הליכת בלרינה

*אתוש*

New member
הליכת בלרינה../images/Emo41.gif

אשמח באם תעזרו לי מנסיונכם בני בר היום בן שנתיים וחודשיים, מאז שהתחיל ללכת בערך בגיל שנה ושלושה הולך על קצות ההצבעות הלכנו למספר רופאים ואפילו למכון להתפתחות הילד הם אומרים שאין לו שום מגבלה פיזיולוגית כמו שריר או גיד מקוצר ולכן אין לו בעיה ועם הזמן זה יחלוף בנתיים לא השתפר כלום והוא ממשיך בהליכה הבלרינה מישהו אמר לי שזה מאוד נפוץ מה אתם אומרים??

מכירה את זה מבן דוד שלי..

ובאמת במכון להתפתחות הילד אמרו שהכל תקין.. קצת אחרי גיל שלוש זה הסתדר..פשוט פתאם שמנו לב שהוא התחיל ללכת רגיל. באמת שאין מה לדאוג!

anat30g

New member
מכירה

אצלי אחד התאומים הלך בהליכה כזאת במשך חצי שנה... היום הוא הולך רגיל - אבל גם היום מידי פעם אנחנו "תופסים" אותו על קצות האצבעות. התאום שלו - לא הלך ככה. ענת

iris & ben

New member
הליכת בלרינה

אני מציעה כן לבדוק את זה יש למכירה שלבנה היה את זה נכון שברוב המיקרים זה באמת כלום אבל אצלהם זה היה משהו רפואי שקשור למערכת העצבים אני הייתי ממליצה שרופא יבדוק

28orna

New member
smiling :)

My daniel walks the same way on/off i took him to the doctor and he said it will go with time--im still waiting :) he started walking at a very early age about 8 months-- he is 1.5 now

Iris-1

New member
מכירה..... כואב מא ד ............

רותם כזו. היא מאובחנת מגיל 3.5 כילדה עם טונוס שרירים נמוך ולכן היא הולכת על קצות האצבעות. אל תשאלי איזה שבעה מדורי גהנום עברתי עד שעלו על הבעיה. ורק שם באבחון ראו הליכה של בקושי חצי דקה וכבר ידעו מה הבעיה. היום עובדים על זה והיא כמעט שלא הולכת על קצות האצבעות יותר, אלא רק לפעמים ולעיתים רחוקות מאד. אם תרצי פרטים נוספים כתבי לי למסר ואעזור לך.

למעלה