הליכוד סוס טרויאני במחנה הימין

תמיד אמרתי שהקיצוניים הולכים ביחד .

היטלר התיידד עם סטאלין (לפני שרבו בגלל כמה שטויות), בצרפת הנאצים המוסלמים מתיידדים עם הסוציאליסטים, קיצר, זקן חובר לשפם. דרך אגב, אם פרץ קומוניסט אז מיהו מרזל? אני מתקשה למצוא הגדרה. עיזרו לי...

עזוב, הוא סתם דוס, איטוללה עם

פייסים. מה הוא יכול לתת למדינה חוץ מלצעוק "מוות לערבים"? ולא רק לערבים אלא לכולם שלא נראים לא מספיק כשרים למהדרין. אם הוא מכריז וכולם שמאלנים, כולל האיחוד הליאומי ומועצת יש"ע אז עם מי הוא הוא נשאר? גם אתם כשקצת תתבגרו תבינו שהוא סתם מושך אתכם באף.

Robert Peterson

New member
מאז שהתבוסתנים והמושחתים פרשו

הליכוד כבר לא במחנה של השמאל באופן מעשי.השמאל והקדימה כבר לא יצליחו לנצל את הקולות של בוחרי המחנה הלאומי כפי שעשה זאת שרון. הבעיה שהליכוד עוסק בשיטות הבחירות בעוד 4 שנים ולא בבחירות שבפתח. נסיתי לעזור בעיצות שהיו כבר מקפיצות הליכוד לצמרת ומפילות את האויב פוליטי מס' - הקדימה. לא רוצים לשמוע ולא מסוגלים לחשוב ולפעול נכון. חבל !

Nevermind20

New member
הימין מנצח בלי הליכוד...כן....

אבל מה, יש לו יותר מנדטים והוא מתמודד על ראשות הממשלה. מוזר : \

פרץ הוא שמאל קיצוני!!!

האובססיה שלו לגבי הקומוניזם דומה לשינאה שלו למתנחלים. קיים חשש אמיתי שנתניהו יחבור אילו לקואליציה , ואם לא הוא אז חלק מהסיעה!! רק מרזל יתרחק ממנו כמו ממצורע. רק מרזל מעמיד את נושא א"י בראש סדר העדיפויות ולא ג'ובים לחברי מרכז. המפלגה היחידה שלא תתפתה לעיסקאות מושחתות היא חי"ל קול למרזל = קול נטו לימין . מרזל הוא היחיד שאפשר להיות בטוח שיצטרף רק לקואליציה בראשות נתניהו!!

Fasz

New member
אז תנו לי להבין

תומכי מרזל קוראים לאיש הימין נתניהו שמאלני, כאשר המועמד שלהם לא מבסס שום אלטרנטיבה מתקבלת על הדעת, הם משתמשים בדממגוגיה צרופה ובדברים בלתי מבוססים- מטנפים את הפורום. אם הם היו עושים זאת בפורום קדימה, כבר הייתה מוגשת נגדיהם תביעה (בנוסח אולמרט כזה). אין להם מושג על מה הם מדברים בכלל, והעיקר להפיץ ססמאות. והכי עצוב? שהתעמולה שהם מפיצים נגד נתניהו- הססמאות השקריות של ה"חזק נגד חלשים", הן מבית היוצר של מפלגת העבודה ושאר המפלגות ההזויות המאמינות בערכים אשר נעלמו מן העולם. פשוט פטתי.

חחחחח... יאללה מרזל העם איתך ../images/Emo3.gif

אני די חדש פה בפורום ולא מצליח להבין מה כמה חבר'ה פה רוצים.. ברור לכולם שנתניהו ניסה למנוע את העקירה אבל לצערנו לא היה רוב בכנסת לביטול האסון הזה שהובילו עלינו ממלכת שרון ואולמרט. נתניהו הוא מנהיג הימין ודעותיו על הויתורים החד צדדיים ברורים, הבנת את זה ברוך? בלי הליכוד חזק, ומחודש (אנשי קדימה שסרסו מדעות הליכוד הם אלו שהובילו את ההתנתקות למי ששכח) לכל מפלגות הימין הקטנות יותר אין אפשרויות בחירה להיכנס לממשלה, אז תמקדו את האנרגיות שלכם בשיכנוע אנשים לחזור ממרכז שמאלמרט אל מחנה הימין במקום להכפיש פה סתם את הליכוד!

mean girl 16

New member
קודם כל, ברוך הבא!

שנית, אל תבהל. ישנו אדם שהחל שביומיים האחרונים להציף את הפורום בשלל כינויים, עם הודעותיו ההזויות נגד נתניהו ובעד מרזל. אני בטוחה שמנהל הפורום יפטור אותנו מן העול בזמן הקרוב.

nlth

New member
אז למה נתניהו מבטיח "פשרות של ממש"?

אולי אתה יכול לענות לי?

mean girl 16

New member
זה היה לפני שהחמאס ניצח!

תמורת שלום- כן, יהיו פשרות! ודאי שיהיו! אבל כרגע אין שלום ואין משא ומתן, יש חמאס. לכן כרגע לא יהיו שום "פשרות של ממש".

nlth

New member
נו אז גם ביביטיבי יגרש.כמו אולמרט

ביבי כבר עשה "שלום" במסירת חברון ועכשיו תמורת "שלום נוסף" ביבי מתכוון לגרש עוד יהודים. גם במרצ אומרים אותו הדבר. גם שמאלמרט אומר בדיוק את אותו הדבר... זה בדיוק דרך השמאל.לא דרך הימין. "שלום" "פשרות"---זה דרך השמאל התבוסתנית של נתניהו. מתאים גם להצבעה שלו בעד גירוש קטיף. גם מרזל יעשה שלום---ויהיו פשרות---אבל לא מהצד שלנו. תנו למרזל לנצח.אין לנו ארץ אחרת.

Fasz

New member
אז מה אתה חושב שיהיה פה בעצם?

שלא תהיה בסופו של דבר פשרה? אולי תהיה, ואם לא אז הכל יפתר במלחמה, כמו ויכוחים רבים ואחרים במהלך ההסטוריה. העניין הוא, שהפרשות אליהן מוביל נתניהו כוללות את אלמנט הביטחון. הוא שמר על הביטחון במהלך כהונתו כראש ממשלה, וכך הוא יעשה גם כשייבחר- בין אם במערכת הבחירות הזאת, ובין אם במערכת הבחירות הבאה. היה פה עד כדי כך טוב ב99, אחרי 3 וקצת שנות כהונה של נתניהו, עד שמערכת הבחירות עסקה בכלל בנושאי שלום וכלכלה (הזקנה מהמסדרון של ברק אומרת לך משהו?) אז לטעון שהוא שמאלני, סוס טרויאני? ביבי? נתניהו? זוהי תעמולה זולה ותו לא.

למעלה