הלילה ב1 וחצי קרה הדבר הכי חמור עד עכשיו!!

shy6

New member
הלילה ב1 וחצי קרה הדבר הכי חמור עד עכשיו!!

אינה גילתה לצבר הכל! חצי שעה אינה מספרת לו מה צריך בשביל לזכות בתוכנית, היא סיפרה לו שיוסי הכי פופלרי והסבירה לו גם למה. גם נתנה לו(לצבר) עצות איך להתנהג כדי להתחבב על הקהל. אמרה לו : "אם שיפרה ויוסי יתחרו, מי נראה לך שילך הביתה?..ברור ששיפרה" רק אחרי שהיא כבר גילתה לו הכל ההפקה קראה לה לחדר של האח הגדול

no nick 1989

New member
תכלס אבל...

מה נראה לך שהם כ"כ טיפשים שאר הדיירים שהם לא קלטו שיוסי פופלארי? הרי הקהל החזיר אותו 8 פעמים,זה לא צחוק... ובלי קשר-יוני אחד החמודים
.חבל שהוא לא נכנס לתכנית מההתחלה! ולא יודעת אם רק נדמה לי אבל נראה לי שעינב שמה עליו עין......

חמור מיזה שיוני ואינה באו לא חוקי...כי

אינה אמרה לצבר שהיא חברה טובה של דן מנו באותו שיחה בלילה ובמגביל יוני אמר לצבר שחברה המליצה להפקה אז מענין מי זו החברה ומעבר לזה איפה מי עדן בתמונה? האם זו רמאות? התשובה כן!

בהלםם

New member
תאמין לי זה נראה כבר כאילו ההפקה שלחה אותה

לדבר איתו על זה..לרמוז לו ולבלבל אותו שיצא כבר מהאדישות שלו ורנין עכשיו בשיחה עם לאון אומרת שאין מצב בחיים שתייסיר היה שולח לה תמכתב הזה והיא בכלל בסרט ששי עזר לו אולי לכתוב תמכתב חחח ממש מצחיק

קפרי

New member
כשערן התראיין בחוץ, שאלו אותו: מה קורה עם

יוסי? והוא אמר: "אחרי שראינו ששלוש פעמים נשאר למרות שהדחנו אותו, הבנו מה הסיפור", הם לא טיפשים שם אבל לא כולם יכולים להיות משהו אחר למרות זאת.

ordiki

New member
בקשר ליוסי כולם יודעים

אבל בקשר לכל השאר ניתן רק לשער אבל זה לא ברור בכלל.

שונית 7

New member
אפרופו ערן

יש כתבה מאוד מענינת עם המודחים: אשר ,נעמה ערן קרן ושי ..בהחלט שווה קריאה... אני כל הזמן חשבתי על המחיר שכולם ישלמו אחרי שיצאו מהתכנית וזה כבר נראה לעין... לדעתי אשר וערן כבר משלמים מבחינת עבודה ומבחינה ציבורית... ולדעתי גם צבר ובמיוחד שיפרה ישלמו מחיר כבד גם מבחינה נפשית.. היחידי שלדעתי הרוויח לא מעט נקודות מבחינה ציבורית הוא ליאון אבל אני חושבת שמבחינה נפשית הוא ישלם את המחיר הכי יקר ....והוא גם אמר באיזה שהוא שלב שנראה לו שהוא יצטרך טיפול פסיכולוגי אחרי התכנית.. וד"א שתי נקודות על שי: הוא יוצא ממש מגעיל גם בכתבה בדיוק כמו בתכנית ולדעתי אף בן אדם עם שכל לא יעשה איתו עסקים אבל מה שכן טיפש הוא לא והיה ברור לו שיוסי מהווה איום רציני ומעריך את יוסי כחכם והוא אומר שבנסיבות אחרות יכלו אפילו להיות חברים..

איזה מחיר אשר הולך לשלם?

מבחינת עבודה? לא קראתי את הכתבה, אבל אני מבין את המחיר שערן ישלם. דובר על זה רבות. אבל אשר??? חשבתי לתומי שבטבריה אוהבים אשנבאי דואר דתיים.

שונית 7

New member
כתבת שער מהיום בפנאי פלוס

בעצם מאתמול (מנויי ידיעות מקבלים פנאי פלוס ביום חמישי) הכותרת בשער:דברים שרואים משם-ראיון קבוצתי ראשון שי ממשיך עם האגרסיביות,אשר נכנס בבובליל,ערן מלכלך על איתי, קרן מגלה סודות מהשירותים ונעמה חושבת שעינב היא מנהיגת הבית. מודחי ה"אח הגדול ממשיכים להתנהג בהתאם. בקיצור כתבה די ארוכה,סליחה שאני לא יכולה לצטט הכל, יש תמונת שער של הם ובהחלט שווה קריאה

