כך טוב ויש שלום בארצנו אני אני מרשה לעצמי להישתעמם. נשמה,מקוה שמידי פעם את צופה\שומע\קורא חדשות ורואה שבאמת הכל ניפלא כאן ואד הוא הנושא.איזה שיעמום מה?אתה מיתעסק בפוליטיקה אני בחיים. גם אחרי שטיפת מוח רצוי מדי פעם לנקות את הראש. חשבת על הנכים בשבת,סתם נכים דמגוגים שיש להם אחלה חיים ומבלבלים את המוח לשרון.חשבת על הילדים שחיים מתחת לקו העוני בשבת,סתם ילדים רעבים לפת לחם שמבלבלים לשרון את המוח.חשבת על המובטלים בשבת אלה שרוצים להיתפרנס בכבוד,סתם דמגוגים שמבלבלים לשרון את המוח. אחי!נשמה אנחנו לא מכירים האינטרנט סובל הכל,החיים סופגים הכל. מאחל לך שנה טובה חיים בריאים ושמחים. זה הזמן ליסלוח.... זה הזמן לחיות בשלום.

יש לי אתגר בשבילך

הטענה שלך היא ששרון אחראי למצב הכלכלי הנוכחי. אם תוכיח לי שהמדיניות הכלכלית של סילבן שלום ופרנקל היא שגרמה למצב הכלכלי הקשה שבגללו יש חלקים בציבור שנמצאים במצוקה. ואם תראה לי שיש דרך שבה גם הנכים גם הסטודנטים וגם המובטלים יקבלו כל מה שהם רוצים בלי לפגוע בצורה אנושה בכלכלת המדינה והגדלת הגרעון. אם תצליח להוכיח לי לפחות חצי מזה אז מבחינתי אתה צודק. ואם לא אתה סתם דמגוג שמשתמש בטענות שיקריות. נראה אותך...

אד

New member
הליכוד בפאניקה

ליאור!אני יותר משמח ששיניתם את הטון ואתם קוראים לקירוב לבבות ואהבת אחים.תבורכו.שינוי מרענן אים אכן אתם מיתכוונים לכך. תודה על תשומת הלב הרבה שאני מקבל,אבל הייתי מיסתפק בתשובות לשאלות ששאלתי. אני מצר על כך שהצלחתי ליגרום לכם לינהוג בהיסטריה,מצטער. מצטער אים אני מלחיץ,אבל מה חעשות בפוליטיקה יש שאלות נוקבות. איך אדם אחד,אד,הצליח ליגרום למפלגת השילטון להיכנס ללחץ ומיגננה. אד=אדם מאוס שפל,רשע,זורע שינאה,מסית,הוזה,משקר,דמגוג וקרציה.מחמאה כאשר זה מגיע מהליכוד שנתון בלחצים איומים. לא תצליחו ליגרור אותי לשום מקום לא עינייני.אני מבין שהשאלות קשות ומביכות,ונוגעות בעצבים רגישים של הליכוד,אבל העם רוצה תשובות. אד=סובלנות ואהבת חינם
הליכוד הפך מיפלגה שחצנית,מיתנשאת ומנותקת מהעם. צאו מהלחץ תירגעו,הבריאות חשובה יותר מהפוליטיקה. זה הזמן ליסלוח..... זה הזמן לחיות בשלום

עדיין לא ענית לי...

אולי תענה פעם אחת למה ששואלים אותך? אם אנחנו כל כך לחוצים ממך, ואם אתה כל כך מפריע לנו, למה אני לא מגביל אותך וחוסך מאיתנו את סיסמאותיך המעייפות? אה?? הרי אחרי יום ישכחו מי היית בכלל! אז למה אני לא עושה את זה? הרי אתה גורם לנו(לשיטתך) לחץ ומגננה, ואלה לא תחושות נעימות כל כך! על זה בגין היה אומר: "מילא, אהבת א"י אין להם. אבל איפה השכל להם)"?

איזה גבר!! הכנסת למגננה מפלגה שלמה

אני מתחיל להבין עם מי יש לי עסק כאן. אדם שמדבר על עצמו בגוף שלישי. אדם שאינו מפסיק לשבח את עצמו. אדם שאינו מפסיק להאשים אחרים בתופעות שמאפינות אותו (היסטריה, לחץ וכו´). כן, כן, זה מוכר. קוראים לזה ביטחון עצמי נמוך. יודע מה? למה שלא אעזור לך קצת? אחי, אתה פשוט גיבור. כל הליכוד, חצי מליון בוחרים, בלחץ ממך. אף אחד לא יכול עליך ועל הסיסמאות שלך. אתה מצליח לעשות את מה שלא הצליח לעשות אף שמאלני לפניך ולהשאיר את הליכוד חסר מענה. מגיע לך צל"ש. אתה אדם סבלני, רגוע, מסביר פנים לבריות, פטריוט חסר תקנה, סימפתי, רגיש, משכיל, נבון, פיקח, חתיך, כריזמטי, בעל כושר ביטוי פנומינלי, חמוד, אהוב בצורה יוצאת דופן על סיביתו, איש משכמו ומעלה, אלוף העולם בתגובות בפורומים. אם החסרתי משהו אני מתנצל... אני פונה לכל השמאלנים באשר הם להריץ אותך לראשות הממשלה, ויפה שעה אחת קודם. אני בטוח שהליכוד יחליט שאין טעם להתמודד מולך, ותיבחר ברב שאפילו אסד יקנא בו.

אד

New member
"הליכודניקים הם צחצחים" ודוד לוי

לאן נעלם דוד לוי ומדוע עזב את הליכוד?????????????????????????????? מה חשב שמיר על דוד לוי?????? מה חשב ארנס על דוד לוי?????? מה חשב נתניהו על דוד לוי???? מפלגת השילטון,הליכוד ממשיך לנסות ליגרום לשינאת אחים עים סיסמאות מלפני 20 שנה,לליכוד אין סיכוי.הליכוד 2002 מנותקים מהעם. הליכוד 2002=מיפלגה שחצנית ומיתנשאת. הצעה לליכוד לעשות בדק בית. זה הזמן ליסלוח.... רק שלום יביא ביטחון.

למעלה