הלילה זה הלוטו 97 מיליון דולר

billc

New member
הלילה זה הלוטו 97 מיליון דולר

יהיה 4 כרטיסים 1 כרטיס עם העבודה ( כל אחד מקבל שליש) 1 כרטיס עם חברי הפורום (כל אחד מחברי הפורום מקבל 200 אלף דולר) 1 כרטיס עם מירב ( מירב מקבלת מיליון דולר) 1 כרטיס עם חבר פורום אחר (מקבל מיליון שקל) כמה דברים: אם אתם לא שייכים לכרטיס הזוכה אתם מקבלים "נעליים" עכשיו גיליתי שאם אני לוקח את כל הכסף במכה אחת אני מפסיד מיד 50% ולאחר מיסים עוד 40% בערך נשאר רבע. אז אם אני מחליט לקחת את כל הכסף לא במיידי, אז יכול להיות שאתן לכם אותו בתשלומים

Downy

New member
הבהרה...

לפני שאתה עושה את כל החישובים האלה. אין חוק שאומר כי אם אינך אזרח אמריקאי, אינך יכול לקבל את כסף?

לא, אין חוק כזה,

למעשה, במרילנד, בהגרלה הראשונה שנערכה (שהכילה 50 מיליון דולר בקופתה), זכה בחור ישראלי ! מאז הוא הפך לאמריקאי....

אין שום קשר,

שוהים לא חוקיים\אזרחים, כל מי שממלא טופס זכיה משתתף בהגרלה. ותאמיני או לא, אבל "שוהה לא חוקי" שיזכה בסכום משמעותי, יגלה שפתאום נהיה נורא קל להגר לכל מדינה שבה יחפוץ.

אני לא בטוח שזה מדויק...

ה"מיסים" שלוקחים על הזכיה מחושבים לפי סכום אחד, אך במידה וישנם מספר זוכים, סכום המיסים משתנה, (שוב, אני לא 100% סגור על זה שאני זוכר בדיוק, אבל אדם שהייתי גר אצלו והוא רואה חשבון מאד בעל שם, אמר לי פעם בשיחת כבדרך אגב, שאם זוכים, שווה תמיד להצהיר על שותפות עם מספר גבוה של אנשים, כך אחוז המיסים יורד, (כמובן שכדאי מאד שה"שותפים" יהיו משפחה מדרגה ראשונה.... אחת השותפים עלולים לבקש את חלקם בשותפות....)

Downy

New member
הוא גם אינו מקבל את כל הכסף....

הכסף יחולק למשך שנה או יותר.

לא בהכרח,

יש לו אופציה לקבל את הכסף בתשלומים, או לקבל את כל הזכייה ב"מכה" אחת, אך לשלם מיסים גבוהים,

billc

New member
דיברתי עם מישהי היום על זה

יש לעשות הפרדה בין מיסים לבין לקחת את כל הסכום במכה אחת או בתשלומים אלו שני דברים שלא קשורים אחד לשני 1. אם אתה לוקח את הכל במכה אחת, אתה מקבל רק חצי ,אם בתשלומים אז אתה מקבל הסכום 2. מיסים נושא בפני עצמו. המס המקסימלי בארה"ב הוא 40% ובסכומים האלה זה לא משנה אם אני אקח הכל במכה אחת או בתשלומים הסכום בשניהם יהיה מספיק גבוה שיגבו ממך 40% מסקנות: כל הסכום במכה אחת: 50% הפסד מידי. ממה שנשאר 40% מס כל הסכום בתשלומים: מפסיד רק 40%.

billc

New member
You all suck in this game../images/Emo3.gif

אף אחד לא זכה בפרס הראשון והשני, הפרס עולה ל111 מיליון דולר לא רק שלא זכינו בפרס הראשון מילאתי 4 כרטיסים עם ארבע קבוצות אנשים ואפילו מספר אחד לא קלעתם בול
מסקנה: אל תעלו לאותו מטוס , עם המזל שלכם אתם מכניסים לסיכון אזרחים חפים מפשע

איך זה שבפעם האחרונה שהמספרים

לא עלו בגורל היית די מאושר כי (לטענתך) זה מגדיל להם את הסיכוי לעלות בהגרלה הבאה?
לפי התאוריה הזו אתה צריך להיות אקסטטי!

billy milligan

New member
סטטיסטית זה לא נכון

ככול שתנסה יותר, כך הסיכוי לזכות יותר קטן. ואל תבקשו הסבר כי אני ממש לא זוכר את המטמטיקה הדרושה

למעלה