הליכוד מפלגה קקיונית!

הליכוד מפלגה קקיונית!

כל הזמן מחפשים ראשיה איך לקבל פרסום חינם ואין להם תרומה מעשית למצב. הנה עוד ניסיון: ח``כ נווה פנה ליועץ המשפטי להוציא צווי מעצר נגד ראשי אש``ף ח``כ דני נווה מהליכוד פנה ליועץ המשפטי לממשלה אליקים רובינשטיין בבקשה שיפעיל את סמכותו מכח הפקודה למניעת טרור וינקוט צעדים נגד ראשי אש``ף והפת``ח. ח``כ נווה דורש מרובינשטיין להגיש כתבי אישום ולהוציא צווי מעצר נגד פעילים מרכזיים ברשות הפלסטינית. לטענתו, החודשים האחרונים מעידים שאש``ף והפת``ח פועלים כארגוני טרור לכל דבר והדבר מחייב נקיטת צעדים משפטיים על ידי היועץ המשפטי לממשלה. (לינוי בר גפן)
 

markrin

New member
תקשיב טוב-לברוח מההר..

בסוף לא תהיה פה ברירה אלא לעלות בהפגנה של ארבע מאות אלף על בית ראש הממשלה ולהעלות אותו באש.כמו ב1792..בצרפת. כי את הזבל העומד בראשנו אי אפשר לגרד באמצעים קונבנציונאליים בעודו משתכשך בבנקאטים בארהב כאן קוברים אנשים קולט את זה-הבורח מההר?
 

PINIZ

New member
ואנחנו מוקיונים

התלויים על חבל כשמי שאמורים להגן עלינו משחקים בנו.
 
תסלח לי על השאלה: אתה פלסטיני?

אני חושב שרק להם יכולות להיות טענות - כבר הרגנו 250 מהם. איך יהודי יכול להגיד שהוא על חבל התליה, כאשר אנחנו מזויינים מכף רגל ועד ראש?
 

PINIZ

New member
תסלח לי על השאלה אתה שוטה?

אם מה שמנחם אותך זה מספר ההרוגים של הפלשתינים ולא מפחיד אותך כל ישראלי שנהרג.
 
אינך חייב להראות שאתה טיפש

יותר ממה שאתה באמת - איכפת לי מכל בן אדם שמת - גם אם הוא פלסטיני, לכן אני מקווה למצוא פתרון לבעיית ההרוגים משני הצדדים, מה שאני לא כל כך בטוח שלך באמת איכפת גם אם ההרוגים הם שלנו, אתה רוצה רק לרקוד על הדם.
 
זו נבלה וההיא טרפה...

כבר לא משנה, גם הליכוד וגם העבודה, שניהם כבר לא בכושר. במצב של היום צריך את סטלין. אף אחד לא הוכיח את עצמו(למעט ביבי) וגם מי שניסה נפל במלחמה אחרת, כך שלרדת על הליכוד זה ממש מיותר, במיוחד שהם לא בשלטון, בימים כאלו רק האחדות יכולה לעזור. טני יודע שזו ברכה לבטלה, אבל אני עדין מקווה ששם למעלה בכנסת יבינו שעם ישראל ינצח אך ורק כאשר יהיה מאוחד.
 
אתה איש מאוד מצחיק (-:

מצד אחד אתה רוצה איחוד בעם - ומצד שני אתה תומך בביביהו שאין כמהו כמפלג העם ובשל כך העם גם זרק אותו לפח הזבל של ההיסטוריה!
 
אני משתדל...

כוונתי היתה שלמעט ביבי שכן הצליח לרסן את הערבים אף אחד לא הצליח נכון שלביבי היו אלף בעיות אחרות אבל בחלק הזה הוא היה בסדר וזה כמובן לא סותר את רצוני לאיחד העם....
 
למעלה