הלילה הזה הולך להיות קשה אצלי

הלילה הזה הולך להיות קשה אצלי../images/Emo29.gif../images/Emo10.gif

אפילו ידיד שלי שחשבתי שאנחנו כמו אחים פתאום לא יכול להגיע לשבת איתי קצת ממש עצוב להיות לבד הלילה כאן אפילו דודה שלי לא בבית רק בעלה ואנ כאן לבד צריכה להילחם בלילה "לפני" בחושך הזה , חברות הרבה אין לי ורובן עסוקות או נשואות ואין לי לאן ללכת הלילה חשבתי אולי ללכת לבד לים אבל אני קצת חלשה כי יש לי חום והקאות ואני לא ממש יכולה לצאת לבד בחוץ אני עוד עלולה ליפול מהרגליים. הידיד הזה שלי כמו "אח " שלי מזה כמה שנים צריך להתבייש לא להיות איתי דווקא ביום הזה. ממש פגועה ממנו. שיהיה לכולכם לילה טוב

ילדה יקרה ונפלאה

אם הייתי יכולה, הייתי באה להיות שם לצידך אפילו שלא מכירות, אבל מי כמוני שיודעת ואת יודעת שדווקא עם זרים בשעות כאלו הכי נוח. אך אני עם הפיג´מה, ובדרך למיטה... ומתוקה שתדעי, אפילו שאנחנו לא מכירות. אם תרצי לדבר, אם תרצי הכל... אני פה. שהלילה הזה, אם כל מה שקשה, שיעבור עלייך בצורה קסומה... בידידות חוקרת

חוקרת שיהיה לך לילה מקסים כמוך../images/Emo25.gif

ותןדה על הכל באמת זה ממש מרגש. לילה מקסים עם חלומות נעימים אוהבת אותך תמיד תודה שוב על הכל היום. זה חיזק ועודד אותי.

חיה 35

New member
היי אליני נשמה מתוקה../images/Emo24.gif

כרגע חזרתי מאירוע! כל הזמן היית איתי ולא יצאת מראשי. הייתי בבר מצוה של מרוקאים והיה טקס של חינה. אומרים חינה זה סימן של שמחה, אז באותו רגע התפללתי למענך שאלוהים יביא לך שמחה ואושר, שויון נפש. תגידי לי איך את מרגישה!! ביקשתי מכמה חברים שלי שלא בפורום לשלוח לך אנרגיות רייקי. תמשיכי עם התמציות זה מאוד יעזור לך. אני כאן הלואי שהייתי יכולה להגיע אליך ולתת לך חיבוק גדול אבל לצערי את בחיפה ואני בחולון. אבל מתוקה הלב שלי איתך. תשלחי לי מסר תגידי איך את אם תרצי נוכל להיפגש בצאט. מחכה למסר ממך. הרבה חיבוקים ונשיקות רויה

מה פתאום את לא לבד אני פה../images/Emo24.gif

מה פתאום את לא לבד אני פה איתך כל הלילה לא סוגרת עין לרגע,אני נשארת איתך את תנסי לישון קצת ,לצבור כוח ומתי שתרצי לדבר איתי אני פה מול המחשב במסרים או בICQ
מכל ה

אתם מקסימות אין לי מילים../images/Emo12.gifמחייכת

תודה לכולכם אני חושבת שאלך לישון עקב כל האנרגיותהחיובת והרייקי שחיה שלחה לי אני שמחה שנהנית באירוע חיה אני שלחתי לך ע כשיו ממש עכשיו מסר ארוך מאוד עם דמעות יבשות אני ניכנסת למיטה ואמא שומרת עלי מלמעלה , אתן יכולות להתנחם בצרות שלי שקשה לכן.ם אני עדין יבוא לכאן תמיד ויכתוב ו יגי ב ו יעודד אני כל כך עייפה עכשיו פתאום ככה. אלוהים יגמור לכם ולכן אתם אנשים כל כך טובים מלאי רצון לעזור לתמצוך לעודד מילה טובה שווה זהב. לא אשכח לכולכם את זה חיה מוזה אישה אורחת רוני וכל השאר סליחה מי ששכחתי.

לילה טוב חמודה-לכי לישון../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gif

אני לומדת כל הלילה במחשב,אם את רוצה לדבר איתי אין בעיה.

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif

לא לבד תהיי הלילה בשבילך ילדה מתוקה שכואבת כל כך : שלושה כוכבים בשמי הלילה לך הם מאירים אותך הם שומרים שלושה כוכבים שם למעלה קרן אור מיוחדת לכל אחד מהם קרני אור כוכבים נשלחות לעברך שלושה כוכבים נדלקו בשמים הביטי למעלה - הם שם בשבילך שלושה כוכבי מרום נוצצים במרום כל לילה עוטפים אותך באהבה שולחים לך חיבוק ליטוף נשיקה בשניה לפני שאת עינייך תעצמי וזאת כדי שתחלמי על מלאכים שלושה כוכבים שם למעלה שמים שחורים מאירים שלושה כוכבים בשמים את נושאת כל אחד מהם בליבך שלושה כוכבים בשמים שומרים עליך עכשיו לבד לא תהיי הלילה לבד לא תהיי לעולם .

חיה 35

New member
שרון נראה לי...

שהלכה לישון שלחתי לה עם הרבה נשים מפורום רייקי אנרגיות. מקווה שתישן כל הלילה שיהיה לה הרבה כוח למחר. השיר שלך מדהים
שיהיה לכולנו לילה טוב וחלומות פז אוהבת ומחבקת

זהו חברים מכאן למיטה אני נירדמת../images/Emo29.gif

תודה ומחר אני יספר לכם את הכל אני חושבת לילה טוב אני עוצמת עינים לא רואה כבר כלום לילה טוב אנשיםיקרים שלי ומדהימים\ות

אלין המתוקה!

אני לרוב לא מגיבה פה כי אני לא מרגישה שיש לי מה להוסיף לדברים המקסימים שכותבים פה, וגם הפעם אני רואה שקיבלת המון המון עידוד, אבל בכל זאת הרגשתי צורך לשלוח לך מילה חמה, והמון המון אנרגיה חמה ועוטפת שתלווה אותך הלילה ומחר ביום הקשה הזה, ובכלל בחיים, אני מאחלת לך שלא תדעי עוד צער!! מכל הלב!

למעלה