``הלילה ארבתי.....``

``הלילה ארבתי.....``

הלילה ארבתי על חדרך ואראך שממה החרשת: בעיניך הנבוכות בחלון נשמתך האובדה ביקשת ביקשת את גמול חסד נעוריך ואת לא ראית,אהובתי, כי כיונה חרדה בחלונך התחבטה,התלבטה נשמתי. ``על השחיטה..`` שמים,בקשו רחמים עלי! אם-יש בכם אל ולאל בכם נתיב ואני לא מצאתיו התפללו אתם עלי! אני-לבי מת ואין עוד תפלה בשפתי, וכבר אזלת יד אף אין תקווה עוד עד-מתי,עד-אנה,עד-מתי? התלין!הא צואר-קום שחט! ערפני ככלב,לך זרוע עם קרדום, וכל הארץ לי גרדום ואנחנו-אנחנו המעט! דמי מותר הך קדקוד,ויזנק דם רצח, דם יונק ושב על כותנתך ולא ימח לנצח,לנצח. ואם יש צדק יופע מיד! אך אם אחרי השמדי מתחת רקיע הצדק יופיע ימוגר-נא כסאו לעד! וברשע עולמים שמים ימקו: אך אתם לכו,גדים,בחמסכם זה ובדמכם חיו והנקו. וארור האומר:נקום! נקמה כזאת,נקמת דם ילד קטן עוד לא-ברא השטן ויקוב הדם את-התהום! ויקב הדם תהמות מחשכים, ואכל בחושך וחתר שם כל מוסדות הארץ הנמקים. ננננננניייייייקקקקקקקקק

מחרוזת שירי ביאליק :)

מצאתי משמעות מיוחדת לסדר שבחרת להציג שירים אלה אך תוהה אני אם אכן היתה לכך משמעות... ולמה בחרת להביא אותם לא תחת שם המשורר (שלהבא אני מבקשת שתעשה כן) אלא תחת הכינוי/ שם שלך ? האם יש כאן הזדהות בתכנים... האם מתייסר אתה בשל אהבה נכזבת ??? כמה שאלות ולאלהים בינתיים פיתרונים ;-) אשמח אם תענה לתהיותי ענבל

למעלה