הלילה במסגרת נדודי השינה נחתתי על תוכניתו

fatfat

New member
הלילה במסגרת נדודי השינה נחתתי על תוכניתו

של דר' פיל. בין המשתתפים הפעם היתה משפחה שאימצה זוג תאומים מרוסיה, (יתכן שאימצה עוד ילדים כי דיברו על משפחה עם ששה ילדים). אחד מהתאומים הפגין התנהגות מאוד בעייתית בעיני אמו ובתגובה לשקרים שלו היא נהגה לשים לו חריף על הלשון ולעשות לו מקלחות קרות. האם עצמה שלחה קלטת בה היא מוסרטת עושה זאת. הראו איך בעקבות התערבות של דר' פיל שקישר אותה עם אנשי מקצוע שונים חל שיפור במצב.

תוך כדי אחד המומחים הסבר כיצד העבר של התאומים שגדלו עד גיל חמש בבית הילדים ברוסיה משפיע על חייהם והתנהגותם בהווה. למשל את השקרים של הילד הסביר בכך שמשקר על מנת לחפות על אחיו התאום, שכנראה היה החלש מבין השננים בבית הילדים וזו התנהגות השרדותית שלמד. כך גם את הגניבות של האוכל ודברים אחרים, האימפולסיביות וקשיי הלמידה. אבל מה שהכי מצא חן בעיני היה המשפט שאמר שילדים שאומצו לא יודעים מה זה לחיות בתוך משפחה ומה המשמעות של משפחה ואת זה צריך ללמד אותם.

ואגב באותה תוכנית פירסמו תוצאות של סקר שערכו בקרב הצופים בתוכנית ושליש מהם סיפרו שגם הם נוהגים לשים לילד חריף בפה כשיטת חינוך. נמצא שזו שיטת חינוך רווחת במדינות הדרום.

Daria34

New member
האימא הזו בעקבות התוכנית נאשמת ב-Child abuse

ומקבלת מאסר על תנאי וקנס.
היא הענישה אותו על זה ששיקר לה על התנהגות לא טובה בבית הספר.
כול מה שתיארת גם עושים ילדים שגדלים עם מי שילד אותם.

fatfat

New member
לפי מה שנאמר היום גם שירותי הרווחה וגם מפיקי

התוכנית וגם המומחים שעבדו עם האם ואפילו נציגים מרוסיה לא היתה התרשמות שמדובר באם מתעללת אלא בהתנהגות הורית לא נאותה וכישורים הוריים לא מפותחים. האם תואשם בדרגה קלה של התנהגת הורית לא ראויה. המומחים שעבדו עם האם דיברו על יכולת טובה שלה לשיתוף פעולה ולשינוי

Daria34

New member
זה לא נכון!!את שוכחת כול אמריקה ראתה את זה

אנשים רתחו!!מצאת לך עובדי הרווחה!!
את חושבת שזו אימא נורמלית שבשביל להתקבל לתוכנית מבקשת מהבת שלה לצלם אותה מענישה את הבן שלה??
ברוסיה רותחים על הגזר דין שלה!!
מה שהיא עשתה זה היא השפילה את עצמה ואת הבן שלה לעיני המצלמות....ועוד לתוכנית של ד"ר
פיל...

Daria34

New member
צ"ל דר' פיל שהוא האחרון שצריך לפנות אליו

לעזרה ועוד מול המסכים שכול העולם רואה...

fatfat

New member
אני לא מתווכחת על מה שאני לא יודעת

אני כותבת מה שהיה בתוכנית היום שכלל גם מעקב אחריה אחרי מספר חודשים.

משתפרת

New member
תוכנית כזו יכולה לגרום נדודי שינה חמורים

ממש לא מומלץ לצפות בה כשכבר ממילא קשה לך להרדם... מצרפת קישור לתוכן של התוכנית. אזהרה: יש שם קישור לסרטון בן 3 דקות בערך. לא לבעלי לב חלש
לפי הכתוב הילד אובחן כלוקה ב- RAD. אני חושבת שהאמא לוקה בזה בדרגת חומרה גבוהה הרבה יותר...

הזדעזעתי קשות !!!

הסרטון אכן קשה לצפייה.
הפסקתי באמצע כי לא עמדתי בקצב הלב שלי ובפחד שחשתי בהזדהות עם הילד.

יש לי תחושה קשה מהקריאה של מה שרשמתן כאן שזה 'מקרה לייט של הורות לקויה'.
זו התעללות והשפלה גדולה מאוד של ילדון שתלוי לחלוטין באמא הזו.

זה לא חינוך, זו הפגנת כח, זה נסיון לאילוף בלי לראות את הילד כלל.

גם אני הייתי ממשיכה לשקר אם כל טעות שלי הייתה מסתיימת בכוויה בפה ובמקלחות קרות
(לזכרוני האם לובשת סוודר בזמן המקלחת הקרה שהיא כופה על הילד).
גם אני הייתי מביעה את הכעס, התסכול והפחד שלי באלימות ובהתנהגות א-סוציאלית במצב כזה.

חשתי את ה'ציטנות' של הילד מתוך פחד, את החזרה שלו על הבטחות לדברים שאינו יכול לשלוט בהם
והתכווצתי כולי בכאב של חמלה על הפשוש הקטן הזה. חיים בטרור.

שלא לדבר על כך שהאם לא 'נסחפה בכעסה' אלא טרחה לצלם, להתגאות ללא כל הבנה שמה שהיא
עושה שגוי, מופרע ואכזרי.

מקווה שימוצה הדין עם הורים כאלה.

(וכל זה עוד בלי להתייחס לכך שהילד אומץ... !!! עם כל הקושי הרגשי שלו המשתמע מכך).

נשארתי מזועזעת וכואבת.

הילד עם סווטשרט

לא האימא, היא עם חולצה קצרה. כנראה הכעס מחמם אותה מספיק.
אני בטוחה גם שזו לא הפעם היחידה שהיא עשתה את זה למען כניסה לתכנית.
הילד מדקלם היטב את מה שהוא עומד לחטוף.

נוני 75

New member
ד"ר פיל

נשים יקרות בתור צופה אדוקה לשעבר -תזהרו מצפייה בתוכניות שלו, במקרה הנ"ל -במקרה מדובר בילד מאומץ, הוא מביא לאולפן שלו סיפורים מזעזעים על התעללות של הורים, ילדים שמנסים להתאבד , ילדות שבגיל 12 בהריון וצרות נוראיות -ובמבטא הדרומי וקולו המאיים הוא מבטיח לפתור את הבעיות. למען בריאות נפשכם התרחקו מהתוכניות שלו .

ד"א האיש עצמו הוא מניפולטור לא קטן שרודה בעובדיו, רימה בעברו את שותפתו לתוכנית וכו .

לכו לראות תוכניות רגועות יותר, נגיד האח הגדול

Daria34

New member
"יש לי תחושה קשה מהקריאה של מה שרשמתן כאן"?

אני לא רשמתי שזו מקרה לייט של הורות לקויה.
אני הגבתי בערך כמוך.
זו פאטפאט שרשמה את התגובה הזו בלבד.

למעלה