הלילה אושר נוסח החוק בין האוצר וועדת הרווחה וביטוח לאומי

yoelbeker

New member
הלילה אושר נוסח החוק בין האוצר וועדת הרווחה וביטוח לאומי

בנוסח יאוחד הקח"ן עם קיצבת הנכות הבסיסית, וקיצבת הנכות המקסימלית תהיה 3,200 ש"ח

כלומר..

שהתוספת תהיה לבסיס הקצכבה? כי אז כל יתר הקצבאות יעלו. אלא אם כן, הם קודם יתנו את התוספת לקח"ן, ורק אז יאחדו אותה עם הקצבה

yoelbeker

New member
שמעתי ברדיו לא יודע איך זה ייעשה אבל זה לא יקיש על קיצבאות

אחרות התלויות בקיצבת הנכות הבסיסית כמו קיצבת תלויים או קיצבת שר"מ

אך כן ישפיע לרעה על הדיסריגארד

כי אם מקןדם היו מקזזים, נניח, 30 אחוז, מ-2342, כעת זה יהיה 30 אחוז מ-3200.
אדיוטים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זה נשמע לא טוב

&nbsp
אם יכניסות את הקח"ן לקצבה בסיסית..אז הקצבה הכוללת של מי שמקבל נכות + קח"ן לא תעלה למעשה...תשאר אותו דבר...אם החשש שלי אמיתי פשוט לא יעלו ש"ח 1 אפילו..
&nbsp
יציגו כאילו הבסיס עלה...פשוט. ואני לא מבין מה זה מקסימלית מהי המינימלית אם ככה? קצבה נוכחית + שר"מ .מינימלי ..ולמי 3200? ...ומי שלא מקבל קח"ן בכלל?....
&nbsp
רק אני מרגיש חול בעיניים?...

yoelbeker

New member
זו התוצאה שארגונים קקיוניים מנהלים לך את החיים מבלי שנבחרו

כל הנכים במדינה מרגישים כמוך....
בתחית המאבק היינו אמורים לקבל 1,000 ש"ח לפי מתווה זליכה ואז התחילו המאבקים ומחסימה לחסימה נותנים לנו פחות...
והנכים שותקים...

yoelbeker

New member
יותר נכון מה הצעתי לעשות בעבר...

8 שנים נאבקה קבוצת נכים כדי שהממשלה תיישם החלטה מ 2005 להקמת ארגון יציג לנכים הכלליים, ב אוגוסט 2014 המאבק הצליח הוקמה וועדה בראשות שופט בדימוס כדי לבנות ולהקים ארגון יציג אבל כרגיל לא כלל הנכים ולא הארגונים שיתפו פעולה והחזון מת....
תאר לך ארגון יציג מסודר, שמאחוריו רבע מיליון!!!! אזרחים רשומים, הארגון הכי גדול במדינה מי יכול עליו מי...הממשלה לא הייתה משחקת איתנו...בעזרת הסכמים עם יבואנים סורים ורשתות מסחר היינו מורידים את יוקר המחיה לנכים..ועוד ועוד...
ותראה איך זה היום..ככל שהמאבק ממשיך כך מקבלים פחות ופחות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חלום אבוד כבר

&nbsp
הייתי פעם גם בישיבה של נכים...כל אחד משך לכיוון שלו פשוט הלכתי אמרתי אני לא חלק...
&nbsp
השאלה מה עושים כעת?...יש בכלל מה?

yoelbeker

New member
לדעתי האישית בלי ארגון יציג כלום!!!!

לא יכול להיות שכל בוקר תקום קבוצה חדשה שתחליט מה טוב בשבילך..מבלי שבחרת בה..מבלי שיש לה נסיון בצרכים היחודיים של הקבוצות השונות של נכויות..מבלי שיש לה ניסיון ניהולי במשא ומתן..ניסיון מקצועי ועוד....
תבין...לנהל משא ומתן זה מקצוע....לפני המשא ומתן אתה צריך להתכונן, להכין ניירות עבודה, סימולציות..ואת זה אף אחד לא עשה ולא יודע לעשות...

למעלה