הליכון

דורית1900

New member
הליכון

שלום לכם, אבי בן 78, חולה אלצהיימר וסובל גם מפרקינסון המקשה עליו את ההליכה. אני מחפשת עבורו הליכון מהסוג שניתן גם להישען עליו. האם מישהו פה יודע איפה משיגים ציוד כזה? רצוי באיזור בין רחובות לאשדוד, אבל כמובן אשמח לשמוע על כל מקום אחר בגוש דן. תודה.

אנימו

New member
הליכון

אפשר להעזר רבות ב"יד שרה" או ב"עזר מציון" להשאלת ציוד רפואי. יש להם הכללים שלהם. כדאי ושווה למצוא הסניפים באיזורך. ברבות הימים אפשר לקנות הציוד דרכם במחיר יותר מוזל.

אירילה

New member
יד שרה בראשון לציון רחוב גבעתי

במקרה שם גם מתקיימות באופן זמני פגישות קבוצת התמיכה. ליותר פרטים פני אלי בבקשה במסר.

הליכון

הי דורית, בדיוק קניתי לאבי הליכון. אבי יצא משיקום לפני כ- שלושה שבועות. השאלנו הליכון פשוט מיד שרה. היום קנינו לו הליכון עם 3 גלגלים. היות ויש לנו נסיון מצוין עם הליכון מהסוג הזה (לחמותי יש כזה הליכון כבר למעלה משנה). להפתעתי הרבה - אם יש לך משלים בקו"ח כללית, מחיר ההליכון כולו - 150 ש"ח. (ללא משלים מחירו בסביבות 600-500 ש"ח . צריך להביא אישור רפואי שאביך זקוק להליכון. קניתי בהרצליה. המרכז הישראלי לאורטופדיה. לפני שנה קניתי בת"א , אבל לא זוכרת איפה. אם תרצי פרטים נוספים, לרשותך.

דורית1900

New member
תודה

באמת שמענו טובות על זה עם הגלגלים ולכן אני מחפשת כזה. הבנתי שיד שרה אינם מחזיקים כזה. באמת יש לאבי משלים של הכללית ואלה חדשות טובות שניתן לקבל את ההליכון במחיר מוזל. תודה לכל העונים. אני מניחה שעוד אחזור לכאן לשאלות (לצערי המצב מתקדם בכיוון אחד בלבד
).

למעלה