הליכוד עדיין מפלגה חברתית? אני שואל כדי לדעת

Harrington

Well-known member
מנהל
הגזירות הכלכליות וחלוקת השלל לחרדים החומסים אומרות אחרת.
מה הן אומרות? שנקלענו למלחמה יקרה מאוד שעלינו לממן באופן לא מתוכנן? כן, שמעתי על זה משהו. מעבר לכך את מה שאתה מבקש ללמוד מהנ"ל, אני לא מוצא שם, סורי.

דורי 1981

Active member
מה הן אומרות? שנקלענו למלחמה יקרה מאוד שעלינו לממן באופן לא מתוכנן? כן, שמעתי על זה משהו. מעבר לכך את מה שאתה מבקש ללמוד מהנ"ל, אני לא מוצא שם, סורי.
מהתשובה שלך משתקף טמטום מתמשך. נכון, ישראל במלחמה. אבל האם הזרמת כספים למשרדי המורשת והמשימות הלאומיות עונות לאינטרסים המדיניים? חוששני שהתשובה שלילית בריבוע.

Harrington

Well-known member
מנהל
מהתשובה שלך משתקף טמטום מתמשך.
טוב מאוד. היה מוזר אם היה מדובר בטמטום בדילוגים.
נכון, ישראל במלחמה. אבל האם הזרמת כספים למשרדי המורשת והמשימות הלאומיות עונות לאינטרסים המדיניים? חוששני שהתשובה שלילית בריבוע.
התשובה היא שזאת לא החלטה שלך :). הציבור בחר את הקואליציה הנוכחית שתקבע עבורו את סדר העדיפויות של מדינת ישראל לאורך 4 שנות הקדנציה שלה. טוב? רע? זה כלל לא משנה. זאת המציאות וזה מה יש. אז לדעתך תקציב X לא מוצדק. לדעת בוחרי הקואליציה כנראה שכן. אבל שוב, זה חסר כל משמעות לענייננו. מה שחשוב לענייננו הוא שמאומה מזה לא הופך את הליכוד למפלגה פחות חברתית, כאשר הגזירות הצפויות נועדו כידוע למימון המלחמה ואיש לא היה מטיל אותם לכיסוי כמה סעיפי תקציב קואליציוני (שבכלל צריך להיות מעוגן בבסיס התקציב ורק בגלל שזה לא אתה תוקף את זה, ולא תוקף 1,001 סעיפי תקציב אחרים).

Harrington

Well-known member
מנהל
האם לנוכח המלחמה זהו סדר היום הנכון? תשאל אנשים קרובים אליך (חברים, משפחה וקולגות). מעניין איזה סוג של תשובות תקבל מהם.
כאמור, אין כל קשר בין שאלה זו לנושא שפתחת עליו את השרשור. תחליט מה אתה רוצה לתקוף במסגרת הרל"ביות המובנית שלך ותרוץ עם זה. כשאתה קופץ מהתקפה להתקפה זה מלבלב ולא נראה רציני. על שאלתך גופא השבתי כבר למעלה.

למעלה