הלילה ב-01:00 הופעה של טייק דאת בערוץ 152 בהוט. ביס זה ערוץ 121
G GeJuFan New member 1/1/11 #5 אני חייבת לציין ש... זה מאד כיף לראות הופעה חיה של זמר/להקה שאני אוהבת את שירייה ולא למצוא את עצמי חורקת את שיניי כי הקול מההופעה החיה נשמע פשוט גרוע לעומת הקול בקליפ או סינגל. אהה ו--Do what you like!!!
אני חייבת לציין ש... זה מאד כיף לראות הופעה חיה של זמר/להקה שאני אוהבת את שירייה ולא למצוא את עצמי חורקת את שיניי כי הקול מההופעה החיה נשמע פשוט גרוע לעומת הקול בקליפ או סינגל. אהה ו--Do what you like!!!
R ronaldiniho3 New member 1/1/11 #7 איזה הופעה יאללה מה הייתי נותן כדי להיות שמה / לטוס בקיץ... לעזאזל שמישהו יביא אותם לארץ!
O orlyshka1 New member 1/1/11 #8 אחחחח איזו נוסטלגיה זו הייתה... ראיתם את הדגל???? LOL אבל זו הייתה הופעה מקוצרת, קמצנים!
H Hadar07 New member 3/1/11 #9 גם אני ראיתי היה קצר מידי חבל שלא שידרו הכל. כל מה שחשבתי כשראיתי את ההופעה זה שאני לא מאמינה שעוד חצי שנה אני אהיה בדיוק באותו מקום!!! אני עוד לא קולטת בכלל.
גם אני ראיתי היה קצר מידי חבל שלא שידרו הכל. כל מה שחשבתי כשראיתי את ההופעה זה שאני לא מאמינה שעוד חצי שנה אני אהיה בדיוק באותו מקום!!! אני עוד לא קולטת בכלל.