הלילה בטיסת לילה (בין ראשון לשני)

hilagilady

New member
הלילה בטיסת לילה (בין ראשון לשני)

הלילה שבין ראשון לשני (הלילה הזה)
שעה ראשונה 00:00-01:00 אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב בנאי וסובול עם שגיא צורף ואלעד כהן - משהו בה אביתר בנאי- חלון אפרת בן צור - צוללת (בהופעה) רועי נשיא- אור בור דיואלט- מנצ'סטר יונייטד נושאי המגבעת- נושאי המגבעת ריר- הנוקם נקם גבריאל בלחסן- העוקד הנעקד והמזבח אלג'יר- קיטש פונץ'- נער מאור כהן- אני זוכר את הכל הבליינים- בטלפון- בהופעה בבמה המרכזית זקני צפת- שישי שבת (בהופעה) אביב גפן- אור הירח (בהופעה ערד93) שעה שניה 01:00-02:00 Blackfield- Once היהודים- ג'קי LIVE MENS REA- ABANDONED אמסטפ- אין קץ לילדות ברי סחרוף- עיר של קיץ העברית- קיץ שרון הולצמן- זהב איגי וקסמן- משחקת עם בובות - בהופעה במצעד מטרופולין- מלאכים - בהופעה בזאפה קורין אלאל- מדרגות יאיר קז - 3 VOLTS PAPA PROJECT- מוזמביק PITCHBEND- DOUBLE MEANING שעה שלישית 02:00-03:00 הקליק- אל תדליקו לי נר ג'ירפות - קל ג'ירפות- קשה לי הדג נחש- רק פה שאנן סטריט עם חוה אלברשטיין- נפשי חוה אלברשטיין- סולם (בהופעה) יהודה פוליקר- איך קוראים לאהבה שלי גידי גוב ואתי אנקרי- פנים אל מול פנים (בהופעה) אתי אנקרי- עד מתי אלון אולארצ'יק- ניו יורק דני סנדרסון ושלומי שבן- ילד מזדקן (בהופעה) שלומי שבן- מוכן לאהבה אלעד עוזרי- fall גבע אלון- DAYS OF HUNGER דנה ברגר- בוכה לך (בהופעה בכסאות מוסיקליים) שעה רביעית 03:00-04:00 ברי סחרוף- הדמעות של לילי (אקוסטי) נקמת הטרקטור- משחק של דמעות (אקוסטית) רונה קינן- עיניים זרות שרון מולדאבי - העיניים של אמא יהודית רביץ- את עושה אותי אמא - בהופעה מירי מסיקה- שירה שלום חנוך- אהבת נעורי מוש בן ארי- את (בהופעה במבוקשים) אריאל זילבר- מסך עשן יונתן רזאל- סך הכל בית הבובות- עד שבאת עידית אשל- עד שתחזור יוסי פרץ- לפעמים אני בוכה שונרא- לבן על לבן דן תורן וחמי רודנר- אימפריות נופלות לאט (בהופעה) חמי רודנר- הברית שצריך לחדש שעה חמישית 04:00-05:00 איפה הילד- גלגל את החלום בן ארצי- לחיות את החלום יהלי סובול - לא יכול בלי זה מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העיניים אפרת גוש- מודה אני אביגייל רוז- ואולי אריאלה עדוי- אל תאמר מילה דנה עדיני- הבובה זהבה (בהופעה) אריק לביא- זה קורה - רמיקס פוליאנה פרנק פוליאנה פרנק- הגלות (בהופעה) טובה גרטנר- אם מלאכים דודי לוי - מלאך עופר שמואלי- מלאך קטן הרידינג ג- נסיעה שעה שישית 05:00-06:00 ארז לב ארי- צדק לאה שבת- אי דודו טסה- היה לי חבר היה לי אח ריטה- מה חשוב היום (בהופעה) אחינועם ניני- THE BEAUTY OF THAT בועז מעודה- מזמור לילה (בהופעה) קובי אפללו - שיר געגועים שימעונה- שימעונה דויד ברוזה- ME VOY (אני הולך) גוסטו מוריס מדיוני וקוז'ו מארחים את דיוויד ברוזה- האשה שאיתי גוסטו- שיר עצוב של זוהר יהודה מסס- לא רוצה להאמין עובדיה חממה- עד שלא אלמד אותך לאהוב בין השמשות- יש שם בלב גד אלבז- על נהרות בבל צפיה והאזנה נעימות, הילה

למעלה