הליכון כושר במקום חדר כושר...

הליכון כושר במקום חדר כושר...

אני שבועיים אחרי לידה של בתי השנייה, וקיבלתי החלטה - שלא לחדש את המנוי השנתי לחדר כושר
(שאני ממילא בקושי מנצלת כי לא הספקתי להגיע באופן סדיר עם ילדה אחת, בטח עכשיו לא אצליח להגיע עם שתיים)
במקום זה, חשבתי לקחת את אותם כמה אלפי שקלים ולהשקיע במסלול/הליכון כושר ביתי,
כי ממילא זה מה שאני אוהבת, וזו הסיבה המרכזית לכך שאני מגיעה לחדר כושר, כשאני כבר מגיעה.
יש למישהו המלצות מבחינת חברות/דגמים או פיצ'רים שאני צריכה?
האימון הסטנדרטי שלי על ההליכון הוא כשעה וחצי במהירות של 6-7 קמ"ש. אני לעיתים רחוקות רצה עליו, ואף פעם לא משתמשת בשיפוע.
בימים הטובים (לפני שהיו לי ילדים) הייתי עושה את זה 5-6 פעמים בשבוע. אחרי פרוץ הילדים לחיי, פעם-פעמיים בשבוע בקושי
(ומן הסתם אני כרגע בנקודה שממנה אני רוצה לחזור לכושר יותר טוב, ולהעלות את התדירות בחזרה)
תודה!

MidNight Flame

New member
לאט לאט, קודם כל...

קבלי אישור מרופא להתאמן. בעיקרון לא תקבלי אישור פחות משישה שבועות אחרי לידה. לא ממליץ לך להתאמן על דעת עצמך.

ברור שרק 6 שבועות אחרי לידה

אני מתאמנת כבר יותר מעשר שנים בחדרי כושר - מכירה את הנוהל.
עדיין היה נחמד אם הייתי עושה את הבירורים והקניות קודם, כך שכשיהיה לי אישור, אוכל להתחיל מייד.
בקיצור, אשמח להמלצות

MidNight Flame

New member
זה לא מאוד פשוט,

כל לידה היא עניין אפור. צריך לגשש...
בעיקרון המנעות מתרגילי בטן ספציפיים בשלב ראשון ולא להתנפל על הגוף בשום דבר. מאוד הדרגתי...
לגבי הליכון הביתה? די מיותר בעיני, זה הופך למתלה בגדים מאוד מהר.

לא עשיתי כפיפות בטן מהתיכון, ואין לי כוונות להתחיל עכשיו

אני בסך הכל רוצה ללכת על ההליכון, כמו שאני עושה כבר שנים באופן קבוע... ובמקום לעשות את זה מחוץ לבית,
מה שכרוך בלוגיסטיקות שקשות לאמא לילדים קטנים, אני רוצה לעשות את זה בתוך הבית.
לא רואה סיבה שיהפוך למתלה בגדים.

JackHarper

New member
לא כתבת איפה את גרה

אבל ידידה שלי בדיוק מוכרת את מתקן הבגדים שלה, סליחה, את ההליכון שלה אחרי שהלכה עליו בערך 10 דקות

&nbsp
אז אם את מעוניינת...
(ברעננה)

למעלה