הלילה ישנתי עם מזגן...

הלילה ישנתי עם מזגן...

קפאתי מקור ולא פציתי פה. ישנתי עם מזגן כי חברה שלי, שליוותה אותי משך 12 שנה היתה מאוד חולה. היא התקשתה לנשום. ואני ישנתי עם מזגן. בשעה 16:00 אחרי הצהריים קיבלתי הודעה שהכלבה שלי לא תחיה עוד, שיש צורך להרדים אותה. כמה שניות אחר כך כבר הייתי עם הוטרינר על הקו, שיחכה לי. שלא יתן לנשמה המקסימה הזו ללכת ממני בלי פרידה. היה מאוחר מידי. היא לא עמדה בזה ומתה עוד לפני שהספיק להזריק לה. כן, אני עצובה. לא, לא ויתרתי על הפרידה ממנה. היה לי חשוב. הלכתי למרפאה, ליטפתי את הגוף הנוקשה שלה, בכיתי, נישקתי... כן, אני עדיין בוכה. בוכה משום כשכחזרתי הביתה, עם ילד האור, הוא שאל "איפה שר?" למען האמת, גם אני בשלושה ימים האחרונים שואלת איפה היא. היא כבר לא קפצה לקראתי, היא כבר לא היתה מסוגלת לנבוח כשהגעתי, רק אתמול הצליחה לכשכש מעט בזנב...וזהו! זה היה סימן החיוניות האחרון שנתנה. משם רק דעכה. זהו, 12 שנים. זה לא שהרגע הזה לא ברור, כולנו יודעים שנפרד מחיות המחמד אחרי 12-15 שנים אבל אף אחד לא מסוגל להכין אותנו לריק שהן משאירות אחריהן. שר כבר לא תהיה כאן כדי לספוג את הדמעות. שר כבר לא תהיה כאן כדי שאפתח בשבילה את השמיכה בלילה (מתוך שינה). שר כבר לא תהיה כאן כדי להציק לי כשאני יושבת ולדחוף את הראש שלה מתחת ליד שלי. שר שהיתה שלי, עד לפני ארבע וחצי שעות כבר לא תשמח לקראתי.

שיר29

New member
אהובתי......

מחבקת אותך
מחזקת אותך
אוהבת אותך המון
ולא מוצאת את המילים לנחם...... שיר

אין מילים לתאר את הרגע הזה...

אין מילים שיוכלו לנחם אותך... אני בטוח שהיא הלכה לעולמה מאושרת... שנה של אדם מדודה ל 7 שנים אצל כלב, כך שהיא הלכה לעולמה בגיל מופלג, בגיל 84... כלבים חיים תקופת חיים כזו בדיוק כמו אנשים רגילים, רק כשהם מאושרים, כשהם קמים לכל בוקר כאילו זה הבוקר הכי מאושר בחייהם...כשהם יודעים שיהיה מישהו שתמיד יפתח את השמיכה בלילה, כשהם יודעים שכמה שהם יציקו הם תמיד יתקבלו בחיוך, באהבה... שלא תדעי עוד צער...אני

noati

New member
זה

עצוב ולא פשוט...אפילו שיודעים שהרגע יגיע...

m i c h a l i

New member
נעה יקרה

אין הרבה מה לומר , רק להבטיח שעם הזמן שחולף זה כואב אבל פחות... אולי כדאי לחשוב בעוד זמן מה על גור קטן ושובב שימלא את הבית בשמחה ( אני יודעת שאין לה תחליף... אבל זה באמת עוזר..) נשיקותתת

מו שיקו

New member
אוי אוי אוי

ולא נותר אלא לחבק ולאהוב ולומר לך את כל מילות הניחומים שבכלל לא בטוח שתעזורנה. ולחכות שהזמן יעשה את שלו ותשובי עם החיוך המקסים שגם בשעת עצב הוא הכי מתוק שיש

נעה ../images/Emo24.gif

מבינה את כאבך, לפתע משתנה הכל, כאשר אחד מאתנו הולך מעמנו, משהו מת בנו, משהו נשאר איתו; ואולי לא הכל שונה, ורק את עצובה. מחזקת אותך,

אויייי מתוקה ../images/Emo24.gif מצטערת....

כל כך עצוב, כל כך חבל, מבינה ללבכם. לא מוצאת מלים לנחם. רק חיבוקים

למעלה