הליכים בילתי חוקיים

היא לא פנתה לבית המשפט

היא לא פנתה לבית המשפט אשר ידון בתיק בת"א היא פנתה לרשמת בתיק ההוצל"פ אשר מתנהל באילת. מאחר והדיון בתיק עבר לבית המשפט בת"א יש להגיש לבית משפט זה את הבקשה לעיכוב הליכים

היא רק הגישה התנגדות בלבד

היא היגישה התנגדות לביצוע שטר ובדיון בת"א קבלו את ההתנגדות והעבירו את התיק לדיון כפי שציינה וקבעו אותו למרץ היא לא היגישה כל בקשה לביטול העיקולים כפי שציינתי בתגובתי הראשונה

אורא

New member
הליכים בילתי חוקיים

נפתח נגדי תיק הוצאה לפועל באילת בגין שטר חוב שלא נפרע. ראש ההוצאה לפועל קבע שהגשתי את התנגדותי בזמן והעביר את התיק לתל אביב. הרשמת בתל אביב קבעה שיש ממש בהתנגדות לביצוע השטר והעבירה את התיק לדיון בבית משפט שיחול במרץ. יש לי את כל ההוכחות שאני לא חייבת שקל. למרות זאת עקב הליכים בלתי חוקיים שבוצעו בהוצאה לפועל באילת עוקל חשבון הבנק שלי וכל תוכניות החיסכון. הרשמת לא מוכנה להסיר את העיקולים עד לברור העניין בדיון במרץ. מה עושים???

zoomarch1

New member
עיקול ברישום או עיקול בפועל?

עיקול ברישום לא צריך להפריע לך. עיקול בפועל? להגיש בקשה דחופה לבית המשפט אליו קבוע הדיון במרץ להסרת העיקול והעברתו לעיקול ברישום.

אורא

New member
מדובר על עיקול ברישום

והוא מפריע מאוד. העיקול על סכום גבוה, ועל כן הבנק באופן שרירותי ביטל את קו האשראי הקבוע שלי. עקב כך בוטל לי גם כרטיס האשראי, אין לי אפשרות למשוך כסף מהחשבון מכיוון שהאשראי בוטל וכל המינוס הפך לחריגה... מה עושים ??? תודה

zoomarch1

New member
בחזרה להתחלה

בעניין הבנקאי אני מציע פנייה לאילן או נחום בפורום בנק מול לקוח. בעניין תקנות ההוצלפ, זה ממש מסובך. רצוי לקחת עורך דין מקצועי המתמחה בתחום זה. באופן עצמאי ניתן לעיין גם כאן. ואולי גם כאן. כשלעצמי אין לי רעיון לצאת מהסבך, פרט להמתנה לחודש מרץ. לחילופין הייתי מציע לפנות לבעל השטר, לעו"ד שלו ויחד לתאם עמדה של הצבת ערבויות חלופיות לחשבון הבנק, דוגמת חשבונות חיסכון בלבד או ערבויות צד ג´. מצטער אם לא עזרתי יותר משה

לפנות אל בית המשפט שידון בתיק

התיק שלך מתנהל כעת בבית משפט השלום בת"א ( התיק אף קיבל רישום אזרחי)ונקבע לדיון במרץ כפי שציינת לפיכך עלייך להפנות את בקשתך לביטול העיקול לבית המשפט ולא אל לשכת ההוצאה לפועל . כאשר את מציינת את מס´ תיק האזרחי שנקבע ומלווה את בקשתך בתצהיר בו את מפרטת מדוע יש סיכוי טוב כי התנגדותך מבוססת וכמו כן פרטי את הנזק שנגרם לך במידה והחלטת בית הינה חיובית דהיינו לבטל את העיקול או שיתכן כי תתבקשי להציע ערובה אחרת אז עלייך לפנות אל לשכת ההוצאה לפועל באילת עם ההחלטה ושם יבטלו נגדך את העיקולים לחילופין תוכלי לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולהציע ערובה עד לסיום הדיון בבית המשפט.

למעלה