הלילה זה מתחיל!! ציפורי לילה!!!

טיפטיפי

New member
הלילה זה מתחיל!! ציפורי לילה!!!

מעניין אם הוא לא יבריז גם הפעם... מישהו מתכוון להאזין חוץ ממני??? מילי... מקווה שבסוף התבטל הטיול...

מילי17

New member
היום!!!!!../images/Emo125.gif ../images/Emo66.gif

בשתיים עשרה אפס שבע. גלי צה"ל. אני שם.
. ולמי שלא יודע יש שידורים חיים מהאולפן של גלי צה"ל. לילה מקסים לכולם.
מילי.

יחיאב

New member
אני מקליט

אני לא יכול להרשות לעצמי להישאר ער בשעות כאלה. יש תוכנה שמקליטה את שידורי הרדיו באינטרנט. אחלה דבר שבעולם.

טיפטיפי

New member
בוודאי שאני יודעת../images/Emo11.gif

מגיעים עם לפידים לנאות אפקה או לגלי צהל.. אין לי בעיה שנגיע לשניהם

מילי17

New member
לא יודעת מה איתך ../images/Emo11.gif

אבל עדיך יום שישי בקפה של שלום
. אני רוצה שהוא יגיד לי בעיניים ששבוע הבא הוא שם לי ש.ח.!!!!!! גררר עוד לא קנינו עיתון על מה הוא כתב היום? מקווה שיש לפחות איזה רכילות עסיסית... משהו שיפצה...

אפרופו הקפה של שלום....

את יודעת איפה בדיוק הוא נמצא? אני הבנתי שהוא באבן גבירול אבל לפני כמה זמן כשיצא לי להיות ברחוב (ומודיעין החליטו ש"לא מכניסים אותך לתחקיר הביטחוני, פעם הבאה תמלאי אותו ב4 עותקים") לא מצאתי אחד כזה....

טיפטיפי

New member
קלטתם שיאיר וליהיא הרביצו צרפתית?

היה כתוב שהם הסתובבו ונתנו ידיים (במסיבה של סיום ההפקה של חדר מלחמה ) כמו זוג מאוהב ודפקו צרפתית.... מישמישונת - לא הבנתי את הכוונה למודיעין?
משפט של יאיר מהפרק?

איזה משפט של יאיר?!

הלוואי... היה אמור להיות לי תחקיר בטחוני לפני שבועיים בערך. מודיעין עשו לי בעיות אבל הגעתי לשם בכל זאת ואז הם החליטו שאני צריכה מזה 4 עותקים ולמרות שזה היה פאק שלהם הם שלחו אותי הביתה.

אני בת 17 עוד שבועיים

הקדמתי את הצו הראשון שלי בחצי שנה אז הוא היה לי בספטמבר האחרון וחוץ מזה אני בי"ב. ומירי, לא ענית לי על השאלה!

טיפטיפי

New member
חחח.. תותחית.. ../images/Emo24.gif

אנחנו באמת צריכות לקפוץ לשם פעם.. לראות מה הוא כל כך אוהב בשקשוקה של שלום - ומי זה בכלל השלום הזה שרואה את יאיר פק"ל כל יום שישי?

למעלה