הלילה. ברזילי. שרשור התייצבות.

Nechi Nech

New member
הלילה. ברזילי. שרשור התייצבות.

כי אתם צריכים להיות שם..*קללה ג'מייקנית*.. הערב. הופעות. ראפרים. מיקרופון. מסיבה. היפהופ. והרבה. ברזילי. רח' הרכב 3. כניסה 30 ש"ח (עדיין אפשר להירשם אצלי ב20 ש"ח. שלחו מסר) אורחים מיוחדים. מי שבא שיצרח.

K C

New member
זה המסר

ועוד כמה תווים..

esvee

New member
שם. עם הגיטרה. והמגבר. והמיקרופון. והערסים.

קצת יותר פרטים

כי אחרי הכל, אנחנו רוצים שיותר מרק החברים של נצ'י יגיעו לשם: בין המופיעים יעלו: אמ-16 (שזכה באינספור תחרויות פריסטייל) ואלמו פרודוקס - ההרכב של חביב הפורום נצ'י נץ' שעושים דאנסהול משובח. EsVee הפקות - החבר'ה של מעגל הפריסטייל הראשל"צי הכוללים את עוז (שמוציא בימים אלה את אלבומו הראשון "ואז הגיע תורי"), בלאקאאוט (אמסי עם פלואו מטורף שעובד על אלבום המשלב היפ הופ ורוק, אמ-16 קורא לו "טוויסטה הישראלי"), דורון די-ביט וכמובן המאסטרו EsVee על הגיטרות. פאנתי חסיד - מלך הFאנק של ירושלים
, בהופעה שתשרוף לכם את הגבות. ואיך אפשר בלי הצמד הכי חם בהיפ הופ של היום - פלד ואורטגה את עמדת הדי ג''יים יתפסו האמ סיז עצמם כאשר פלד,( פלד ואורטגה ) ונצ'י נץ' (פרודוקס) יתקלטו על עמדת הדי ג'יי את כל מה שרק יגרום לכם לזוז! אז לפני שהם מתפוצצים לכם בפנים ובאוזניים אתם מוזמנים לבדוק את החבר'ה החדשים על הבלוק ולא לשכוח איפה שמעתם אותם בפעם הראשונה! ברזילי - רח' הרכב 13 (אחת הפניות מרח' המסגר, 2 דקות מתחנה מרכזית) תל אביב. פתיחת שערים ב22:00 - מומלץ להגיע מוקדם...

ושוב, חשוב לציין

שאני מארח את סגול 59 באחד השירים. ותיקון קטן - נצ'י כתב "רח' הרכב 3" אני כתבתי "13" לא בטוח לגבי מי צודק, אבל בכל מקרה זה רחוב ממש קצר...

Nechi Nech

New member
למעלה.

כן. יו הנה מאד מאן זה מגיע מכאן בום שאקלאקי מאד מאן לא מפוברק קום בנאדם זוז תעשה מקום, אני הייתי כאן ראשון

Poetic Death

New member
כנראה שם

יו יו יו ויאללה בלאגן בהצלחה לכל המופיעים היום! בריא על רובכם הגדול.

volatile

New member
לגמרי שם

וגם כמה נגזרות מ - 101 יראו נוכחות! תהיו שם, נראה שיהיה ערב מבטיח!

למעלה