הלילה הוא ידידו הטוב.....

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
הלילה הוא ידידו הטוב.....

הלילה הוא שלי ורק שלי.... היום היתפרקתי עם חברה קצת לא הרבה כמה אפשר להעמיס עלייה ולספר לה מה אני מרגיש היא הרי צריכה להיות חזקה מה היא צריכה גם אותי אז נתתי לה קצת ממש קצת ממה שאני מרגיש וזה עזר לי אך מה זה עשה לה? לא יודע ולא אדע האם זה פייר? אני לא חושב אז אמשיך להתמודד לבד כי הלבד שלי יודע כמה הןא יכול לספוג ושל אחרים ..אני לא אחרים יו כמה קשה ..וכמה קל האם אני לא עצוב ולא כואב? האם השבר הוא בלב ולמה זה לא יוצא כמו שאני רוצה? האם שכחתי ? האם אני חזק? וכמה זמן זה עוד יקח? השק אולי היתרוקן קצת ומתמלא לאט לאט הדמעות כבר יתייבשו לא נוזלות כבר הרבה לפני הבכי אני צוחק וזה עובר ,מיתאפק? כל שיר כל מילה כל הברה פיתאום נראית אחרת-יש לי כבר שפה אחרת? עוד לא הגיע השלושים ואני ממשיך בחיים אחרים האם הרגשות לא נעלמים? האם חשק ורצון לאהוב ולהיות נאהב זאת אשמה? האם מותר לי? האם אפשר? לא מתמוטט לא נופל פיתאום .... יש לי חשק לחיות יותר ,למצות עד תום, לנצל כל דקה כל שניה לאהבה להרגשה האם זאת את אהובה שדוחפת מלמעלה שאומרת לי תמשיך אני איתך אל תפסיק תחיה במקומי תמשיך הלאה טוב לראות אותך צןחק -אמרו לי היום אבל אני צוחק כל הזמן ,כי אם לא אצחק .. אני אבכה.לא ישנתי עדיין במיטה שלנו ... מידי פעם שם ראש וזהו ... אבל שהדיסקמן על הראש והשיר מתנגן פתאום בום........גודש הכאב... והדמעות מתפרצות מעצמם... והילדים רגישים כמו ראדר רק מרגישים.. וכבר באים ואז בבת אחת א נ י ============ ח ז ק

למעלה