הילית111

New member
היא אמרה לו כמה "אוהבים" את שיפרה

מענין אם היא אמרה לו כמה לא סובלים את הקסדה שיפרה

juspan

New member
בחלק של שפרה היא באמת נורא גמגמה, לראשונה

היא לא ידעה בדיוק מה להגיד עליה, מה שחושבים עליה בחוץ כביכול, וקשקשה משהו ששפרה היא לכאורה (הטייפקאסט של) האישה הכי נורמלית בבית.
אני מניחה שהיא רצתה להגיד כאן משהו על "תרבותיות" "השכלה" כביכול וכל סיפור המחנות (אם התייחסה לכך שכרגע הנשים בבית חוץ ממנה הן 2 הלא פרידמניות בעליל עם הפיוז הקצר וונסה ועינב + נסיכה ערביה) אבל יצא לאינה עקום נורא. זה בטוח בלבל את צבר, הוא עוד עלול לחשוב בגלל זה ששפרה מצטיירת בבית כבחורה סולידית, טובה, "נורמלית" נו, מה שכמובן מצטייר לחצי עם לפחות ההפך הגמור. ואם לאו דווקא טובה אז אולי משעממת שלא מעוררת יותר מדי רגשות - שזה גם לא נכון כמובן.

דודויו

New member
גם אני שמעתי, הולכים להעניש אותם.

ההפקה חייבת להעניש אותם, אינה אמרה לצבר שאת יוסי מחזירים 8 פעמיים צבר ענה לה שגם את שפרה החזירו הרבה פעמיים וכיאלו אי אפשר לדעת מי באמת יותר פופלארי ומי קיבל יותר אסמסים. אז אינה אמרה "אם זה יוסי נגד שפרה יוסי לא ילך". אינה סיפרה לצבר בדיוק כל מה שהולך בחוץ, היא אמרה לצבר שהוא משעמם מדי והקהל לא אוהב אותו והוא צריך לשנות קו. ועוד הרבה דברים..... שיחה של איזה חצי שעה...אם על זה לא מענישים אז אני לא יודע כבר על מה כן. אין יותר ברור מזה... אם צ"ש ההפקה הבינה לבד על מה מדובר, אני בטוח שאחרי שישמעו את השיחה הזאת הולכים לקבל עונש חמור. אינה עברה על הכלל הכי חשוב של הדיירים שהגיעו מבחוץ, צבר שיתף פעולה וקיבל מידע חשוב מאוד שיוסי הוא האוהב הקהל. אינה בפירוש רמזה ואמרה אין ספור פעמיים שיוסי הדמות הכי פופלרית בוילה. צבר ואינה על הגריל ביום ראשון, צבר אולי יהיה שם בכל מקרה. אינה חייבת להעינש. האח הגדול קרא לה שתתחיל לסתום את הפה כבר, אבל גם בסוויטה כבר קיבלה הזהרה. צבר היחיד בוילה שיודע עכשיו מידע כל כך חשוב מבחוץ והוא אמור להעינש גם על זה ועל שיתוף הפעולה.

א ו ח נ ה

New member
הכי גדול זה שצבר נחנק

בהתחלה הוא חייך כשהיא אמרה לו "מה עשית פה 60 יום?", אבל בסוף כשהיא כבר לא השאירה לו שום קצה קצהו של ספק שיוסי הוא הכי פופולרי ושבעצם אין לו (לצבר) יותר מידי סיכוי לזכות במיליון כל החיוך נמחק לו. מה שאהבתי בשיחה זה שהיא החזירה את צבר למימדים הטבעיים שלו: אדם מתנשא ומשעמם עם צבע אחד לאורך 60 יום שהצופים לא זוכרים כלום ממנו פרט לזה שהוא עורך דין. היא כמו כן סימנה לו את יוסי וליאון כבולטים ביותר. ומעבר לכך: אין מה לעשות, אופי זה אופי צבר לא יכול להיות בולט כי הוא לא, הוא לא יכול להיות משעשע כי הוא לא, והוא לא יכול לסחוף המונים שיתאהבו בו כי אין לו את זה באישיות. מה שבטוח, פוסטמינה טיפשה ברמות ולא רגועה בכלל.

עינת י

New member
צבר לא עורך דין

הוא למד משפטים אבל עוד רחוק מאוד מלהיות עורך דין (סטאג', בחינות קשות) מה שכן הוא חי בסרט אם הןא חושב שהוא יזכה הקקטוס היבש הזה

קפרי

New member
הוא כן יצליח, הוא איכותי, הוא נראה ונשמע כך ל

למבינים (לא כאן) אני מכירה פחות איכותיים שהצליחו לכן הוא יצליח, מעבר שאני נאלצת,: הוא נאה - אפילו עינב נדלקה עליו באיזה אופן, הוא נעים הליכות - אפילו כשפנה ליוסי, דיבר רהוט ובשקט, הוא משכיל והעובדה שאתם מזכירים את זה כל פעם , רק מוכיחה שזה מפוצץ כמה כאלה בפורום שמהטוב עושים רע (מכירים את אלה שעושים דרמה ושחור מלבן?).

עינת י

New member
../images/Emo6.gifלמבינים? למה מי את בכלל שתגידי מי מבין ומי

לא? חייבת לציין ששהודעות שלך פתטיות להחריד
חביבתי תפסיקי להתנשא (אולי את מזדהה עם המתנשאים בגלל זה את כזו) את לא יודעת מי כותב כאן ומה הבנתו, מה השכלתו של כל אחד ומה חוכמתו (ובתור אחת עם תואר אני אומרת לך שיש אנשים עם השכלה שהם טפשים ורעים מאלה שהם חסרים בה)

למעלה